TEST af Derma solprodukter – Testfamilien
TEST af det interaktive spil "Osmo Pizza Co. Starter kit" til Ipad

TEST af Derma solprodukter

Flere af vores testere har testet forskellige solcremer fra DERMA

Følgende er testet:

Derma kids faktor 30
Derma faktor 15
Derma kids faktor 30 roll on
Derma faktor 50 ansigtscreme
Derma after sun med aloe vera


Cebrina fortæller:

”Når vi skal teste Derma solcreme, er det faktisk en ret nem opgave, for vi kender den faktisk godt i forvejen. Det er en af vores go to solcreme, som vi er sikre på, at hele familien kan bruge.

Det er sådan, at vores store datter lider af aluminiumsallergi, og hvad har det så med solcreme at gøre? Jo ser du, faktum er at rigtig mange mærker (også de svane-, samt astma og allergimærkede) benytter aluminium som solfilter. Den eneste solcreme hos Derma du finder aluminium i, er deres babysolcreme.

Vi har den store solcreme med pumpe til at stå på badeværelset, her står den fra forårssolen melder sin ankomst. Det gør det nemt, at huske solcreme til alle mand om morgenen. Det samme gør sig gældende for ansigtssolcremen. Den vi tester nu er solfaktor 50, så høj en faktor vil jeg nok ikke selv vælge, men det er fornuftigt til de lange dage i børnehaven.

Til gengæld har begge piger så altid roll on sollotion i tasken. Den er nem for dem at påføre i løbet af dagen og den giver ingen gule skjolder på tøjet. Min erfaring er at ingen af Dermas produkter giver gule skjolder, og det i sig selv gør jo en solcreme anbefalelsesværdig.

Alle Dermas produkter er nemme at smøre ud, absorberes hurtigt og giver en god beskyttelse. Dermas aftersun er en lækker creme. som tilfører god fugt efter timerne i solen. Vi elskede deres produkter inden testen, og det gør vi stadig.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Med Dermas solserie er man godt beskyttet mod solskoldning.

Holdbarhed: MEGT GOD – En solcreme der fin drøj i brug. Husk altid at smøre dig flere gange i løbet af en dag, hvis du opholder dig meget i solen, eller hvis du bader i løbet af dagen.

Pris: GOD – Solcreme kan være hunde dyrt, og i virkeligheden er det aldrig rigtig billigt. Dog synes jeg, at Dermas produkter ligger i et prisleje, hvor alle kan få kvalitetsprodukter til en rigtig god pris

Kvalitet: MEGET GOD – Du er dækket godt ind med solcreme fra Derma, og jeg er vild med at de fås i forskellige udgaver.


Katharina fortæller:

“I hele maj måned har vi testet solcreme og after sun fra Derma. Børnene fik hver deres solcreme med i tasken til børnehaven også havde vi fast faktor 30 stående hjemme, som de blev smurt med inden de skulle i børnehave og skole. Det var jo ikke meget sol, som vi fik i maj, men derfor er det alligevel vigtigt, at bruge solcreme, da solens stråler også går igennem skyerne. Så snart UV- indekset er over 3, skal man passe på solen og beskytte sin hud.

Solcremerne fra Derma er svanemærket, allergi og miljømærket og beskytter både mod UVA og UVB stråler. De indeholder ingen parfume og er også fri for unødig kemi og så er de vandfaste med høj solbeskyttelse.

Solcremerne kan bruges af hele familien og er nem at påføre og absorberer hurtigt, så man ikke har fedtet hud. Det skal dog lige siges, at hvis man vil undgå gule skjolder på sit tøj, så skal man lade solcremen tørre helt ind, før man tager tøj på. Vi har brugt Derma solcreme lige siden børnene blev født og har altid været glade for dem. Den smarte roll on solcreme fik Isabella med i skole og det gjorde det nemt for hende, at huske at smøre sig selv ind og uden at spilde en masse solcreme, som børn nemt kan komme til, når de skal trykke solcremen ud.

