TEST af Flowfeet fodmassageapparat fra Flowlife – Testfamilien
TEST af KANALRUNDFART fra NYHAVN i KØBENHAVN med STROMMA

TEST af Flowfeet fodmassageapparat fra Flowlife

Flere af vores testfamilier har testet Flowfeet fodmassageapparatet fra Flowlife


Stella fortæller:

”Jeg har sammen med min familie været så heldig at få lov til at teste en række produkter fra Flowlife, igennem Testfamilien. Det første produkt er et fodmassageapparat, også kaldet Flowfeet.

Jeg har aldrig før haft et fodmassageapparat, men har ofte haft i tankerne at ville anskaffe en, Da jeg arbejder i sundhedssektoren og dagligt går mange tusinde skridt, oplever jeg at mine fødder er utrolig ømme. Jeg har hver aften fået min mand til at give mig fodmassage, men da han er tømrer og dagligt bruger sine hænder meget, så er det ikke lige fodmassage han gider at give når han kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Da vi herhjemme modtog Flowfeet fodmassagen til test, var lykken meget stor hos os alle. Maskinen er dagligt blevet brugt af hele husstanden. Min mand går dagligt over tyvetusinde skridt og går i sikkerhedssko, så hans fødder er dagligt belastet rigtig meget – hans fødder nyder rigtig godt af Flowfeet. Min ældste datter er meget hyperaktiv og spiller også fodbold, Flowfeet får hende helt ned i gear. ’Mor, den er fantastisk’.

Flowfeet har tre forskellige programmer og styrkeniveauer som du kan indstille, alt efter dit ønske/behov. Programmerne masserer fødderne på forskellige måder, men ens for dem alle er at de har fokus på hælene.

Ved at bruge Flowfeet fodmassagen øges din blodcirkulation, masserer og varmer dine fødder, imens du kan læne dig tilbage og slappe af. Programmet luftrenare (luftkompression) kombineret med varmefunktionen giver en utrolig dejlig afslappende ro i kroppen. Luftkompressionen er også med til at løsne spændinger i kroppen.

Flowfeet er et første klasse-produkt til fodmassage, som vinder i Bedst i test og det kan jeg absolut godt forstå.

Om du træner/løber meget eller står meget op på dit arbejde, så vil denne fodmassage give dig sundere fødder med mere FLOW i!

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vejer kun 6,5 kg så du kan nemt flytte den med rundt, hvor du ønsker at skal have fodmassage. Vi bruger dagligt Flowfeet og kan nu slet ikke forstå at vi har kunne undvære den. Virkelig skønt med fodmassage efter en lang dag.

Fodmassagen forbedrer vores blodcirkulation og minimerer spændinger.

Holdbarhed: MEGET GOD – Sættes til strømforsyning for at starte. Der er 2 års garanti på alle produkter fra Flowlife. Flowfeet har en indbygget timer på 15 minutter, på hvert program.

Kvalitet: MEGET GOD – Flowlife kører med 100 dages tilfredshed kundegaranti, som betyder at du kan teste deres produkter for at sikre at de lever op til dine forventninger.

Pris: MIDDEL – Prisen for Flowfeet fodmassage ligger på 1.890 kroner. Det er i den høje ende, men pris og kvalitet hænger sammen.

Med koden ’Testfamilie20’ kan du spare 20% på hele Flowlifes hjemmeside.


Anne-Louise fortæller:

“Jeg er altid lidt skeptisk, når det kommer til massageapparater og har ikke den store tiltro til, at de egentlig gør en forskel. Derfor var jeg meget spændt på denne test.

Som højgravid og mor til 4 små, er min krop ekstra belastet og i denne graviditet kæmper jeg ovenikøbet med væskeophobninger i ben og fødder, så derfor måtte jeg straks prøve Flowfeet, da den kom ind af døren.
Flowfeet er et “bedst i test”-vindende premium produkt til fodmassage. Den har hele 3 forskellige programmer og styrkeniveauer, så man selv kan bestemme hvilken form for behandling ens fødder skal have. Ens fødder bliver dagligt belastet med næsten 700 tons, hvilket svarer til vægten af omkring 15 lastbiler – derfor har fødderne brug for ekstra kærlighed.

