TEST af MELLISA (Gentle Cleansing Milk, All-in-one Officinalis Cream og Mineral Serum) – Testfamilien
TEST af Derma solprodukter

TEST af MELLISA (Gentle Cleansing Milk, All-in-one Officinalis Cream og Mineral Serum)

Flere af vores testere har endnu engang testet produkter fra Mellisa nærmere bestemt:


Louise fortæller:

“I mine yngre år tænkte jeg ikke så meget over hvad jeg puttede i ansigtet. Men som 55 årig er jeg blevet meget mere bevidst om, at de hudplejeprodukter, som jeg bruger, skal være af en god kvalitet.

Mellisas produkter er både økologiske og plantebaserede og så er de uden en masse tilsætningsstoffer. Det falder jo meget godt i tråd med det fokus der er på bæredygtighed, der er i øjeblikket. Og i mine øjne lever Mellisa helt op til deres mål om at være ’skønhedspleje med god samvittighed’.

Jeg har som allergiker også en tør hud og derfor har min hud brug for ekstra meget fugt. Men det klarer Mellisa cremen også – og det uden at fedte!

Mellisa Gentle Cleansing milk er let at fordele i ansigtet og rensemælken afrenser min hud på en mild og effektiv måde og får opløst det snavs og skidt, som min hud har absorberet i løbet af dagen. Den er let at skylle af.

Mineral serum’et fungerer rigtig godt på min modne og lidt sensitive hud og har helt sikkert været god for ’de røde kinder’

Mellisas All-in-one Officinalis cream trænger hurtigt ind i huden og efterlader min hud blød og meget lækker.

En anden god ting er, at Mellisas All-in-one cream kan anvendes både i ansigtet og på kroppen. Supersmart når vi f.eks. er på tur, at vi ikke skal pakke flere forskellige cremer til ansigt og krop. Og det er min oplevelse er, at den fungerer lige fint begge steder.

Ja, selv min kæreste Mads’ lejlighedsvise tørre mandehænder har nydt godt af Mellisa All-in-One.

Jeg har helt sikkert fået lyst til at prøve flere af Mellisas hudplejeprodukter og jeg er ret sikker på, at der kommer til at stå Mellisa produkter på vores badeværelse fremover.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD Jeg bruger produkterne dagligt og de holder det de lover i forhold til henholdsvis at afrense, styrke og fugte min hud

Kvalitet: MEGET GOD Min oplevelse af Mellisa hudpleje produkterne er, at det er god kvalitet og at jeg får meget for pengene

Holdbarhed: MEGET GOD Produkterne er drøje i brug, fordi pumpefunktionen gør det let at docere den rette mængde creme

Pris: MEGET GOD Prisen er meget fair og på et niveau hvor de fleste kan være med.


Marion fortæller:

“Jeg har testet de lækre hudplejeprodukter fra Mellisa. Jeg synes denne test var spændende, da jeg efterhånden har prøvet en del forskellige produkter, men endnu ikke fundet min favorit indenfor hudpleje.

Disse produkter er for det første enkle og klassiske i deres design, og passer ind i de fleste badeværelser. Disse indbyder til at stå fremme, og ikke blive gemt væk i et skab.

Derudover er det en kæmpe fordel, at de alle er med pumpe, da det gør dossering meget lettere – selve cremen er lækker at smøre ud, og bliver ikke liggende ovenpå huden, men trækker ned med det samme – en stor fordel, at huden ikke føles klistret bagefter.

Jeg vil helt klart anbefale disse produkter til andre, da man her får en virkelig høj kvalitet, til en fin pris, hvor de fleste kan være med. Ligeledes vil jeg anvende dette produkt fremadrettet, da det også giver fin fugtighed til huden, som er ekstra nødvendigt, når man er på den anden side af de 40 år.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, da de fleste unge/ældre kvinder går op i en god hudpleje.

Holdbarhed: GOD, da de efter åbningen kan holde sig i 6 måneder.