Derma har fået en NYHED – ansigtssolcreme SPF 50, som er en vandfast anti age solcreme med høj beskyttelse mod solens stråler. Den indeholder anti age ingredienser, som forebygger hudens aldring, virker opstrammende og holder huden spændstig og glat. Jeg har brugt solcremen hver dag – faktisk bruger jeg creme med solfaktor i hele året, da jeg har en del pigmentforandringer efter mine graviditeter. Jeg synes, at solcremen absorberer hurtigt og ikke fedter særlig meget. Når det lige har fået lov til at tørre godt ind, er det nemt at tage makeup på bagefter. Nogle andre solcremer jeg har brugt, har sviet i øjnene, når man begynder at svede i varmen, men dette har jeg ikke oplevet med denne, så det er klart den bedste ansigtssolcreme jeg har brugt.

Aftersun har vi ikke nået at bruge, da vi jo ikke har haft meget sommer og sol i maj måned, men vi glæder os til at tage den i brug henover sommeren. Aftersun indeholder aloe vera, sheabutter og glycerin, som gør huden smidig og blød også virker den beroligende og kølende på huden efter solbadning, samtidig med at det dæmper rødmen eller irritation hvis uheldet skulle være ude.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Solcreme er SÅ VIGTIGT både til vores børn og til os voksne. Det er så vigtigt med solbeskyttelse mod solens stærke stråler, så vi undgår solskader og rynker.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Vi har stadig masser af solcreme tilbage og mine erfaringer fra tidligere er, at de holder i lang tid. Kvaliteten er i top og vi går meget op i, at bruge produkter, som ikke indeholder parfume og unødig kemi.

Pris: MEGET MEGET GOD – Priserne på solcremerne er super gode og ofte på tilbud i diverse supermarkeder.


Anne-Louise fortæller:

“Vi har før brugt Dermas solcremer, da de er uden skidt kemi, og de er billige på markedet. Jeg er selv rødhåret og meget lys med fregner og har altid været ekstremt sart overfor solen. Det har jeg desværre videregivet til mine børn og særligt Vitus er ekstremt sart og bliver solskoldet så let som ingenting. Derudover er det uanset hudtype ekstremt vigtigt at beskytte huden mod de skarpe stråler, så man passer på i forhold hudkræft.

Med Derma solpleje produkter giver man sin hud den optimale pleje og beskyttelse før, under og efter ophold i solen. Dermas produkter er certificerede solprodukter uden parfume og unødig kemi, som minimerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritation.  Alle produkter er allergivenlige, svanemærkede og 100% veganske.

Derma sun lotion 15 SPF15 er en meget vandfast solcreme, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Den indeholder fugtgivende glycerin, E-vitamin og olier, der gør huden smidig og blød, samt beskytter huden mod udtørring. Den trænger hurtigt og nemt ind og fedter ikke.

Derma Kids sun lotion 30 SPF er også vandfast og med høj solfaktor til børn og voksne med sart hud.

Derma Face sun SPF 50  er en vandfast anti-age ansigt solcreme med høj beskyttelse mod solens stråler. Den indeholder aktive anti-age ingredienser, der forebygger hudens aldring, hvilket mor her er stor fan af. Den trænger ligeledes hurtigt ind og fedter ikke.

Derma Kids roll-on sun lotion 30 SPF er super smart med dens roll-on funktion, som gør det nemt og sjovt for børnene selv at være med. Den er god at have med i tasken til hurtig gensmøring i løbet af dagen. Den er udviklet specielt til børn og er vandfast og med høj beskyttelse.

Derma after sun lotion er en plejende after sun lotion, der tilfører huden masser af fugt og beskytter effektivt mod udtørring. Den absorberes nemt og hurtigt uden at fedte, hvilket er et stort plus. Den indeholder fugtgivende aloe vera, sheabutter og glycerin, der gør huden smidig og blød, mens de naturlige olier hjælper med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance.

After sun lotion har en lindrende og beroligende effekt på huden efter solbadning og dæmper rødme og irritation som følge af solens påvirkning af huden. Den er ligeledes både svanemærket, allergyCertified og anbefalet af Astma Allergi Nordic.