Flowfeet er en nem måde at øge blodcirkulationen på og dermed kommer fødderne sig hurtigere, efter træning eller en lang arbejdsdag, hvor man måske har stået meget op. Udover massagen er der også indbygget varme som er med til at give ekstra luksus og afslapning.
Hvert program varer 15 minutter, og man anbefaler ikke at køre mere end et program af gangen. Man skal gerne køre et program ca. 3 gange om ugen, for at få den bedste effekt.

Med Flowfeet skal massagen både føles dejlig, men også give effekt. Programmerne er udviklede for at øge blodcirkulationen og mindske spændinger i fødderne. Med 3 programmuligheder og forskellige styrker, finder man nemt en behandling der passer til alle.
Program 1: er Flowfeets standardprogram som masserer hele foden i et jævnt bevægelsesmønster, der sammen med et skånsomt tryk fra luftpuderne hjælper på spændingerne i fødderne.

Program 2: Er en mere kraftfuld massage som kombineres med en udstrækkende effekt fra luftpuderne. Dette program er Flowfeets mest intensive, og det anbefales at anvende det når fødderne er opvarmet.

Program 3: har fuld fokus på at få blodcirkulationen igang med hjælp af luftpuderne. Den masserer ikke noget under foden og er perfekt hvis man har trætte eller hævede fødder.

Jeg var allerede dybt imponeret over Flowfeet efter de første 10 sekunder. Ofte synes jeg ikke den slags udstyr tager fat, men blot “nusser” fødderne – men det er ikke tilfældet her. Jeg startede med program 1, og mine fødder var meget ømme. Dette program tog virkelig godt fat om mine fødder, gav nogle dejlige tryk og indimellem gjorde det ondt – altså på den gode måde. Efter de 15 minutter som programmet kører, føltes mine fødder helt anderledes lette og virkelig gennemmasserede. Jeg har prøvet alle 3 programmer, og jeg synes de er gode på hver deres måde. Program 2 tager virkelig fat og hjælper hurtigt på spændingerne i fødderne. Program 3 er meget mildt, men stadig virkelig dejligt.

Min mand prøvede også Flowfeet, men han er en størrelse 46, og han havde meget svært ved at få fødderne ned i, så det er måske den eneste kritik, vi har.

Alle ungerne har også prøvet på skift og synes både det er rart og kilder. Jeg er svært begejstret for min nye “ven” og kan slet ikke forstå, hvordan jeg har kunne undvære denne.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Flowfeet masserer virkelig fødderne igennem og øger blodcirkulationen. Den er super rar, og man kan bare slappe af i mens.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg vurderer, at denne maskine kan bruges meget længe, og den virker robust.

Pris: GOD – prisen er 1890,- hvilket jeg egentlig synes er dyrt. Men når man har prøvet den og mærket hvor stor effekt den har, så synes jeg prisen er super fin.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top, og det lever virkelig op til alle forventninger.


Rikke fortæller:

”Det kan godt være at dette produkt er et ”nice to have” produkt og ikke et ”need to have” produkt. Men det er dælme lige før, at det ender i den sidste kategori alligevel. For dælen hvor er det skønt at komme hjem til, efter en dag på farten. 100% afslapning og mor tid i en hektisk og travl hverdag.

Og faktisk, så har denne fodmassage vundet ’bedst i test’. Med tre forskellige programmer og styrkeniveauer, kan du selv bestemme hvilken form for behandling dine fødder skal få.  Dine fødder bliver belastet med næsten 700 tons hver dag, hvilket svarer til vægten af omkring 15 lastbiler. Dine fødder bærer dig hele dagen og har derfor brug for ekstra kærlighed, og det skal jeg
lige love for, at de får med denne fodmassage.
Jeg er faktisk også imponeret over, hvor nem den er at betjene. Mit første indtryk var, at jeg lige skulle bruge lidt tid på at sætte mig ordentligt ind i vejledningen, men det er så nemt at selv ungerne herhjemme kan betjene den.

