TEST af naturkassen fra Linå – Testfamilien
TEST af BabyJogger City Mini GT2 double

TEST af naturkassen fra Linå

Fire af vores testfamilier med børn i forskellige aldre har testet naturkassen fra Linå. 
Naturkassen er natur på abonnement. Når man bestiller kassen modtager man en plakat med oversigt over årstiderne, og hvad der sker i naturen måned for måned. En Samlemappe til Naturkassens kommende aktiviteter og historier samt en præsentation af firkløveret, som er en række tegnede figurer, der er med til at lære dig om naturen, på en sjov måde. Hver af figurerne har hver deres personlighed som det fleste børn kan relatere til.
Aktiviteterne henvender sig særligt til de 4-10 årige, samt deres forældre.
Mette fortæller:

“Vi har været så heldige at have modtaget Naturkassen fra Linå.dk. Naturkassen er små naturoplevelser på abonnement for hele familien.

Vi har den seneste tid virkelig nærstuderet en del krible krable dyr og fået mange timer til at gå under åben himlen, virkelig godt givet ud i selskab med sine børn. Jeg holder virkelig af af at trække tempoet ud af hverdagen og fordybe mig i aktiviteter med mine børn, og her kan naturen noget ganske særligt.

Naturkassen er en oplevelsespakke som indeholder små aktiviteter og produkter så man kan fordybe sig i naturen sammen som familie. Kasserne er designet efter årets gang. I vores kasse for maj måned var temaet krible krable dyr. Du bliver automatisk abonnement når du bestiller naturkassen på Linås hjemmeside – helt uden binding! Du kan altså til enhver tid opsige dit abonnement efter modtagelse af den første kasse. Naturkassen koster 278 kr. inkl. fragt og leveres hver 2 måned i de ulige måneder.

Kassen indeholder en samlemappe, en fin plakat med oversigt i årstidens dyr og fokus på hvilke ting som sker i naturen måned for måned. Vi fik en opsamlingsbakke, forstørrelses beholder og et super smart opsamler glas med sugerør. Alt hvad vi behøvede for at dykke dybere ned i naturens forunderlige verden.

Det har virkelig været skønt at kunne understøtte mine børns naturlige tilgang til naturen og dens små væsner, her har det lille hæfte omkring de 12 mest almindelige krible krable dyr været fantastisk til at kunne formidle noget basal viden omkring dyrene.

Det er skønt at opleve naturen på tæt hold, selvom vi bor midt i Odense har vi kunne finde alverdens små dyr, en helt ny forunderlig verden har åbnet sig. Når vi begiver os ud kan vi virkelig sanse, føle, se, røre og lære en masse. Det har virkelig været skønt at kunne formidle viden og se mine børns nysgerrighed i naturen. Vi er slet ikke færdige med at udforske naturen.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt udfra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet, og pris. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Man kan virkelig tilegne sig meget viden og lære sit barn at begå sig i naturen, så synes bestemt at Naturkassen har meget brugbart materiale. Hvem ønsker ikke at tilegne sig ny viden?

Holdbarhed: MEGET GOD – Gode oplevelser og ny tilegnet viden omkring naturen holder så længe man kan huske.

Kvalitet: MEGET GOD –  Kvaliteten af forstørrelses glas, bakke og suge glasset er i god kvalitet og holder til at blive brugt igen og igen.

Pris: GOD – Synes det er en fair pris for et gennemarbejdet materiale og naturoplevelser. Desuden for du foræret timevis af nærvær med dine børn i naturen uden forstyrrelser.


