TEST af Cool Tencel dynen fra The Nap Lab – Testfamilien
TEST af Raunsborg beautycare Anti-age serie

TEST af Cool Tencel dynen fra The Nap Lab

Tre af vores testfamilier har testet en Cool Tencil Dyne fra The Nap Lab. 

Rabatkoden testfamilien20 giver 20%, hvis man køber to Cool Tencel Dyner fra The Nap Lab i juli 2021.

Katharina fortæller:

“Jeg har testet:


Dyne Cool Tencel 895 kr.

Denne innovative tynde dyne er perfekt til dig, som har det rigtig varmt om natten og sveder – ligesom mig. Jeg har det ekstra varmt om natten grundet medicin og vågner ofte op badet i sved, som er super ubehageligt.

Jeg har testet The NAP Lab Cool Dynen i fem nætter og har ikke en eneste gang, vågnet svedig op eller haft en fugtig dyne. Den absorberer og afleder fugt rigtig godt.


Dynen er syet af og fyldt med Tencel, som er et materiale som har en utrolig åndbarhed, den er mindre ressourcekrævende ved fremstilling end bomuld og så transporterer Tencel fugt væk 50% bedre end bomuld. Tencel er et biologisk nedbrydeligt materiale, allergivenligt og så er dynen virkelig blød og glat og føles som at putte silke henover sig.

Jeg har været glad for dynen og den er rigtig lækker at sove med, men jeg synes også den lever op til at være en ’cool’ dyne. Jeg har et par nætter vågnet op og frosset og det nok også lige en tilvænning for min krop, pludselig ikke at have det så varmt om natten. Det har til gengæld været fantastisk, ikke at vågne svedig op og jeg er sikker på, at jeg nok skal blive endnu mere glad for dynen.


Isabella har det ligeså varmt som jeg om natten, så hun spurgte om hun måtte låne den en enkelt nat. Isabella fortæller ”den er blød og lidt imellem kold og varm og det var dejligt at prøve dynen.” det kan være den skal på hendes ønskeliste her til hendes fødselsdag. Så slipper vi for at skifte sengetøj flere gange om ugen, når nu vi ikke vågner så varme og svedige op længere 😉

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – hvis man ligesom os, har det rigtig varmt eller sveder pga. medicin, så er dynen et godt bud at prøve af. Vi har testet i en kort periode, så det er lidt svært 100% at vurdere hvordan den har påvirket min søvn. Men jeg føler, at jeg har sovet bedre, især fordi jeg ikke er vågnet op til en våd dyne og seng midt om natten.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – dynen er i top kvalitet, allergivenlig og jeg er sikker på, at den holder i mange år.

Pris: MEGET GOD – prisen er 895 kr. og det lige før jeg vil sige det er ’billigt’ for prisen for mig er så ligegyldig, hvis blot jeg får en god nattesøvn og undgår at vågne op til en våd dyne. Hvad er vigtigere end at investere i sin søvn med en god dyne?


Linda fortæller:

“Jeg endnu en gang testet et af The Nap labs produkter – denne gang en Cool Tencel dyne.

Cool Tencel dynen fra The Nap lab er en innovativ, tyndere dyne der skulle være velegnet for mennesker der har det varmt om natten.

Tencel er et materiale der ånder på en unik måde, som de mere traditionelle materialer ikke kan. Dynen er super blød – føles lidt som let silke og er virkelig rar at have om kroppen.

Yderligere er Tencel i fremstillingen, mindre ressourvekrævende end fx bomuld og transporterer fugt væk 50% bedre end netop bomuld. Dynen er naturligt allergivenlig og Tencel er et biologisk nedbrydeligt materiale. Kæmpe bonus hos mig, da jeg forsøger at tænke grønnere og mere miljøvenlige alternativer ind i vores hverdag.