I testperioden har der desværre ikke været meget sol, men de få dage vi har haft, er alle produkterne blevet testet. De er super gode og nemme at påføre. Særligt roll-on solcremen er et hit for børnene, da det bliver sjovere og nemmere for dem selv at være med. Det anbefales at man lader cremen tørre ordentligt, inden man tager tøj på, da den ellers kan give pletter på tøjet. Det er vigtigt, at man påfører den rette mængde og gentager flere gange dagligt, hvis man er ude i solen.

Vi er super glade for Dermas produkter og kommer uden tvivl til at bruge dem igennem sommeren.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Solplejeprodukterne er super gode og har en god effekt.

Holdbarhed: GOD – Som med alt anden solcreme bliver de hurtigt brugt, hvis man har sart hud og derfor skal smøres ekstra meget. Jeg synes, at pumpe funktionen og roll-on funktionen er med til at hjælpe på dens holdbarhed, da det er nemmere at dosere.

Pris:  MEGET GOD – Dermas solprodukter er i den billigere ende og er meget ofte på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækker kvalitet, Svanemærket, allergitestet og 100% vegansk.


Memet fortæller:
“Derma har har i mange år været det mest fortrukne solcreme mærke hos os, og vi har nydt at skulle teste produkterne.
Ingen parfume, ingen parabener og samtidig astama og allergi venligt, samtidig med at det er nemt og sjovt for børnene at bruge.
Derma Kids Sol Roll-on og Derma Kids Sol lotion – begge i faktor 30, har absolut været god for børnene. Børnene har elsket, at benytte sig af pumpen, samtidig med at den dosis, der kommer ud, er passende til en lille hånd. Det har været dejligt, at børnene selv kan smøre sig ind, og det har givet anledning til nogle gode snakke, om hvorfor man egentligt skal bruge solcreme og hvad solen gør ved huden.
Produkterne – Derma Aftersun Lotion og Derma Sol lotion er klassiske solcreme produkter med det lille twist, at lotionen indeholder ALOE VERA, der blødgøre huden ved dens fugtgivende egenskab.
Til sidst men ikke mindst er min klare favorit ”Derma Face Sun Lotion Anti-age”. Jeg er snart midt i 30’erne, og jeg kan sagtens mærke og se, at mit ansigt ikke har den helt stramme form, som jeg havde i mine unge dage. Derfor er det vigtigt for mig, at bruge anti-age creme og her har Derma overrasket mig utrolig positivt, det er WIN WIN, når man både er beskyttet mod solen og alderdom. Jeg bruger den dagligt, inden jeg forlader hjemmet.
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: GOD – Alle produkter er yderst nyttige til solbeskyttelse og yders  nødvendig.
Holdbarhed: MEGET GOD  – Der er ingen udløbsdato på produkterne, og pumpem og åben luk er yders solid og ikke slidt før bøtterne eller tuperne er tomme.

Pris: GOD 
– Bestemt fair pris ift. andre serier af den kvalitet.
Kvalitet: MEGET GOD – Jeg vil mene det er et af de bedste produkter på markedet ift. Det jeg har prøvet af solbeskyttelser.

Christina fortæller:

Jeg er altid gået meget op i at bruge solcreme, når vi skulle sydpå og jeg har altid købt god solcreme.

Efter min første graviditet, hvor jeg blev ramt af pigmentpletter, er jeg begyndt at gå endnu mere op i også at bruge solcreme herhjemme og ikke kun når solen skinner.

Da jeg til dagligt arbejder i Matas, har jeg i den forbindelse prøvet al verdens solcremer og jeg har helt sikkert også mine favoritter. Men er der noget, som jeg aldrig er blevet fan af, så er det solcreme til børn.

Da jeg fandt en, som jeg kunne stå inde for i forhold til ingredienser, så smittede den af på tøjet som bare fanden, derfor var jeg meget spændt på at prøve disse fra Derma, dem har jeg nemlig aldrig prøvet på hverken min mand, mig selv eller børnene.

I og med at jeg har så let til at få pigmentpletter i ansigtet, er jeg meget bevidst om, at jeg ikke er udenfor uden solcreme – dette gælder også en overskyet dag.