Den kan indstilles på 3 forskellige programmer som hver især kan indstilles på 3 forskellige niveauer alt efter hvor hård man ønsker at massagen skal være. Ligeledes kan den indstilles så der er varme i. Fodmassagen er med luftkompression som sørger for at øge blodcirkulationen og er med til at få kroppen til at slappe af og løsne spændinger i kroppen. Alle programmer varer i 15 minutter hvilket er nok til, at kroppen slapper af.”

Vores vurdering af Flowfeet fodmassage fra Flowlife, bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Den er simpelthen så lækker og absolut blevet en ’need to have’ i vores husstand.

Holdbarhed: MEGET GOD – rigtig god holdbarhed, man kan ikke se at vores maskine er brugt, selvom den har kørt i mange timer allerede.

Pris: GOD – Produktet koster 1.890 kr. og det er da en lidt voldsom pris. Men den kan bruges af alle i familien og vi satser på, at den kan holde i mange år.

Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om, at produktet er af meget høj kvalitet.


Linda beretter:
“Jeg har været så heldig, at få lov til at teste Flowfeet fodmassage fra FlowLife. Og når jeg skriver heldig, så mener jeg virkelig heldig!”

Da jeg først fik pakken ind ad døren, må jeg indrømme at jeg var en smule skeptisk. Jeg har tidligere prøvet diverse fodmassage maskiner, uden at jeg var særligt imponeret. Mine tidligere erfaringer, har været at der bliver nusset om fødderne og når jeg skal have masseret mine fødder må det altså gerne kunne mærkes. Og her synes jeg virkelig at Flowfeet skiller sig markant ud! Den har 3 forskellige massageprogrammer, samt 3 forskellige styrker. Yderligere er der mulighed for varme mens massagen kører, hvilket jeg glæder mig til at bruge til vinter.

I de uger vi har haft Flowfeet herhjemme, er den blevet brugt hver dag. Den er simpelthen genial når man kommer hjem med trætte fusser, til afslapning eller efter træning. Selv børnene herhjemme, har præsteret at sidde stille i 20 minutter og bare nyde en god gang fod massage. Og det er altså store sager!

“Maskinen” vejer 6,5 kg, måler 45x40x27 cm og er udformet i et flot design. Jeg er vild med det lidt minimalistiske udtryk og elsker at der er tænkt over hvordan den ser ud. Den betjenes nemt, med knapper på toppen og larmer overraskende lidt.

Jeg er simpelthen blevet så glad for min Flowfeet, at jeg slet ikke kan forstå hvordan jeg har kunne leve uden den. Min mand er også ret glad, da han slipper for at skulle massere mine fødder (og jeg slipper for at massere hans) 🙂

Men den største bonus for mig, er at jeg intet mærker til min gamle fodskade. Jeg har døjet med et brud i mellemfodsknoglen i mange år, en skade som stadig giver periodevise træthedsbrud når jeg overbelaster min fod. Jeg har INTET mærket de sidste par uger og jeg tilskriver det, den daglige Flowfeet massage”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Oprigtigt, så synes jeg alle burde eje en Flowfeet. Der er så meget velvære i en god gang fodmassage. Vores fødder bliver belastet hårdt hver dag, og jeg tror de fleste glemmer at passe godt på dem.

Pris: GOD – På Flowlifes hjemmeside står Flowfeet til 1890 kr. Det syntes jeg er en god pris. Når man tænker på hvor meget vi bruger den herhjemme, er den hver en krone værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Man mærker ret tydeligt, at det er et produkt i en super god kvalitet. Flot design, føles lækker og robust. Yderligere kan man på ingen måde se, at vi har brugt den heftigt. Så alt i alt, en fantastisk maskine som jeg ikke kan anbefale nok.


Christine fortæller:
“Der var kamp om vores nye wellness apparat, da det kom ind af døren”

Alle fem herhjemme ville gerne prøve vores nye Flowfeet fodmassage apparat.

