BESØG i LEGOLAND og THE LEGO MOVIE WORLD (NYHED 2021) – Testfamilien
TEST af naturkassen fra Linå

BESØG i LEGOLAND og THE LEGO MOVIE WORLD (NYHED 2021)

Flere af vores testfamilier har været en tur i LEGOLAND med henblik på at afprøve ”The LEGO Movie World”, som er årets nyhed.

Her er et udpluk af, hvor familierne siger om oplevelsen.


Vores tester Mie har været på besøg sammen med sine to børn, Filippa (5) og Pilou (2), deres fætre (hhv. 7 og 10 år) samt børnenes mormor.

Mie fortæller:

“Da vi bor i Vejle, som kun ligger en lille halv time fra Billund hvor Legoland er placeret, er vi kommet i parken gennem mange år. Jeg selv har som barn gået på et Academy tilknyttet parken, så den bringer også mange minder frem fra min barndom.

Udover at Legoland er en attraktion i sig selv, så er dens placering i en by som summer af hygge, turisme og oplevelsesmuligheder, et perfekt match til børnefamilien.

Gennem årene har Legoland været gode til at holde parken opdateret og har i forbindelse med Covid-19 virkelig formået at skabe en tryg og rar atmosfære, hvor både gæster og medarbejdere kan få en god oplevelse. Der er masser af mulighed for afstand og sprit og så er der selvfølgelig helt styr på tjek af Coronapas. Vi var ude for at teste Legolands 2021-nyhed “The Lego Movie World” – et univers der er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Ungerne havde set meget frem til at prøve det nye univers med tre nye forlystelser til de lidt større (+100 cm) og et legetårn med rutsjebaner til de mindste. Området var bygget op som en slags by bygget af DUPLO – og denne fine kombination af DUPLO – som henvender sig til det mindste publikum – og de nye vilde forlystelser, var et perfekt match, når man er flere aldersgrupper afsted sammen.

Ungerne var helt vilde med “Emmets Flying Adventure”, hvor vi satte os til rette i Emmets sofa. Her blev vi  suget med ind i THE LEGO MOVIE universet, hvor vi svævede foran det gigantiske 180 graders lærred, med vind og dufte.

Det var så vild en oplevelse, at både min mor og jeg måtte lukke øjnene indimellem, for ikke at blive “søsyge” – og ungerne tog straks en tur mere!

Imens skiftedes os voksne til at lege med Pilou i den fine nye “by” af DUPLO. Vi kiggede bl.a. på den vilde forlystelse A”pocalypseburg Sky Battle”, som ingen af os havde mod nok til at prøve. Så er du en vildbasse, så kan du med garanti få tæmmet dit indre legebarn, når du her bliver hejst 14 meter op i luften i dit eget fly, hvor du kan lave loops og dreje 360 grader rundt!

Alle børn – inklusive de voksne – hoppede også med på den tredje forlystelse “Unikittys Disco Drop”, som giver et sus i maven, når det regnbuedefarvede tårn tager dig op og ned i forlystelsen – og som ungerne siger – så “kilder den alle de rigtige steder” 🙂

Vi så selvfølgelig meget andet end 2021-nyheden, for vi var så heldige at der var absolut ingen kø den dag. Virkelig en fornøjelse! Parken rummer generelt mange tilbud til både den lille og den store gæst. Man kan snildt bruge en hel dag derude – og mange flere! Børnene var underholdt fra første fløjt. Pilou var særligt glad for “DUPLO land” og “Imagination Zone” med store akvarier. Alle børn synes det var spændende at være rundt at se “Miniland” og Filippa og hendes fætre var mest hooked på “THE LEGO MOVIE World” og så ellers de vilde forlystelser spredt rundt i parken – særligt “Polar X-plorer”, som kombinerer vildskab og kig til pingvinerne!

Vi har i dén grad haft en dejlig dag hvor alle mand har hygget sig og vi nåede faktisk parken igennem fordi der var så få mennesker. Vi nåede endda at sidde og nyde vores medbragte frokost og senere stillede vi vores sukkertrang med lækre is og friskbagte donuts fra parken. Inden vi vendte snuderne hjemad, var vi forbi shoppen for at indløse vores kuponer som vi fik i indgangen, hvor vi fik mulighed for at vinde en præmie ved at dreje på hjulet. Filippas fætter var så heldig at få en gaveæske LEGO med hjem!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD -Der er noget for enhver alder – uanset hvor stor en eventyrer man har gemt i maven!

Holdbarhed: MEGET GOD – Legoland er i den grad velholdt og deres fine 2021-nyhed THE LEGO MOVIE World var en stor oplevelse!

Pris og kvalitet: GOD – Entré-prisen kan synes lidt høj hvis man kun besøger parken en enkelt gang, men hvis man køber billeterne online er der penge at spare. Derudover kan børn ofte komme gratis ind ved at medbringe en tegning. Det er bestemt oplagt at investere i et sæsonpas, for man bliver aldrig træt af at besøge Legoland igen og igen! Derudover var vi som sagt heldige at besøge parken en dag med stort set ingen kø, så vi nåede virkelig at få en på opleveren!