Jeg har brugt Derma spf 50 anti age de dage, hvor solen har været meget skrap og den er super fin, så den stiller jeg til side og gemmer til vi rigtig når sommeren. Den er nemlig lidt for klistret til, at have på ovenpå min normale hudpleje, hvor jeg så skal kunne have makeup på efterfølgende. Jeg vil glæde mig til at solen stikker og jeg skal sole mig, fordi så skal den helt sikkert på.

Det har ikke været varmt nok til, at børnene skulle smørres i solcreme, men jeg har nu alligevel gjort det, for at fornemme hvordan konsistensen var og hvor hurtigt den trængte ind. Mums, det bliver helt sikkert dem vi kører med i år.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Solcreme kan ikke undværes, og derfor er der ingen tvivl om, at det er en kæmpe nytteværdi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg plejer at sige: ”en solcreme holder en sæson, hvis ikke du har tømt den inden”, det samme vil jeg sige her. Den ene er stor og på pumpe, men skal man have den rette mængde på henover sommeren, så er den også tom, når vi når efteråret.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes virkelig, at det er billigt!

Kvalitet: MEGET GOD – Til prisen er det en fin kvalitet. Jeg vil kun bruge noget på mine børn, som jeg kan stå inde for og det kan jeg helt sikkert med de her produkter.


Mette fortæller:

“Vi har været heldige at få lov at teste Derma solcreme, hvilket vi kender rigtig godt.

Anti-age face Sun lotionen er en nyhed fra Derma og fælles for alle produkterne er, at de er uden parfume og farvestoffer, allergi og miljø mærket, koralvenlig og certificeret vegansk.
Derudover har 3 af produkterne fået certifikat for genanvendt plast.
Derudover er Sollotion SPF15 kåret som “bedst i test” af TÆNK i både 2019 og 2020.

For os er Derma solprodukter altid en sikker vinder, fordi de er lette at smøre ud og fedter ikke. Jeg har aldrig oplevet misfarvning af tøjet og vi har brugt Derma i flere år.

Duften på produkterne mild og naturlig og jeg er glad for, at der findes produkter, særligt til mine børn, uden unødig kemi og parfume.

Vigga kastede hurtigt sin kærlighed over roll-on solcremen også var det, at få solcreme på pludselig ikke ligeså irriterende, som hun ellers synes det godt kan være.

Selv er jeg glad for After Sun lotion, den har en dejlig kølende effekt og det er altid en sikker vinder efter en dag i solen.

Vigga har efter flere operationer 2 store ar på sin brystkasse og ryg, og de ar er næsten altid dækket til. Men engang imellem sker det, at de er udsat for solens stråler og så kræver de en faktor 50. Men jeg har fundet ud af, at det ikke altid lige er til at finde en faktor 50 (som ikke er en kæmpe stor tube, hvor meget vil gå til spilde).

Så jeg tænker, at vi bliver rigtig glade for Anti age cremen med faktor 50. Både pga. faktoren, men også fordi ansigtscremen indeholder hyaluronsyre, der er med til at holde huden spændstig og glat, hvilket sådanne nogle ar godt kan bruge.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Selvom vi bor i Danmark med et sommervejr, som ikke helt er til at regne med, så er solprodukter altid vigtige imod solens UVA og UVB stråler.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Cremerne kan holde sig 12 mdr. efter åbningen og det sikrer, at man bruge dem hele foråret/sommer og hvis efteråret byder på en tur sydpå til varmere himmelstrøg.

Pris: GOD – Samlet værdi for alle 5 produkter er 570 kr. og det er en rigtig god pris.


Vores tester Elsebeth, hendes mand Thomas og børnebørnene Silje og Sander på 8 og 11 år har testet solprodukter til hele familien fra Derma i maj måned.

Elsebeth fortæller:

“Ja, vi har jo ikke haft så meget sol her i maj, men da jeg sidste år fik konstateret hudkræft på halsen, er jeg ekstra opmærksom på at forebygge solskader, og kender vigtigheden af også at bruge solcreme, når det er overskyet. Så jeg var mega glad og spændt, da jeg modtag pakken med solcreme, som straks kom i strandtasken og med ned til vores hyggelige oase i vandkanten. Her fotograferet foran vores lokale Søbad i Kerteminde, hvor jeg er vinterbader.