Det blev farmand der prøvede den først. Han er tømrer og er aktiv hele dagen, så han har meget ofte ømme fødder efter en lang dag i sikkerhedssko. Han var ovenud begejstret og selvom vi var flere der stod i kø, gav han den ikke videre før han havde prøvet alle tre programmer 🙂

Flowfeet er bedst i test vinder af premium produktet til fodmassage. Med tre forskellige programmer og styrkeniveauer, kan du selv bestemme hvilken form for behandling dine fødder skal have. Den vejer 6,5 kg. og skal have strøm imens den benyttes. Den er nem at betjene med betjeningspanelet. Der er indbygget timer på 15 min på hvert program.

Fodmassage apparatet forbedrer blodcirkulation og behandler trætte og ømme fødder, og det er virkelig dejligt!

Vi har benyttet den rigtig gange gange, både os voksne her hjemme men også børnene. Den passer nemlig til alle slags fødder.
Det var aldrig en ting jeg selv ville have investeret i, men nu da vi har prøvet den, vil jeg klart anbefale den til andre.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Et fodmassageapparat er ikke et must, men nice to have!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Man kan lyne stoffet af, inde hvor fødderne befinder sig og vaske. Vi har brugt vores meget, men det ses ikke.

Pris: MIDDEL – Prisen for Flowfeet fodmassage er 1.890,- Det er lidt i den høje ende! Men med koden: Testfamilien20 sparer du 20% på alt hos Flowlife.


Mette fortæller:

“Jeg har virkelig set frem til at afprøve Flowfeet fra Flowlife, hvis der er noget jeg elsker så er det en god omgang fodmassage.

Tænk sig hvis jeg kunne få fodmassage hver dag? Det kan jeg nu! Flowfeet er din helt egen fodmassør. Maskinen trykker, massere
og varmer ens hårdt prøvede fødder hver dag, ingen skal overtales, man skal bare tilkoble maskinen og trykke play!

Flowfeet kan indstilles i 3 forskellige programmer og derudover kan man vælge styrke. Desuden kan du selv vælge om du vil have varme på eller ej. Et program varer ca. 15 min hvilket er meget passende.

I perioder har jeg virkelig ømme fødder, jeg har et job hvor jeg sjældent sidder ned. Det er så behageligt at kunne få behandlet fødder når det passer en. Efter daglig brug af Flowfeet de seneste 14 dage, har jeg haft mindre ondt i fødderne, da jeg har fået øget
blodgennemstrømning i mine fødder, har også fået løsnet op i nogle små spændinger i fødderne, da jeg nu oplever større bevægelighed i mine fødder.

Jeg er virkelig overrasket over hvor afhængig man bliver af Flowfeet. Den fylder muligvis en del i landskabet og er tung at flytte rundt med 6.5 kg. Men den er kommet for at blive.

Overordnet er jeg virkelig glad Flowfeet. Den er langt bedre end forventet. Jeg vil helt sikkert komme til at bruge den ofte fremover. Den har lige så stillet vundet sit indpas i min daglige rutiner. Flowfeet kan sagten nydes med en kop kaffe i divaen sidst på dagen.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Alle burde gøre sig den tjeneste at give sine fødder noget kærlighed. Sunde og velfungende fødder er et must hvis man er på fødderne mange timer dagligt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Satser på den holder længe. Flowfeet yder 2 års garanti

Kvalitet: MEGET GOD – Massagen i maskinen er virkelig behageligt.

Pris: GOD – 1.890 kr er en god pris for daglig fodmassage.


Anna fortæller:
“Jeg har længe, længe døjet med en dum fod. Har været sådan en humpe tumpe siden oktober. Så da jeg fik muligheden for at teste Flowfeet. Blev jeg nødt til det!”
Det er et luksus fodmassage apparat – som hjælper på ømme og trætte fusser og bare giver ren wellness og forkælelse derhjemme.

Flowfeet fra Flowlife har 3 forskellige programmer og 3 styrkeniveauer.

Den kan varme ( Med infrarød ) og danne et tryk om fødderne samtidig med den massere. Jeg er specielt vild med den der tryk funktion.

