BESØG i Aalborg Zoo Sommeren 2021 – Testfamilien
TEST af Cool Tencel dynen fra The Nap Lab

BESØG i Aalborg Zoo Sommeren 2021

Tre af vores testfamilier har besøgt Aalborg Zoo. 

Frem til den 8. august 2021 har Aalborg Zoo sommerferieprogram med temaet “Sex in the Zoo”. At forplante sig og videreføre gener til næste generation ligger dybt i alle dyr, men de har vidt forskellige strategier hertil. I formidlingshytten i Den Afrikanske Landsby kan du blive meget klogere på emnet.

I løbet af dagen kan du høre spændende speaks rundt omkring ved dyreanlæggene. De faste dyrepassere fortæller om dyrene og dagligdagen i Zoo. Se tidspunkter HER

På Zoofariscenen kan du møde verdens bedste Safari Simon og hans gode venner, orangutangen Pongo og papegøjen Sonny eller du kan komme med på “Rejsen”, der er en forestilling om at genudsætte dyr i naturen, og hvordan dyrene er tilpasset forskellige levevilkår og klimaer.

Igen i år kan du også møde fortidens fascinerende dyreliv i udstillingen EXTINCTION, med 20 imponerende dinosaurer i naturlig størrelse og Back to the ICEAGE, hvor du står ansigt til ansigt med kæmpemæssige mammutter og uldhårede næsehorn.

Anna Kathrine fortæller:

“Vi har været så heldige, at blive inviteret i Aalborg Zoo i samarbejde med Testfamiline.dk, og hvor har vores børn, Philip på 5,5 år og Andrea på 2,5 år, glædet sig helt vildt.

Vi bor 20 km fra Aalborg, så vi har besøgt Aalborg Zoo et par enkelte gange før, og hver gang med lige stor glæde.

Aalborg Zoo ligger inde midt i byen, og jeg synes at hele haven oser af charme og der er en rigtig dejlig stemning. Haven er hyggelig med fine stier og miljøer alt efter hvilket område, man befinder sig i. Zoologisk have er udvidet og renoveret af mange omgange, og er i dag en stor zoologisk have med rigtig mange forskellige dyr, legepladser, spisesteder, små boder, grønne områder, skoletjeneste mm.

Vi startede i det store Dinosaurunivers og Philip var fuldstændig opslugt, af at se de kæmpe udstoppede dinosaurer, som bevæger sig og brøler. Det er et fedt område, fordi børn og voksne bliver enormt betaget af det hele, også er det rigtig godt oplyst, så man samtidig lærer og får en masse viden.

Andrea på 2,5 år var helt vild med at være inde og gå ved Kænguruerne, hvoraf den ene havde en lille kængurubaby i sin pung. Derudover er gederne altid et hit, og hun turde til sidst at kæle ved dem, dog mest de helt små.

I midten af Zoo ligger den fedeste legeplads med så mange forskellige aktiviteter. Ved siden af den er deres store scene, hvor de holder shows flere gange om dagen, og samtidig er der både grill og flere områder, hvor man kan nyde sin medbragte mad.

Andrea havde glædet sig helt vildt til at se elefanterne, og når jeg tænker mig om, så tror jeg aldrig, at hun har set en levende elefant før, så hun var en blanding af betaget og lidt skræmt. Derfra gik vi ned på deres store savanne, hvor der gik giraffer, zebraer, antiloper – så flot og smukt et sted.

Til frokost spiste vi i deres restaurant Skovbakken og børnene fik bl.a. Dino nuggets, spørg om begge børn ikke synes, at det var ret sejt.

Til slut spiste vi is og så et af deres show, hvor vi rejste forskellige steder hen i verden og så hvordan dyrene levede, og pludselig kom hvert dyr frem på scenen.

Tak for en rigtig dejlig dag.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er dejligt med familieture, hvor både børn og voksne oplever og nyder en hel dag i hinandens selskab

Pris: MEGET GOD – Billetterne koster 210 kr. for voksne og 125 kr., for børn mellem 3 – 11 år. Jeg synes, at det er en god pris, og der er oplevelser til en hel dag.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes, at Aalborg Zoologisk have gør meget for at give de bedste betingelser for både deres gæster, men bestemt også for deres dyr. Idag ser de sig selv, som en slags bank, der er med til at sørge for at truede dyrarter ikke uddør.