Jeg bemærkede straks, at solcremen er vandfast, hvilket er en vigtig faktor, især når børnebørnene er nogle rigtig vandhunde, og elsker at bade med os bedsteforældre. Derudover er det rigtigt rart, at den ikke giver en hvid hinde på huden, som nogle vandfaste solcremer gør. Ligesom den er let at smøre ud og ikke virker klistret

Vi er så heldige, at vi har en lille træhytte i vandkanten og sejler meget, da min mand er lystfisker, endvidere spiller vi også golf, så vi er meget ude og derfor ekstra disponeret for solen. Så jeg bruger høj solfaktor, og har derfor valgt at bruge faktor 50 på halsen og i kavalergangen.

Da min hud er sart og sensitiv overfor solen, bruger jeg faktor 30 for kids på hele kroppen. Den duftede lidt pudsigt, lige da jeg smurte den på, men det fortog sig straks. Konsistensen er fin og den absorberes godt i huden. God ide altid lige at huske at lade solcremen trænge ind, så man ikke får skjolder på tøj eller håndklæder. Faktor 30 for kids fås også i en roll on, som især til børnene er helt genial og super let a bruge

Så er det jo rart at vide, at produkterne både er Svanemærket, fri for parfume og farvestoffer, veganske, allergistede og certificeret af astma og allergiforbundet, så man ikke behøver, at bekymre sig om det. Yngste barnebarn Sander har børneeksem og alvorlig allergi, så vi er meget opmærksomme på det som familie.

Jeg søger for, at holde mig ude af solen nogle timer midt på dagen, men nu hvor solen endelig er kommet, er det altså også dejligt lige at kunne lægge sig ud på terrassen med et dameblad.

I min alder er ekstra forkælelse og pleje af huden et must. Efter en dag i sommersolen er det dejligt køligt og forfriskende at smøre sig ind med After sun, som er med naturlige olier, Aloe Vera og E vitamin, som hjælper med at bevare hudens naturlige elasticitet og balance.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den har alle de egenskaber, der kan ønskes og faktor 15 er Bedst i test hos Tænk

Holdbarhed: MEGET GOD – Den er drøj i brug og holder som den skal.

Pris: MEGET GOD – Du får virkelig en kvalitetsvare til en rigtig god pris. Fås på tilbud i flere netbutikker

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig høj kvalitet med alle relevante certificeringer.


Mie fortæller:

“Vi har været så heldige, at få lov til at teste Derma solcremer. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har brugt Derma solcreme før og vi er fan herhjemme!

Jeg har altid været stor fan af solcremer, der duftede af sol og sommer, men efter jeg har fået børn, kan jeg slet ikke klare parfume. Så det er så dejligt, at der findes et alternativ, og et rigtig godt alternativ.

Vi har i testperioden brugt den lille Roll-on solcreme til vores store dreng, så nem at have med i pusletasken, fordi den ikke fylder særlig meget. Et andet plus er, at den er sjov for barnet, så det at få solcreme på slet ikke er så slemt.

Jeg har også brugt face Sun lotion med faktor 50, som er en Anti age vandfast solcreme til ansigtet, den trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, så du hurtigt kan lægge din hverdags makeup ovenpå.

Vi glæder os til at Derma solcremerne skal med os hele sommeren. Udover at være fremragende solcremer er de også svanemærkede, astma allergi mærket, allergi certificerede, UVA/UVB, veganske og dansk produceret. What not to like?”

Min vurdering af produkterne:

Nytteværdi: MEGET GOD – Så lækre solcremer.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Solcremerne er pakket i ordentlig emballage, der gør det nemt at få produktet ud. Specielt den lille Roll-on er så genial.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger fra 99,- 199,- hvilket ikke er meget i forhold til hvad man får. Den dyreste til 199,- er for 500 ml.


Michelle fortæller:

“Derma har en serie i deres sortiment, der hedder Derma Sun – solcreme til hele familien. Den har vi herhjemme, været så heldige at få lov til at teste.