Jeg har et job hvor jeg næsten står op 8 timer om dagen, og at sætte sig i sofaen efter børne putnings showet og stikke fødderne i Flowfeet, det er bare SKØNT. Den hjælper med at øge din blodcirkulation også efter træning. Og jeg syntes virkelig man kan mærke, ens spændinger forsvinde.

Det gør på ingen måde ondt, heller ikke engang på den fod / hæl der driller.

Jeg har brugt den med strømper på – men det er nu mere for hygiejnen.

Man skal lige tage højde for at den, fylder en del og ikke bare lige er til at gemme. Jeg prøvede under sengen – der er simpelthen for høj. Men en plads det får den, for jeg vil helt klart forkæle mine fødder meget mere end jeg har gjort.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Altså selvfølgelig kunne man sige at, alle har brug for sin helt egen fod massør derhjemme. Men det er jo ikke et must. Det skal jo selvfølgelig give mening. Træner du meget eller står du meget op i løbet af en dag – så er den nyttig.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er en robust fætter, som også vejer 6,5 kg. Tænker der skal en del til, for at ødelægge den.

Pris: MIDDEL – Jeg syntes den er til den peberede side. 1.890 kr. er normal prisen. Men der er tilbud på den ind imellem. Og så ville jeg slå til. Du sparer også 20% med koden TESTFAMILIEN20

Kvalitet: MEGET GOD – Som skrevet er det en robust fætter og kvaliteten virker ganske god.


Michelle fortæller:


“Vi har været så heldige, at få lov til at teste Flowfeet fra Flowlife. Jeg har glædet mig utrolig meget til at teste lige præcis dette produkt, da jeg som blomsterdekoratør står op 8-9 timer om dagen, så når vi kommer til lørdag eftermiddage og mine fødder får weekend, kan de godt være ømme. Så det håbede jeg at Flowfeet kunne afhjælpe lidt.

Både Christian og jeg bruger Flowfeet dagligt. For ikke at nævne drengene som også synes det er dejligt lige at tage et halvt program med fødderne i Flowfeet. Noget af det smarte er nemlig at den passer til alle fodstørrelser. Både Christians str. 43 og Zakarias str. 31

Flowfeet har 3 forskellige programmer og 3 forskellige styrkeniveauer. Du kan også vælge at have varme på under din fodmassage. Et program tager 15 min. så det er faktisk noget man får gjort hver dag. Man bliver endda en smule afhængig, det er vi i hvert fald blevet herhjemme. Og det der med at kigge efter ungerne imens jeg lavet mad, er lige pludseligt blevet et luksus ”job” ;p Den har helt sikkert gjort noget godt, ved mine trætte og ømme fødder, mine fødder føles slet ikke så belastet som de før hen har gjort, når vi nåede slutningen af ugen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bruger Flowfeet hver dag.
Holdbarhed: MEGET GOD – Bliver brugt dagligt, ingen tegn på slid.
Pris: GOD – Her hænger kvalitet og pis bare sammen. Flowfeet er lidt dyre, men den er alle pengene værd!
Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig et lækket produkt, der faktisk kan udføre en god fodmassage som kan afhjælpe og behandle trætte og ømme fødder.

Jancy fortæller:
“Vi har været så heldige, at få lov at teste Flowfeet fra Flowlife. Flowfeet er en fodmassage maskine som har 3 forskellige programmer, 3 styrker og varmefunktion. Den passer til alle fodstørrelser så hele familien kan bruge den.
Siden vi modtog vores Flowfeet, har den været i brug dagligt. Med denne maskine får man fodmassage for alle pengene. Det er virkelig lækkert med en omgang fodmassage efter en lang dag. Et program tager ca. 15 min og man kan virkelig mærke at den tager fat.
Jeg er personligt meget glad for den. Jeg har desværre fået en dropfod efter en hjerneblødning. Jeg var halvsidig lam da jeg vågnede op efter operationen. Jeg havde ingen følelse eller bevægelse. Jeg fik at vide, at jeg skulle stimulere min fod og derfor har min mand tit givet mig fodmassage. Med denne maskine kan jeg mærke at jeg bliver masseret og stimuleret på en helt anden måde. Jeg havde i starten lidt svært ved at få min dårlige fod i, pga. min stive ankel, men fandt en løsning og nu er jeg KÆMPE fan!
Mine børn elsker en omgang fodmassage efter en lang skoledag. Santhosh spiller meget fodbold og elsker at sidde og slappe af med fodmassage. Han har endda flere gange faldt i søvn imens.
Alt i alt er vi meget glade for maskinen. Den har fået en fast plads i stuen.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Før vi fik vores fodmassage maskine vidste vi ikke at vi manglede en, men nu kan vi ikke undvære den. Den er i brug dagligt og får vores fødder til at slappe af.
Holdbarhed: MEGET GOD – Virker til at være meget holdbar. Det er en stor og solid maskine.
Kvalitet: MEGET GOD – Maskinen er i super god kvalitet.
Pris: GOD – maskinen koster 1.890,-. Denne maskine er væsentlig bedre end den maskine vi har prøvet før. Derfor synes jeg prisen er GOD.