Pris: MEGET GOD, da alle produkter har en overkommelig pris for de fleste.

Kvalitet: MEGET GOD, da cremerne er i fin emballage med pænt design, pumperne fungerer optimalt og selve cremen er nem at smøre ud.


Joan fortæller:

“Da jeg modtog pakken med Melissa produkterne var mit førstehåndsindtryk et lækkert design, ren og indbydende.  Produkter, man har lyst til at lade stå fremme på badeværelset, tage op i hånden og røre ved.

Jeg har altid været interesseret i hudpleje, og det er ikke blevet mindre op i min senioralder. Jeg har passet at rense/pleje min hud både morgen og aften. Jeg har en sart hud med tendens til tørhed og trives bedst med milde produkter uden parfume og tilsætningsstoffer.

 Disse 3 produkter har til fulde indfriet disse behov, og de vil være at finde fremover i mit hudplejesystem. 

Gentle Cleansing Milk – kr. 149

Jeg har altid valgt renseprodukter af gele eller skum, fordi jeg syntes, at huden føltes mere ren og det var nemmere. Med denne rensemælk med naturlige frugtsyre har jeg fået en ny rutine om aftenen, som giver mig følelsen af en ren hud uden at tørre huden ud. Jeg påfører rensemælken med masserende bevægelser og lader den sidde, mens jeg tager øjen-make-uppen af og børster tænder. Herefter vasker jeg huden med en blød vaskeklud eller vatrondel. Jeg føler nu, at huden er dejlig ren og parat til Serum og All-in-one cremen. Om morgenen bruger jeg dog kun vand og en vaskeklud til afrensning.

Nem at dosere med den specielle pumpe. 

Mineral Serum – kr. 149

Næste step er et tyndt lag af Mineral Serum på ansigt og hals. Den har til opgave at genopbygge og give fugt og blødhed. Samtidig kan den medvirke til reducering af pigmentfejl i huden, mindske porer og reducere fine linjer. 

Den føles lidt kølig og rar at påføre, og den optimale virkning af Serumen kræver nok lidt mere end blot en måned, men nu er jeg begyndt og jeg føler, at min hud er blevet mere blød og mindre tør. 

Melissa Officinalis Cream – kr. 199

Denne creme har virkelig vundet mit hjerte. Den er så blød og lækker at påføre, min hud føles mættet med fugt hele dagen, og så er det ideelt, at jeg kan bruge den under make-up uden at fedte og som både dag- og natcreme på ansigt og hals. Jeg har ikke kunnet nænne at bruge den som kropslotion endnu, da jeg har villet være sikker på at have nok til ansigtet i hele testperioden, for det er, hvad jeg ville bruge den til fremover. 

Nem at dosere med den specielle pumpe.” 

I dette tilfælde bliver min vurdering af alle 3 testede produkter:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkterne har meget stor værdi, da de genopbygger og tilfører huden fugt og gør den smidig og blød uden at fedte.

Holdbarhed: GOD – produkterne har en holdbarhed på 6 mdr., efter de er åbnet, hvor nogle brands har 12 mdr. holdbarhed.  Dette er fint for mig, idet de 3 testede Melissa produkter så heller ikke indeholder skadelige konserveringsmidler. Produkterne virker til at være drøje i brug, så 6 mdr. holdbarhed nok passende. 

Pris: GOD – priserne på de 3 produkter ligger på rimelige priser kr. 149 –  199,- i forhold til indhold og drøjde. 

Kvalitet: MEGET GOD – produkterne har mange specielle og økologiske indholdsstoffer, som er vigtig for al slags hud. Det virker til at holde det, de lover, og som er vigtigt for mig. Nemlig ingen unødig kemi, men naturlige stoffer, som giver min hud fugt uden at fedte. Meget nemt at dosere alle 3 produkter. 