Derma Face Sun er en nyhed og en solcreme samt ansigtscreme med høj beskyttelse faktor. Den er fugtgivende, indeholder aloe vera, E-vitamin og naturlige olier der efterlader din hud blød og smidig. Cremen har en lækker konsistens og trænger hurtig ind i huden. Den er velgenet som dagcreme under ens make-up.

Efter en dag i solen er Derma Aftersun lotion at anbefale. Den tilfører huden en masse fugt og beskytter mod udtørring. Derma Aftersun lotion har en lindrende og beroligende effekt på f.eks. rød og irriteret hud efter solbadning. Den fedter ikke og er nem at påføre.

Derma Sollotion faktor 15 er en god hverdags solcreme. Det er den jeg selv bruger mest, når jeg skal opholde mig ude i solen. Den giver min hud masser af fugt, samt beskytter mig mod solen. Den trænger hurtig ind i huden og fedter ikke. Jeg hader en solcreme der fedter!

Den er desuden også 100% fri for parfume, parabener og farvestoffer, samt Svanemærket og Asta-Allergi-mærket, som Dermas andre produkter.

Som sagt er Derma Sun for hele familien og Derma Kids Sol Roll-on er udviklet helt specielt til børn. Solcremen er vandfast, så barnet er beskyttet imens barnet bader. Den er nem at anvende og påføre, også for barnet med sin roll-on funktion.

Derma Kids Sollotion med pumpe er blevet fast morgenrutine herhjemme, inden børnene sendes afsted i børnehave og skole. Denne solcreme er også vandfast og har en høj solfaktor, så jeg trygt kan sende dem afsted om morgen, velvidnet at de er beskyttet hele dagen, imens de er afsted. Bader man med cremen, skal den dog påføres oftere.

Den har en god konsistens – ikke tyk og fedtet, men blød og trænger hurtig ind.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bruger Derma Sun hver dag, den trænger hurtig ind og er nem at bruge for både børn og voksne.

Holdbarhed: GOD – Nu har vi brugt Derma Sun i en måneds tid, dog især den sidste uges tid og der er stadig masser tilbage.

Pris: GOD – Jeg giver gerne prisen på 570 kr. for alle 5 produkter. Jeg synes faktisk ikke, at det er dyrt og man kan ofte finde Derma Sun på tilbud, hvis man synes, at det er dyrt at betale fuld pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Den trænger hurtig ind, fedter ikke og har en høj beskyttelse evne. Med Derma Sun ved jeg, at mine børn og jeg selv trygt kan opholde os i solen.


Jancy fortæller:
“Vi har været så heldige, at vi har fået muligheden for at teste solcremer fra Derma. En test for hele familien, da Derma’s solcreme serie kan bruges af hele familien. Vi har brugt Derma i mange år, og derfor vidste vi, hvad vi gik ind til. Vi fravælger altid hudplejeprodukter med parfume, særligt til børnene, da Santhosh drøjer med børneeksem. Børn skal ikke udsættes for unødig parfume og kemikalier og derfor er Derma’s produkter gode, da de både er svane-, allergi- og miljømærket. Derudover er de certificeret med Vegan Society hvilket betyder, at Derma’s cremer er uden unødige kemikalier.
Kids sollotion roll-on er et hit herhjemme. Der er ingen tvivl om, at børnene ikke fortrækker solcreme og de hader at blive smurt. Her er Roll-on smart, da de selv kan rulle cremen på. Den doserer fint og er super nem for børnene.
Jeg er personligt meget glad for Derma Face Sun SPF 50, som er en vandfast anti-age ansigtssolcreme. Den indeholder Hyaluronsyre, der virker opstrammende på huden og holder huden spændstig og glat.  Det er ingen hemmelighed, at jeg er blevet 30+ og ens hud har altså bare brug for mere kærlighed. Denne solcreme fedter ikke og kan nemt bruges under makeuppen.
Generelt er Derma’s solcemer lette at smøre ind i huden. De tørre hurtigt ind og fedter ikke. Bedst af alt – de misfarver ikke tøjet, hvilket er ret vigtigt. Solcremerne dufter ikke kraftigt, som mange andre solcremer gør.
Derma er et mærke, som vi vil bruge i mange år, og vi vil helt sikkert anbefale det til andre.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Lækker solcreme
Holdbarhed: MEGET GOD – Der er meget creme i hver tube/flaske og de holder derfor længe.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top og kan ikke undværes på en solrig dag.
Pris: MEGET GOD – Det er en fornuftig pris for alle produkter.