Heidi afslutter:

“Denne lækre fodmassage, gør at du føler dig som et nyt menneske efter brug.

Hvem kender ikke trætte ømme fødder, efter en dag på farten med arbejde, fodboldtræning med børnene og legepladsture. Det gør jeg, især som en kontormus hvor fødderne tit er i fodtøj der ikke altid er det mest behagelige.

Jeg har testet Flowfeets fodmassage en måneds tid sammen med mine børn og jeg er kæmpe fan. Det løsner op og den trykker på alle de rigtige punkter.

Flowfeet massere, ”knuser” og kan varme fødderne. Den har 3 forhåndslavet programmer og 3 styrker.

Mit yndlingsprogram er program 3 og på styrke 2. Afhængig af hvor sarte fødder man har så kan nogle af programmerne og høj styrke altså mærkes ret godt. Grænser sig til at gøre ondt, men alligevel på den gode måde og det skyldes selvfølgelig at den har fat i de rigtige punkter i fødderne.

Du stikker fødderne ned i to poser, vælger program og styrke og derefter går den i gang. Poserne kan lynes ud og nemt vaskes. Herhjemme bruger vi den dog med strømper på, det synes jeg egentlig er mest hygiejnisk.

Jeg er ikke mega fan af fødder og i øvrigt også mega kilden, så derfor ville jeg aldrig tage af sted til fodmassage hvor en behandler udføre massagen, og det må man sige man undgår med Flowfeet.

Som sagt er det ikke kun mig der er kæmpe fan af Flowfeet, Matti på 4 år, synes også den er sej og han elsker at sætte den i strøm og sidde med sine små fusser i den.

Den eneste funktion jeg ikke rigtig har benyttet mig af, er varmefunktionen, men mest pga. årstiden. Men til vinter når man kommer med hjem med trætte og kolde fødder, der tænker jeg klart at den funktion bliver jeg rigtig glad for.

Eneste minus ved personligt synes der er ved den, er at den er lidt stor og klodset at have stående fremme, men den sorte farve gør selvfølgelig at den godt kan stå fremme uden at skille sig for meget ud.

Jeg havde mine tanker omkring om jeg ville få Flowfeet brugt, men der har ikke være mange dage hvor enten mig eller børnene har haft brugt den. Både efter en lang dag på farten, men også når der har stået hjemmearbejde på programmet, har jeg haft under bordet kørende.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – ømme fødder kan ingen lide, men det kommer man til livs med, med Flowfeet og har man ikke tid til at komme afsted til fodmassage i en travl hverdag, så er denne så smart.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – maskinen virker til at være i god kvalitet og jeg tænker holdbarheden på den er lang og den kan holde flere år. Derudover giver Flowlife 100 dages kundetilfredshed OG 2 års garanti på deres produkter.

Pris: GOD – prisen er 1.890 kr. Det kan selvfølgelig virke som mange penge for sådan et produkt. Men kontra hvad en fodmassagebehandling koster, er denne hurtigt tjent ind hvis man elsker fodmassage og hvis man som mig hader fødder og ikke vil have andre skal røre ved mine fødder, jamen så er denne genial.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KANALRUNDFART fra NYHAVN i KØBENHAVN med STROMMA