Alexia fortæller:

“Jeg har virkelig glædet mig til at teste Mellisa hudpleje produkterne. Specielt i en tid hvor jeg arbejder som sygeplejerske og anvender mundbind, stort set alle timerne jeg er på job.

Designet på produkterne er meget neutrale og nemme at anvende. Jeg synes pumpen er super nem at trykke ned og der kommer passende mængde ud når man trykker.

Der er kun behov for lille mængde, da de er drøje i brug. Cremen er lidt tyk at smørre på huden, men trænger hurtigt ind og fedter ikke.

Har anvendt cleansing milk, til både rensning af huden og som fugtmaske. Det efterlader huden både blød og lækker at røre ved.

Hudplejeserien gør noget godt for huden. Mellisa Organic Skincare reklamerer med at produkterne er økologiske og plantebaseret. De renser, stimulerer cellerne samt genopbygger hudens fugtbalance.

Kan kun bekræfte dette efter ca. 1 måneds anvendelse, hvor jeg har udført hudpleje både morgen og aften, hvilket jeg normalt ikke gør.

Synes at min hud er blevet pænere og har mindre urenheder.

Produkterne er til at komme til for penge, selv på en sygeplejerske løn.

Jeg kunne dog godt have tænkt mig at jeg kunne se hvor meget der er tilbage i flaskerne.”

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har behov for hudpleje. Derfor kan man ligeså godt vælge produkter uden alle mulige tilsætningsstoffer og parfumer. Kan klart anbefales.

Holdbarhed: GOD – Produkterne er drøje i brug, og der er uden tvivl Serum, Cleansing Milk og Creme til lang tids brug. Dog kan man ikke se hvor meget der er tilbage i flaskerne.

Pris: GOD – Jeg har fundet følgende priser på Mellisa.dk:

  • Mineral Serum 149 kr
  • All-in-one Melisse Creme 199 kr
  • Gentle Cleansing Milk 149 kr

Jeg synes priserne er middel når man tænker på de er drøje i brug og uden tvivl holder til længere tids brug.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten lever fuldt ud op til mine forventninger. Designet er fint og enkelt, og produkterne er nemme at anvende. Trænger nemt og hurtigt ind i huden og fedter ikke.


Karina fortæller:

“Jeg har den sidste måned testet de lækre hudplejeprodukter fra Mellisa. Produkterne indeholder bl.a. Kamille, Jojobaolie, Abrikoskerneolie, Aloe vera, Grøn alge og Sheasmør.

Beholderne er meget stilrene, og pumperne på hhv. Gentle Cleansing Milk og All-in-One Melissa Officinalis Cream virker både ergonomisk gode og praktiske – et pump, og du har den mængde, som du skal bruge.

#1 Gentle Cleansing Milk lover at efterlade huden enormt blød og velfugtet – og det må man sige, at den gør. Rensemælken kan aftørres med vat eller skylles med vand. Jeg skyllede med vand og bagefter virkede det som om, huden var blevet tilført en god mængde fugt. Du kan også bruge rensemælken som fugtmaske – et lækkert multiprodukt.

#2 Mineral Serum. Beholderen er lille og sød – og indholdet er dejlig at smøre på huden. Serummet lover at mindske farveforskelle i huden, reducere fine linjer og give fugt og ro til stresset hud. Jeg krydser fingre for, at det virker 😉 Jeg synes i hvert fald, at den har været lækker at have under min dagcreme.

#3 All-in-One Melissa Officinalis Cream: Første gang jeg benytter cremen er på nybarberede ben, og her er den virkelig lækker. Mine ben suger cremen til sig, og det virker som om, benene er rigtig glade for den fugt, som cremen tilfører. Cremen har et unikt højt indhold af ceramider, der lover at styrke hudens barriere – og det virker, som om det er helt rigtigt.

Min samlede vurdering af Mellisa produkterne er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne er lækre både mht. emballage og indhold – og de har forskellige anvendelsesmuligheder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Beholderne har en fin størrelse, og det virker til, at produkterne rækker langt. At pumperne giver den mængde, du har brug for, gør, at du ikke overforbruger.