Winni fortæller:

“Vi har været så heldige, at teste solcremer og aftensun fra Derma Sun, og det er vi rigtig glade for, da vi herhjemme synes, at det er meget vigtigt at beskytte vores børn og vores egen hud i solen. Derma er ikke et ukendt mærke for os, da vi har brugt flere af deres produkter før, så vi vidste hvad vi gik ind til.

Man kan trygt smøre sine børn og sig selv ind i deres solcremer og Aftersun lotion, da Derma både er allergivenlig, svanemærket, 100% vegansk og helt uden unødvendig kemi. Derudover så er de vandfaste og beskytter effektivt mod UVA og UVB dvs. de beskyttelse mod de stråler, som man ved kan udvikle hudkræft og aldring af huden.

Jeg synes, at de var nemme at bruge, børnene elsker selv at smøre sig ind, og det hverken fedter, det absorberes hurtigt, og smitter ikke af på tøjet. Det er jeg virkelig fan af, da det ellers godt kan blive noget klistret noget, der også kan laver mærker på tøjet. Men IKKE Derma, tværtimod så hverken klister det eller lugter, og det for mig er betryggende, så jeg ved børnenes hud ikke får alle de kemikalier.

Dermas solcremer er desuden certificerede og er flere gange kåret som bedst i test. Senest er ”Sollotion SPF15” kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK.

Ikke alle børn er lige vilde med at smøre sig ind i solcreme, så de har lavet en roll-on, som er virkelig nem at bruge, hvor børnene selv kan rulle den på kroppen og have en leg med det, heldigvis er vi så heldige, at tøserne gerne vil have solcreme på hver dag og selv Freja på knap 2 år ved, at hun skal have solcremen på i ansigtet, uanset om solen er fremme eller ej.”

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – Du får hvad du gerne vil have, en beskyttende solcreme uden alt det skidt.!

Holdbarhed: MEGET GOD – Efter du har åbnet cremerne, kan de holde sig i 12 måneder. Husk altid at holde dine solcremer fra varmen, det kan nedsætte holdbarheden.

Kvalitet: MEGET GOD – Vi er blevet så glade for deres solcremer, og bestemt nogle vi skal bibeholde. Jeg elsker, at man får hvad de lover. Beskyttelse og unødvendig kemi, de lugter ikke, og jeg kan med god samvittighed give mine børn dem på. Derudover har de på deres hjemmeside gode råd til brug af solcremer, og generelle svar på spørgsmål du kunne have. De findes her https://derma.dk/faq/solcreme

Pris: MEGET GOD – Fair priser for gode solcremer – priser en familie kan være med til. Derudover så er Dermas produkter udviklet og produceret lokalt i Danmark og lever op til de høje danske standarder og kvalitetskontrol, som for mig er ret betryggende, og jeg vil gerne støtte lokalt i disse tider.


Kirstine fortæller:

“Jeg har med stor fornøjelse testet Derma solserie, som både er Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Ligeledes er Derma solserien også helt fri for parfume og farvestoffer, som gør at både du og dine børn, med god samvittighed, kan bruge solcremen og samtidig minimere risikoen for allergiske reaktioner.

SOLLOTION SPF 15, er en mellem sollotion som er vandfast og absorberes nemt og uden at fedte. Den indeholder 0% parfume og farvestoffer, men derimod E-vitamin og olier. Den lever op til UVA- og UVB-beskyttelses anbefalingerne i EU.

KIDS SOLLOTION SPF 30 & KIDS SOLLOTION ROLL-ON SPF 30, er begge høj solbeskyttelse som er vandfaste og velegnet til børn/unge med sart hud. Begge nemme at påføre og giver optimal beskyttelse, hvis det påføres i rigelige mængder.