Dynen fåes i 3 forskellige størrelser 135×200 – 150×210 samt 220×220. Den kan vaskes ved 30grader – The Nap lab anbefaler lav centrifugering og hængetørring. Jeg har dog tørretumblet den på skåneprogram uden problemer. Yderstof og fyld er 100% Tencel.

Både min mand og jeg har prøvet at sove med dynen og vi har lidt forskellige oplevelser med den.

Jeg har det normalt ikke super varmt om natten, men kan her i sommerperioden godt svede lidt med en sommerdyne. Min oplevelse med Tenceldynen er super positiv. Jeg syntes den var behagelig at sove med, og jeg vågnede ikke op og var “svedigklam”. Min mand derimod har det meget varmt om natten. Her om sommeren kan han til nød sove med et dynebetræk, som ofte ryger af i løbet af natten. Hans oplevelse med Tenceldynen var lidt blandet. Han syntes at materialet føles blødt og lækkert, men følte ikke at han svedte mindre. Dog måtte han tilstå, at han gennem natten ikke havde haft følelsen af at ligge med en “klam” dyne – så den har altså tilfredsstillende, transporteret fugt væk fra kroppen.

Vores samlede indtryk af dynen er positivt, den er let, behagelig og et godt alternativ til en almindelig dyne. Vi er dog ikke helt oppe og ringe, da vi ikke oplever at dynen lever 100 % op til vores forventninger,  måske vores forventninger var for høje på forhånd…

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD… Jeg vil vove at påstå, at nærmest alle hjem har en dyne eller flere. Vores hjem er ingen undtagelse – vi har mange dyner;-) Og så er det fedt, at der efterhånden er dyner til ethvert behov.

Holdbarhed: GOD… Vi har allerede vasket dynen flere gange – uden at det ses eller mærkes. Det virker derfor til, at dynen er super holdbar i materialet.

Pris: MIDDEL… På The Nap Labs hjemmeside, står dynen til 895 kr. For mig er det en dyne i den dyre ende og den skal derfor virkelig være god for at jeg vil ofre så mange penge.

Kvalitet: GOD… Tencel dynen virker super lækker og materialet både ses og mærkes i god kvalitet. Den leveres i praktisk “taske” hvilket er super, når den ikke skal bruges.


Mie afslutter:

“Hjemme hos os, er vi flere som har det meget varmt om natten, især i sommerhalvåret. Magnus har ikke en rigtig sommerdyne og havde faktisk efterspurt det, så det var helt perfekt, at vi kunne få lov til at teste tencel cool dynen fra The Nap Lab.

Vi har været store fans af The Nap Labs øvrige produkter og denne dyne virker virkelig let og kølende.

Magnus er tit helt fugtig, når vi tjekker til ham om natten. Men efter at have testet denne dyne bliver han slet ikke så kogende varm som han plejer. Dynen er nærmest kold i sig selv.

The NAP Lab Cool Dyne er syet af og fyldt med Tencel som er et innovativt materiale, der ånder på en unik måde, som traditionelle materialer ikke kan.

Størrelsen på dynen som vi har testet er 135×200 cm (men findes også i 150×210 cm / 220×220 cm).

Dynen kan maskin vaskes ved 30 grader.

Ydrestof og fyld er i 100% Tencel som er et meget blødt, silkelignende og unikt materiale.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har brug for en god dyne og i sommerhalvåret kan det være nødvendigt for nogen, at sove med en lidt køligere dyne.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Det er en dyne, som vi vurderer har en meget god holdbarhed og kvalitet. Ydrestof og fyld er i 100% Tencel som er et meget blødt, silkelignende og unikt materiale.

Pris: GOD – Prisen er rimelig for en god dyne.


2 kommentarer

 • Kristine Keldmann

  Virker dynen ligeså godt, hvis man har dynebetræk på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Testfamilien

   Ja, dog går lidt af den kølende effekt i stoffet af, hvis du vælger noget kraftigt sengetøj.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Raunsborg beautycare Anti-age serie