Pris: GOD – Produkterne fra Mellisa koster ikke en bondegård – og der er gode rabatter at hente. Priserne ligger fra 149 kr. – 199 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne lever op til deres løfte. De tilfører fugt, og de dufter ikke langt væk af kemikalier og parfume.


Randi fortæller:

“Virkelig skønne produkter!

Mellisa producerer lokalt i Hørsholm, hvor de skaber aktive og økologiske produkter der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. De lover at deres produkter ikke indeholder parabener, syntetiske farvestoffer, petrokemiske olier som paraffin og silikoneolie, hormonforstyrrende stoffer eller nogle af de 26 allergifremkaldende duftstoffer.

Mellisas Alt-i-Én Citronmelisse Creme

Egner sig både til ansigt og krop. Jeg elsker når man ikke skal have for mange produkter for at dække ens behov, og der kom jeg til at tænke på, at denne creme også er ret velegnet til teenagere der skal til at lære det med at pleje kroppen og ansigtet. Det er bare super nemt med sådan en Alt-i-Én der er god til alle hudtyper – især sart, tør og følsom hud.

Cremen genopbygger og beroliger huden, så den atter bliver sund, smidig og blød og så indeholder den så mange gode aktive ingredienser.

Gentle Rensemælk

Det er en anderledes rensemælk som har en konsistens lidt som en ansigtscreme. Jeg syntes den virker bedst når den får lov til at sidde lidt og lige virker og så derefter vaske den af.

De skriver også selv at den kan benyttes som en leave-on-fugtmaske der skal sidde på i 10-15 minutter, hvor efter man tørre eller vaske den af. Det gør at huden virker dejlig fugtet efter brug, og den anbefales til alle hudtyper men især sart, tør og dehydreret hud.

Mineral Serum

En lækker og uparfumeret serum, som bringer god fugt til huden, den var desværre bare alt for hurtig opbrugt i den 15 ml. flaske den kom i. Men jeg blev måske også lidt for glad for den og efter en periode med meget tør hud, syntes jeg at den har haft en rigtig god effekt.

En lille ting jeg kun ønske mig anderledes er, at Mellisas Alt-i-Én Citronmelisse Creme og Gentle Rensemælk skiller sig mere ud fra hinanden i deres flasker. Jeg har lidt for mange gange fået taget den forkerte, fordi de har samme str. form og farve. Det er kun navn og en farvet stribe på forsiden der skiller deres udsende fra hinanden. Der går det ofte lidt for hurtigt herhjemme, men det jo ren praktisk, for produkterne er så lækre.

Mellisa har mange andre skønne produkter, som helt klart er et kig værd. Jeg har også afprøvet deres AHA-urtelotion der både er til krop og ansigt. Den efterlader huden dejlig blød og så elsker jeg, at den både er til krop og ansigt. Jeg er nok bare typen der ikke gider for mange forskellige produkter og trin, men også deres solcreme er super lækker, og så er deres priser helt fair og meget fornuftige. Jeg syntes virkeligt at man få meget for pengene og den største bonus er at der IKKE er hormonforstyrrende stoffer i produktet.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De kan det de lover! Ganske enkelt.

Holdbarhed: GOD – Jeg synes at serum kommer i en for lille flaske, men de andre holder endnu og der er masse tilbage.

Kvalitet: MEGET GOD – De er uden tvivl af god kvalitet.

Pris: GOD – De ligger fra 149 kr. til 199 kr. Jeg syntes at det er en fair pris for et kvalitetsprodukt, hvor jeg også føler mig tryg ved at bruge det til mine børn.


Winni fortæller:

“Mellisa Organic Skincare er økologiske plantebaseret hudplejeprodukter, med et højt indhold af virksomme ingredienser, og så er det lavet med en kærlig hånd.