Kristine fortæller:

“Vi brugte dagen i skønne omgivelser i Aalborg Zoo

Her oplevede vi sjove dyr og dejlig atmosfære. Selvom min søn kun er 1,5 år fik han enormt meget ud af turen og synes det var enormt spændende at opleve alle dyrene.

Vi startede dagen i dinosaur parken hvor der var de sejeste true-to-size dinoer med både lyd og bevægelse, det var virkelig godt lavet.

Herefter gik vi en tur rundt i parken hvor vi bl.a. kom forbi isbjørnene som legede i vandet, man kunne se dem gennem glas så man både kunne se dem når de var over og under vandet.

Vi fortsatte til girafferne og zebraerne som gik på et meget åbent stykke hvor man virkelig kunne se alt, og i og med vi havde helt fantastisk vejr, var det bare endnu smukkere. Min søn var helt opslugt af dyrene, og det var virkelig til at se dem da det var så åbent.


Vi spiste frokost på restaurant Skovbakken hvor vi fik en super fin menu, der var meget at vælge mellem både sundt og det lidt mindre sunde, samt gode valgmuligheder til børn. Priserne her var også overkommelige.

Senere spiste vi en is samme sted. Det var også rigtig godt, dog kunne vi have ønsket et større udvalg.

Efter maden gik vi en tur i tigertunellen hvor der var en smule ekko, som også var til stor begejstring hos min søn. Vi sluttede dagen af i krybdyr-huset hvor vi så edderkopper, slager, krokodiller, fisk og firben. Lige udenfor her, var der både pingviner og søløver som badede lystigt til stor fornøjelse for alle som så til.

Aller sidste stop på dagen var i zoo-shoppen hvor min søn fik lov at vælge en bamse som minde om turen. Han valgte en farlig tiger, som blev krammet hele vejen hjem alt i alt en virkelig hyggelig dag for hele familien og med helt utroligt mange gode indtryk og god mad i en fantastisk smuk naturskøn park.”

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag sammen, som familie.

Holdbarhed: GOD – Så længe erindringen varer. Vi købte en bamse, som minde til vores søn.

Pris: GOD – Overkommelig, dog kunne der evt. være et spisested mere, med lidt billigere priser.


Mie afslutter:

“Vi har haft en rigtig familietur i Aalborg Zoo. Vi har selv været her en del gange, men det var første gang at vi havde bedsteforældrene med og det var bare super hyggeligt. Vi havde allerede fortalt om, hvor fin og ren Aalborg Zoo var – og det skuffede heller ikke denne gang.

Allerede når man kommer ind i parken, så mærker man den dejlige stemning og de skønne omgivelser. Aalborg Zoo har sådan en god størrelse, fordi man på 5 timer, som vi var der i dag kan nå hele vejen rundt.

Børnene (9 og 12 år) er efterhånden for store til diverse legepladser, men havde vi også skulle have brugt tid på disse steder, så ville vi snildt kunne have været der i hele åbningstiden på de 9 timer.

Vi så aber i alverdens racer og flere af dem med unger. Vi oplevede flere fodringer, bl.a. af krokodillerne og orangutangen, det var super sjovt at se dyrene in action.

Påfuglen er altid hyggelig at møde, fordi den går frit omkring (og i dagens anledning havde Magnus taget matchende tøj på).

Det sjove ved at besøge Zoo er, at det er forskelligt hvilke dyr man er heldig at komme helt tæt på. Denne gang var girafferne helt fremme og hilse på. Tigerne og elefanterne er altid fassinerende.

Vi spiste en lækker frokost på restaurant Skovbakken og ungerne kunne huske de sjove dinonuggets fra sidste gang og skulle selvfølgelig have dem. Os voksne fik burgere og clubsandwich og vi blev enige om, at standarden sagtens kunne hamle op med en god cafe i København (omend at priserne er billigere her i Zoo).

Hele familien var enige om, at det have været en super hyggelig dag i Zoo og vi vil altid komme fordi når vi er på disse kanter. Det er klart en af de allerbedste, mest velholdte og hyggeligste Zoos i Danmark.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Oplevelser sammen med familien har en MEGET GOD nytteværdi for os.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Gode minder varer for evigt og kvaliteten af Aalborg Zoo er helt i top.

Pris: GOD – 210 kr. for voksne og 125 kr., for børn mellem 3 – 11 år. Det er en god pris for en heldagsoplevelse. Priserne på spisesteder er også rimelige.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Cool Tencel dynen fra The Nap Lab