Vores tester Ida, har testet sammen med Luna på 2,5 år og Lærke på 6 år.
Ida fortæller:
“I vores kasse, var der fokus på krible-krable dyr. Derfor fik vi også en hvid bakke og et opbevaringsglas med.
Vi elsker at være i naturen herhjemme, og er det faktisk tit. Det er en dejlig måde at være sammen med sine børn. Vi laver tit projekter med at presse blomster og planter. Vi finder dyr og kommer helt ned i børnehøjde.
Den anden dag fandt vi en fjer og kom til at tale om, hvor den fjer mon havde været henne, om den havde været i de varme lande, og at den havde set vores hus langt oppefra.
Konceptet med kassen er:
Investér i NÆRVÆR, LÆRING og NATUROPLEVELSER for hele familien. Man skal Slukke skærmen og glæde sig til sjove og lærerige naturoplevelser for hele familien. Det skal være nemt og simpelt, da Linå har gjort forarbejdet. Så skal man som familie blot finde ud af, hvor næste tur skal gå hen.
Jeg er vild med det koncept. Jeg er dog lidt skeptisk overfor alt det læsestof som var med, der var virkelig mange udprint, og det fangede ikke rigtig. Måske hvis det var blevet præsenteret i en lækker bog eller nogle kort, men det mindede mest om noget man selv lige havde printet ud.
Det spændende var glasset med forstørrelsesglas og som også havde en smart slange man kunne suge dyrene op i glasset med – det var ret smart.
Vores vurdering af naturkassen fra Linå er:
Nytteværdi: GOD – det er altid en god ide at bevæge sig ud i naturen, i børnehøjde! Om man behøver en kasser, som er lavet på forhånd… det kan diskuteres, men kan man godt lide at der er gjort nogle tanker for en, så giver det god mening. Desuden er det altid rart at blive inspireret.
Holdbarhed: GOD – der er mange timers leg og udfoldelse. Der er en samlemappe med, hvor man kan indsætte sine tanker, og oplevelser. Den kan tages frem på andre tidspunkter. Og har derfor en lang holdbarhed.
Pris: MIDDEL – Naturkassen koster 278 kr. inkl. fragt og leveres i januar, marts, maj, juli, september og november. Jeg synes det er lidt svært at vurdere ud fra kun én kasse. Udmiddelbare synes jeg det er i den dyre ende i forhold til hvad vi fik i vores kasse.
Kvalitet: MINDRE GOD – jeg må desværre bare sige at kvaliteten at det medsendte materielle er dårlig. Udprintet er er ikke i speciel lækker kvalitet og der er en del fotos som er pixeleret. Jeg er vild med konceptet, men jeg synes det er super ærgerligt at man ikke har haft en grafiker ind over til at højne produktet. De medsendte produkter (glas og bakke) var i god kvalitet.

Vores tester Memet har testet sammen med hans børn Emin 4 år og Amina på 8 år.

Memet fortæller:

“Spændende kasse med mange timers leg og læring, børnenes nysgerrighed på naturen bliver vækket.

Konceptet på Naturkassen er meget simpelt, en kasse hver anden måned, et tema der passer årstiden, masser af udstyr til at udforske og gøre børnene nysgerrige på naturen.

Ipad, PC, Playstation, Tablet/Mobiltelefoner, Netflix, Tv og mange mange andre ting som vores børn vil bruge tiden på, som er virkelig svær at bryde som forældre, men Naturkassen fra Linå gør det spændende og mere attraktivt for børnene at komme ud, hvilket vi som forældre altid er glade for.

Jeg har tidligere tit oplevet, at især min datter på 8 siger, hvorfor skal vi det? Denne gang var der ingen spørgsmål, men en mission der skal løses. Det GULD til motivationen.

Det unikke ved dette produkt er at der er et mål med din tur i skoven, og der er en ”mission”, fx du skal finde firkløver, du skal lave et krible-krable bo, eller du skal bruge et stykke værktøj/udstyr som er sendt med.

Kassen indholdte en bakke til at bygge Krible-krableboet, en insektsuger og et forstørrelsesglas samt en samlemappen til at samle sine naturoplevelser og opgaver i. Her er mappen katagoriinddelt så den er nem at finde rundt i for børnene. Dog er teksterne lidt for svære til Amina på 8, og skal hjælpes med at forstå hvad der egentlig menes, men ikke en større udfordring.

Børnenes nysgerrighed og indre biolog blev vækket, og produktet rammer lige perfekt til den alder. Og det er et produkt vi helt sikkert vil anbefale.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD

 – Oplevelser sammen med familien har en MEGET GOD nytteværdi for os, og her er naturkassen helt ideal til gode oplevelser i naturen.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD

 – Gode produkter og udfordringer, der ikke bliver for gamle og kvaliteten af Linå naturkasse er helt i top.

Pris: GOD

 – 278 kr. for en kasse hver anden måned er en fair pris, og god underholdning samt læring.


Rikke fortæller :
“Vi bor på en land ejendom med masser af skov omkring os, så vores børn er vokset op med krible krable og dyrelivet fra de var helt små.
Især Malthe på næsten 8 år elsker naturen og alt hvad den indeholder, så naturkassen faldt i rigtig god jord hos ham.
Naturkassen er en oplevelsespakke som du modtager med posten hver 2. måneden. Kassen henvender sig til de 4-10 årige der elsker at gå på opdagelse i naturen.
kassen er der et par produkter med som du kan bruge når du udforsker naturen og fint læse materiale så du kan blive klogere op, hvad der sker i naturen lige nu. Du modtager nye ark med hver kasse som du kan sætte i din samlemappe.
For os er det en hyggelig familie ting at gå i skoven og se hvad vi kan finde, og samtidig lærer lidt om det dyreliv vi bor i blandt.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD
Holdbarhed: MEGET GOD
Pris: MEGET GOD
Kvalitet: MEGET GOD

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BabyJogger City Mini GT2 double