Jeg har været så heldig at få muligheden for at teste 3 af deres produkter, og det har jeg glædet mig til, da jeg rigtig godt kan lide deres passion for at skabe nogle lækre produkter, hvor der både er tænkt på miljøet, og at de går op i et aktivt ”nej tak” til test på dyr, og så er deres emballage også delvist lavet af genbrugsmateriale.

Alle produkterne står så fint på hylden på badeværelset, og jeg har hver dag startet med at bruge GENTLE CLEANSING MILK, til at rense min hud med. Denne er en uparfumeret, blid rensemælk med plejende og nærende egenskaber til al slags hud. Jeg lider selv af tør hud i ansigtet, så rensemælk er rigtig god at bruge, da den ikke er så hård mod huden. Min hud bliver dejlig blød og så synes jeg den er rigtig god til både at fjerne makeup med, og generelt renser huden i dybden.

Så snart jeg har renset huden, så har jeg brugt MINERAL SERUM som fugter og styrker huden, samtidig med hudens naturlige barrierefunktion styrkes. Min hud bliver så lækker blød, og så elsker jeg følelsen af at den opstrammer.

Til slut har jeg brugt ALL-IN-ONE MELISSA OFFICINALIS CREAM, som både er til ansigt og krop, så jeg har både smurt mig ind i ansigtet, men også hals og brystkasse. Den virker meget beroligende, lindrende og styrker hudens fugtbalance. Ligesom deres SERUM så synes jeg denne creme giver en dejlig blød hud, og så føles den opstrammende. Det er altså noget jeg kan lide, når man jo også skal tænke på forebyggelse af rynker.

Alt i alt, så synes jeg det har været en rigtig dejlig, og behagelig oplevelse at teste disse 3 produkter fra Mellisa, og det er helt sikker nogle produkter der vil blive stående på hylden herhjemme.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Super gode produkter som er til alle hudtyper, specielt har jeg tør hud, og jeg har brugt produkterne dagligt, og synes de er så bløde og lækre at påføre.

Holdbarhed: GOD – Super smart påføring, da det ikke er åbne dåser, dette gør også at cremen holder længere, du pumper bare en smule ud på fingrene, og massere det derefter i ansigtet. Mellisa går ind for størst mulig hygiejnisk emballering, så der kan nøjes med et minimum af konservering. Dette kan mærkes, da jeg nu hare brugt produkterne i 4 uger, og cremerne føles stadig helt nye og lækre.

Pris og Kvalitet: MEGET GOD – Mellisa blev i sin tid skabt for at gøre god, økologisk hudpleje tilgængelig for alle, og dette ses i dag bestemt også på deres priser. Cremerne jeg har testet, har kostet: GENTLE CLEANSING MILK 149kr, MINERAL SERUM 149kr, ALL-IN-ONE- MELISSA OFFICINALIS CREAM 199kr.

Priser jeg bestemt synes er fornuftige. konsistensen på cremerne er lækre, fedter ikke, trænger hurtig ind og efterlader huden silkeblød og lækker, så behageligt.


Maria fortæller:

“Jeg har igennem den sidste måned testet de lækreste produkter fra Mellisa med ansigts rens, ALL-IN-ONE, mineral serum.

Mit førstehånds indtryk var, at de havde et enkelt design. Da jeg så begyndte at bruge dem, blev jeg meget positiv overrasket.

I min testpakke fik jeg 3 skønne ting fra Mellisa, som kun laver økologisk plantebaserede produkter og det bedste er, de desuden fremstilles her i Danmark. Mellisa-produkter er bl.a. uden parabener, syntetiske farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer.

Alle 3 produkter har en lækker konsistens, og dufter naturligt.

Mellisa gentle cleansing milk: en uparfumeret og effektiv rensemælk. den renser mildt og effektiv huden i dybden, samtidig med at hudens barriere styrkes og fugtbalancen optimeres.