Rikke fortæller:

“Vi har simpelthen haft den skønneste dag i Legoland. Vi har været afsted med vores børn på hhv 11 år, 9 år og 2 år. Og der er i den grad noget for alle aldre. Også for os forældre. Vi har haft fokus på at teste det nye område i Legoland som hedder The Lego Movie World.

Jeg er helt imponeret over hvor fuldstændig gennemført det nye område i Legoland er. Farverigt, flot og voldsomt indbydende og næsten uimodståeligt. Inde i det nye Lego Movie World, er der 4 nye forlystelser; Emmets Flying Adventure – Masters of Flight, Apocalypseburg Sky Battle, Unikitty’s Disco Drop og Benny’s Playship. Sidstenævnte er dog som sådan ikke en forlystelse med et kæmpe legetårn formet som et rumskib.

I Emmet’s sofa kan man sætte sig til rette og gøre sig klar, til at blive suget ind i the Lego Movie World universet hvor alle sanser kommer i spil. Man svæver foran et gigantisk lærred og bliver præsenteret for en masse vilde effekter i en action fyldt tur. Forlystelsen er for hele familien men man skal være minimum 100 cm for at måtte prøve denne.

I Apocalypseburg Sky Battle bliver man hevet intet mindre end 14 m op i luften, i små individuelle fly hvor man kan vende på hovedet, dreje 360 gr rundt og lave loops. Det giver et vildt sug i maven.Her skal man være min 130 cm høj.

I Unikitty’s Disco Drop kan man virkelig mærke suset i maven når man sætter sig i sædet. Man falder igennem luften, bliver hejst op, for igen at falde i frit fald. Her skal man være min 100 cm høj for at måtte prøve forlystelsen.

Sidst men ikke mindst, er der Bennys Playship. Virkelig gennemført legetårn formet som et rumskib med rutsjebaner og små legeområder rundt om hvor de små kan bygge med Duplo Lego.

Inde i Lego Movie World er der flere små områder hvor man kan sætte sig imens børnene leger rundt, der er en lille bod hvor der kan købes kaffe og popcorn mm. Vi har brugt mange timer derinde for man opdager hele tiden nye spændende detaljer når man bevæger sig rundt i universet.”


Jancy fortæller:
“Min familie og jeg har været så heldige at blive inviteret i Legoland. Vi er familie bestående af far, mor og to børn på 10 og 6 år.
Vi startede dagen kl. 8:30. Vi bor i Svendborg og der er ca. 1½ times kørsel til Billund, hvor Legoland er placeret. Vi er i Legoland hvert år og ved at vi altid bruger en hel dag i parken, så derfor skulle vi være der når parken åbnede. Da vi var i Legoland sidste år, så vi at de var var ved at bygge ”The Lego Movie World”, og siden da har børnene glædet sig til at prøve det nye. Da vi fik muligheden igennem Testfamilien, tøvede vi ikke med at takke ja.
”The Lego Movie World” er et univers for sig selv. Man føler at man går midt i et land lavet af Lego. Fyldt med farver og magi. Der er 3 nye forlystelser, en legeplads og masser af Lego til fri afbenyttelse. Der er både noget for store og små.
Apocalypseburg Sky Battle er for de større børn, hvor man bliver hejst 14 meter op i luften. Ved at vippe med vingerne kan man få flyet til at dreje 360 grader rundt.
Unikitty’s Disvo Drop er for de mindre børn, med en min. højde på 100 cm. Her bliver man taget med op i tårnet og det giver et sus i maven når der gives slip og man kommer ned i en fart. Alicia prøvede den flere gange, og heldigt for os så ramte vi en dag hvor der max var 10 minutter i kø, til denne forlystelse.
Emmet’s Flying Adventure er en forlystelse for hele familien, og bestemt en af vores favoritter. Her starter man med at komme ind i et lokale hvor man hører historien om Emmet nyopfundne sofa. Herefter kommer man ind og sidde i sofaen, hvorefter man bliver suget ind i The Lego Movie universet. Simpelthen en fantastisk oplevelse og hold nu op hvor er det godt lavet. Det skal virkelig prøves! Ventetiden var lidt lang til denne forlystelse, men børnene kunne bruge ventetiden på at bygge Lego, så ventetiden ikke føles så lang.
Efter et par timer i The Lego Movie World skulle resten af parken opleves. Selvom vi har været i Legoland mange gange, bliver vi aldrig trætte af det.
Legoland er et sted for både børn og voksne. Der er gode forhold i Legoland for alle. Der er siddepladser så man kan slappe af imens børnene kaster sig ud i den ene forlystelse efter den anden.
Legoland er altid et hit. Vi var i parken fra åben til luk og vi havde 2 trætte børn med hjem.  Selvom vi var der fra åben til luk, nåede vi ikke hele parken, men vi havde en rigtig god dag og vi kommer selvfølgelig igen.
Vores vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Legoland er altid et hit både for store og små.
Pris: GOD – Legoland er lidt dyrere sammenlignet med andre forlystelsesparker. Man kan tit finde rabatkuponer og børnebilletter, hvor der kan spares lidt. En dagsbillet koster 399 kr. men hvis man køber online kan de købes for 379 kr.
Kvalitet: MEGET GOD – Servicen er i top og parken er smuk og indbydende.

