TEST af det interaktive spil “Osmo Pizza Co. Starter kit” til Ipad – Testfamilien
TEST af LittleUnBox inkl. rabatkode

TEST af det interaktive spil “Osmo Pizza Co. Starter kit” til Ipad

Magnus på 9 år har testet det interaktive Osmo Pizza Co. Starter kit på sin Ipad.

Mie fortæller:

“Magnus har her i sommerferien åbnet sin helt egen pizzabutik på sin Ipad. Osmo Pizza Co. er et super hyggeligt spil, hvor der skal laves pizzaer i massevis og skal gives de rigtige byttepenge retur til de mange kunder.

Spillet er dermed også godt for dit barns matematik- og økonomifærdigheder!

Spillet går ud på, at der både skal laves pizzaer og beregnes byttepenge. Når forretningen er godt kørende, kan overskuddet bruges til at opgradere og udvide butikken. Næste stop = pizza-mesterbager!

Der er flere forskellige sværhedsgrader og også en juniorversion, så man vælger fx. om det skal være på tid og om der skal gives byttepenge retur med decimaler.

Magnus var først lidt skeptisk over spillet, da han troede at det var til mindre børn. Men han blev hurtigt fanget og ja selv mor her synes faktisk at det var ret sjovt.

Der kommer kunder ind i butikken og så skal du lave deres pizza, som de ønsker. Der er et lille spejl i basen, som via kameraet registrerer hvad der kommer på pizzaen.

Spillet træner barnets færdigheder indenfor addition, subtraktion, da de skal give penge tilbage i spillet. Osmo Pizza Co. Game justerer automatisk sværhedsgraden på baggrund af dit barns evner og fremskridt. Især pengedelen var udfordrende for Magnus, da vi på forhånd havde valgt den sværeste sværhedsgrad, men han klarede det så fint og blev hurtigt grebet af det.

Derudover kan man i spillet se om kunderne kan lide pizzaen, ud fra deres ansigt og kropssprog, efterhånden som der bliver fyldt toppings på pizzaen. Skyder man ved siden af, får man en sur/vred kunde – rammer man derimod rigtigt, vil resultatet være en glad og venlig kunde.

Sidste element i spillet er, at barnet lærer hvordan man driver og vækster en virksomhed.  At der er udgifter der skal betales og at man skal huske at gemme dele af overskuddet, så der kan investeres i opgraderinger.

Alt i alt en super positiv oplevelse med et interaktivt spil. Magnus er generelt glad for at spille på sin iPad, men det gjorde det lige ekstra spændende med det nye element i form af pizzabund, toppings og byttepenge.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD, Det er videnskabeligt bevist, at børn lærer bedst gennem leg. Så det har rigtig god nytte, især hvis man som jeg sætter pris på, at give god læring til sine børn. Anbefales alder 5-12 år.

Osmo Pizza Co. Game kombinerer både læring, leg og virkelighed for at skabe det perfekte grundlag for god og sund læring.

Kvalitet/Holdbarhed: GOD,  Spillet er kompatibelt med iPad 2, iPad (3, 4, 5, 6 og 7 generationer) iPad Mini *(Mini 2,3,4,5 & 6) iPad Air *(2 &3), iPad Pro 9,7-tommer og 10,5-tommer.

Pakken består af:

  • Osmo Base
  • Osmo Pizza Co. spillet
  • Pizzabræt
  • 40 pengesedler / mønter
  • 48 pizza toppings

Alt i en god og kraftig kvalitet. Jeg vurderer at spillet kan holde i mange år.

Pris: GOD, prisen er 499,- inkl. basen. Har man først basen kan man tilkøbe flere spil fra Osmo serien. Vi har allerede flere spil på ønskesedlen hjemme hos os.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LittleUnBox inkl. rabatkode