ALL-IN-ONE Cream har nærmest ingen lugt, og creme har den lækreste, frugtagtige duft. Kan bruges i ansigtet og kroppen, hvilke for mig er super, så jeg ikke skal bruge flere forskellige cremer. Denne har især været super som håndcrem til mine børn. Efter et par dage, havde de dejlig bløde hænder.

Mineral serum brugte jeg morgen og aften inden fugtighedscreme. Giver masser af fugt og fedter ikke.

Noget af det første, jeg lagde mærke til ved produkterne, var den enkle og praktiske emballage med pumpe, hvilket gør produkterne super nemme at dosere. Desuden gør det enkle og ensartede fine design, at det kan stå fremme uden at se rodet ud.

Først bruger jeg Mellisa gentle cleansing milk, vasker det af med lunket vand. Derefter kommer jeg Serum cream på, når det er trukket godt ind i huden, kommer jeg Mellisa ALL-IN-ONE – dry & sensitive skin på.

Min hud bliver dejlig blød, får en skøn glød og dufter dejligt.

Det er helt sikkert nogle produkter jeg vil fortsætte med at bruge og anbefale til andre.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – mega nem at anvende, beskytte huden og er økologisk.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den holder længe, da De er forholdsvis drøje i brug, så der er til lang tid.

Pris: GOD – Jeg synes prisen på produkterne er virkelig gode, da det er en prisklasse hvor alle kan være med fra 149 kr til 199 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – cremerne har en god konsistens, nemme at påfører, stilren og enkel design.


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius testet produkter fra Mellisa hudpleje.

Katrine fortæller:

“Hudplejeserien Mellisa er en plantebaseret hudplejeserie, som kan bruges af både børn og voksne, derudover er den økologisk, hvilket jeg synes virkelig godt om.

Gentle Cleansing Milk er en rensemælk, som bruges både morgen og aften. Jeg har brugt den både til ansigt og hals og kan aftørres nemt med vat. Den kan også bruges som en fugtmaske, ved at lade den sidde i 15 minutter. Den er virkelig lækkert og efterlader huden virkelig blød og velfugtet. Den indeholder flere lækre produkter men bl.a. Aloe Vera, Rosmarin, Jojobaolie og fugtgivende Hyaluron.

Alt-i-En Citronmelisse Creme er en virkelig lækker creme med multifunktionalitet, den kan bruges både til ansigt og kroppen og ligeledes både til børn og voksne. Det er en virkelig lækker creme, som er blevet brugt flittigt af både Elliot (5 år) og af mig. Jeg har brugt den dagligt både til ansigt og kroppen. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader huden dejlig blød. Den indeholder flere produkter som er med til at gendanne hudens fugtbalance og styrke hudens barriere.

Mineral Serum bruges efter rens både morgen og aften. Det er virkelig en lækker serum. Denne serum indeholder mineraler, som stimulerer cellernes genopbygning og giver dybde og blødhed til huden. Mineral serum  mindsker farveforskellen i huden samt reducere fine linjer, hvilket jo er virkelig dejligt. Den giver virkelig god fugt til huden.

Jeg er vild med, at produkterne er økologiske, er velegnet til børn og voksne og derudover, at produkterne er multiprodukter, det er virkelig godt for pengepungen og for den travle hverdag.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne har haft en virkelig god effekt.

Holdbarhed: GOD – Alle produkterne er drøje i brug, men de bruges selvfølgelig hurtigere, hvis man bruger produkterne som multiprodukter og både bruger til krop og ansigt, bruges de hurtigere.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes virkelig de har en god pris, i forhold til, hvad man får for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Alle tre produkter er af høj kvalitet. De er uden parfume og økologiske, hvilket jeg går op i. De efterlader huden blød og er fugtgivende.


Anne-Louise afslutter:

Jeg har tidligere testet hudplejeprodukter fra Mellisa og kender derfor til deres fantastiske rene, veganske og økologiske produkter.