ANSIGTS SOLCREME SPF 50, er en vandfast anti-age ansigtssolcreme med meget høj beskyttelse. Den er velegnet til at bruge under makeup. Den indeholder Hyaluronsyre og Pentavitin som virker opstrammende og fugtgivende.

AFTERSUN LOTION, tilfører huden fugt og beskytter mod udtørring. Den indeholder fugtgivende Aloe vera, sheabutter og glycerin, der efterlader huden smidig og blød. Ligesom den også indeholder naturlige olier, som hjælper med at bevare hudens elasticitet. Lotionen har lindrende og beroligende effekt på huden efter solbadning. Ligeledes som de andre produkter i sol serien, absorberes den nemt og hurtigt.

Min samlede vurdering af Derma produkterne er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er stor tilhænger af produkter, som kan bruges af HELE familien, så man ikke skal have alt for meget forskelligt stående. Ligeledes er jeg rigtig glad for, at  produkterne er uden parfume, således man med god samvittighed kan bruge dem på kroppen og i ansigtet.

Holdbarhed: GOD –Derma produkterne er ret drøje i brug, men man skal følge anvisningerne om hvor meget solbeskyttelse man skal påføre.

Pris: GOD – I forhold til kvalitet og rækkeevne, så synes jeg produkterne har fine priser.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne lever helt op til mine forventninger og faktisk er jeg blevet meget overrasket over hvor gode produkterne er. De gør en masse godt for huden og indeholder mange gode ting.


Mette fortæller:

“Vi har været så privilegeret, at få lov til at teste Derma solcremer. Derma solserie er et genkendeligt produkt for os, som vi ofte køber igen og igen. Derma solserie har et enkelt design og det visuelle udtryk stråler af sol og sommer med den fine gule farve.

Med Derma solserien kan du nyde solen med god samvittighed, alle deres produkter er allergimærket, svanemærket, koralvenlig og 100% veganske. Tilmed beskytter solcremerne huden optimalt mod solens UVA-og UVB-stråler, helt uden unødig kemi. Solcremerne er alle yderst vandfaste og holder i lang tid. Alle solcremerne scorer “grøn kolbe” i kemiluppen.

Med Derma Sollotion er der ingen dikkedarer, den holder hvad den lover, nemlig solbeskyttelse til store og små. Den er nem at påføre, trænger hurtigt ind i huden, konsistensen er let og laver ingen hvide plamager på huden. Det eneste minus ved solcremen er, at den skal tørre helt ind, inden man iklæder sig i tøj, da den godt kan give gule skjolder på tøjet.

Den lille praktiske solcreme roll on er virkelig genial, når man skal påføre solcreme på sine børn. Ungerne kan selv håndtere roll on, og påføre solcremen på huden, så er der knap så meget modstand på, at få lov til at smøre sit barn ind, når børnene er aktive medspillere i solcreme rutinen om morgen. Cremen har en let lækker konsistens, som virkelig flyder let ud på huden. Den lille roll on er også super praktisk at have med i skoletasken, så børnene selv kan påføre et ekstra lag solcreme i middagstimerne.

Vi kommer klart til at fortsætte med solcremen sommeren over. Alle cremerne er nemme at smøre ind og holder godt i solen, og pigerne har ingen allergiske reaktioner, hvilke de ofte får pga. meget sensitiv hud. Derma solcreme vil være fast sortiment på hylden hjemme hos os fremover.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækre solcremer som er uundværlig i enhver familie, der ikke ønsker solskoldede børn og voksne.

Holdbarhed/ Kvalitet:  MEGET GOD – Idet man skal bruge solcreme dagligt, de dage hvor huden eksponeres for solen, løber man hurtigt tør for solcreme, men det gør sig gældende for hvilken som helst solcreme. Men solcremen holder godt, er vandfast og beskytter huden mod solskoldning.

Pris: MEGET GOD –  Jeg synes absolut prisen er fair, som de fleste vil kunne betale.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af det interaktive spil "Osmo Pizza Co. Starter kit" til Ipad