Mellisa er en dansk-ejet familievirksomhed som laver økologiske og plantebaserede hudplejeprodukter. Emballagen er delvist genbrugsmateriale, cremerne er veganske og ikke testet på dyr – så med Mellisa hudpleje får man hudplejeprodukter med god samvittighed.

Melissa Gentle Cleansing Milk er en virkelig skøn uparfumeret rensemælk. Den er mild, stimulerende og renser blidt, skånsomt og effektivt ens hud i dybden, samtidig med, at hudens barriere styrkes og fugtbalancen optimeres vha. hyarulonsyre og mineraler. Indholdet af naturlige frugtsyrer hjælper med at opløse og fjerne døde hudceller. Kamilla, citronmelisse, rosmarin og aloe vera renser og virker antiinflammatorisk. Wakametang, brun alge og gladback/poria opstrammer og giver friskhed til huden.

Melissa rensemælk kommer i en flaske med pumpe, som gør det nemt at få cremen ud, uden at fedte den ind. Jeg masserer cremen på ansigt og hals, så alt makeup opløses. Herefter vasker jeg det af med en fugtig klud eller vand. Huden er virkelig blød herefter, cremen svier ikke og al make-up fjernes hurtigt og effektivt. Man kan også lade rensemælken sidde i 15 minutter før den vaskes af, så renser den ekstra meget i dybden.

Helt specielt for rensemælken er, at den indeholder ingrediensen Pentavitin, som er et naturligt og 100% plantebaseret aktiv, der giver dyb fugtpleje i op til 72 timer.

Rensemælken kan bruges til alle hudtyper, men er særligt god til stresset, sart og tør hud.

Mellisa all-in-one er uparfumeret førstehjælp til tør, sart, følsom og irriteret hud. Den virker beroligende, lindrende og styrker hudens fugtbalance. Cremen indeholder mange hudgavnlige ingredienser, herunder et meget højt indhold af ceramider, der genopbygger og styrker hudbarrieren. Den indeholder derudover hudforbedrende antioxidanter og anti-age ingredienser med opstrammende effekt.

Mellisas alt-i-en citronmelisse creme, kan anvendes til både kropspleje og til ansigtspleje.

Denne creme kommer ligeledes på pumpe, hvilket jeg synes er en klar fordel. Den er super lækker og nem at påføre. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden super blød og velfugtet. Jeg har brugt den til ansigt og krop med god samvittighed, da den er helt uden skidt kemi, hvilket er særligt vigtigt for mig, når jeg er gravid. Derudover har vi brugt cremen til både Vitus og Elin, der døjer med børneeksem, hvor den har haft virkelig god effekt.

Mellisa Mineral serum  er en beroligende og fugtgivende mineral serum, som er beriget med en masse ingredienser, der fugter og styrker huden, samtidigt med hudens naturlige barrierefunktion styrkes. Mineralerne i Mellisa mineral serum stimulerer cellernes genopbygning, giver dyb fugt og blødhed til huden. Mineraler er ligeså vigtige som vitaminer, når det gælder om at bevare en smuk hud.

Den kan bruges til alle hudtyper, men er særligt ideel til sart, sensitiv eller tør hud.

Serumen er virkelig lækker og trænger hurtigt ind i huden. Huden efterlades blød og glat og har en opstrammende effekt.

Jeg har været super glad for alle tre produkter som klart lever op til forventningerne. Hvis man er til ren, økologisk, plantebaseret og vegansk hudpleje – så skal man vælge Mellisa.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hudplejeprodukterne er super gode og har en god effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Pumpefunktionen gør det nemt at dosere cremen, og den holder derfor længere. Derudover er cremen drøj i brug.

Pris: MEGET GOD – Rensemælken koster 149, mineral serum 149 og all-in-one cremen 199,- . Jeg synes det er nogle super fine priser til hudplejeprodukter i god kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækker kvalitet lavet på naturlige produkter.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Derma solprodukter