Louise fortæller:
“Jeg ved faktisk ikke, om det var børnene eller de voksne, der glædede sig mest til besøget i Legoland. Jeg har ikke været der i over 20 år, men alligevel står mange dejlige oplevelser derfra stadig lysende klart. Velankommet til Legoland, måtte vi lige en tur forbi Legohotellet for at blive lyntestet. Voksne skal nemlig have coronapas, for at komme ind i parken, og det havde vi lige glemt i farten. Men det var hurtigt overstået, og vi kunne endelig gå på opdagelse i parken.
Det var genkendelsens glæde, da jeg fik øje på Miniland, Monorail og mange af de andre “gamle” forlystelser. Selvom Legoland også byder på store og vilde rutsjebaner, så er jeg vild med, at der er så mange fine og hyggelige forlystelser for de små.
Da Benedikte var blevet malet som en smuk sommerfugl, var vi klar til at besøge Legolands helt nye univers “Lego Movie World”. Det var næsten som at gå ind i en amerikansk filmby med alle de farvestrålende farver, fine figurer, veje og huse, der var bygget op på alle sider.
Vi stod længe og kiggede på en vild forlystelse, hvor man sidder i sin egen lille flyver og styre. Den var lidt for vild til Benedikte på 5 år og August på 1,5 år, så de så hurtigt deres snit til at fordybe sig lidt i de store kasser med duplo klodser og en lille rutsjetur på legepladsen, der tårner sig op i midten af pladsen.
Jeg prøvede at lokke Benedikte med ind i “Emmet’s Flying Adventure”, men jeg tror uvisheden om, hvad et “flyvende teater” er, afholdt hende fra det i denne omgang. Så den har vi desværre til gode. Det lyder ellers mega sejt, at man svæver i en flyvende sofa, mens man oplever en Lego film på en kæmpestor kuppelformet skærm.
Til gengæld blev Benedikte lokket med op tårnet med Unikitty, som børnene kender fra Lego Duplo. Det er et tårn ala fritfald, så der er garanti for kilder i maven. En virkelig fin og børnevenlig forlystelse for børn i (næsten) alle aldre.
Vi sluttede selvfølgelig besøget i “Lego Movie World” af med lune popcorn og et kig rundt på de mange fine figurer. Det er en virkelig gennemført og fint område med fin variation i både forlystelser, legeplads og snacks – næsten som sin egen lille amerikanske forlystelsespark midt i Legoland.”

Line fortæller:

”Vi har været så heldige at være inviteret i LEGOLAND i samarbejde med Testfamilien.dk, hvor vi var afsted med vores egen lille familie (mor, far, Alberte på knap to år og Andrea på 2 mdr.) samt pigernes mormor.

Da jeg var barn, boede jeg kun 15 minutters kørsel fra LEGOLAND, hvorfor vi er kommet i parken utallige gange gennem hele min barndom. Vi var nemlig så glade for at være der, at vi havde sæsonkort hvert eneste år gennem en lang årrække, og i mine teenageår satte jeg fortsat mine fødder i parken, da jeg arbejdede der som sæsonmedarbejder gennem tre sæsoner. Da vi blev inviteret i LEGOLAND med Testfamilien.dk, var der derfor ingen tvivl om, at vi gerne ville afsted, så vi kunne viderebringe traditionen om ”LEGOLAND-minder” til vores piger, som skulle med for første gang.

Da vi ankom til parken, meldte sulten sig allerede for os alle, hvorfor vi startede med at spise vores medbragte madpakker i et hyggeligt overdækket område i skygge for solen. Herefter satte vi kurs mod årets nyhed, The LEGO Movie World, som er et helt univers for sig selv. Når man træder ind i området, ses det straks, at alt er gennemført, og at der virkeligt er kredset for detaljerne.

The LEGO Movie World byder på hele tre nye forlystelser samt en stor legeplads med legetårn formet som en raket og rutsjebaner i forskellige højder.

Lars og jeg startede med at prøve ”Apocaypburg Sky Battle”, som er en interaktiv forlystelse, hvor man sidder placeret i et fly, som flyver 14 meter op i luften, laver loops og drejer 360 grader rundt om sig selv. Det er en vild forlystelse med fart på, der uden tvivl giver sug i maven, vind i håret og ikke mindst smil på læben. Herefter stod vi i kø til områdets anden forlystelse ”Emmet’s Flying Adventure – Masters Of Flight”, som vi havde glædet os meget til at prøve, da vi havde hørt så meget godt om den. Desværre måtte vi træde ud af køen igen, da familiens baby ikke tillod den lange ventetid på tre kvarter til en time. Hun havde brug for sin mor (og mad ;-)), hvorfor vi desværre ikke fik prøvet forlystelsen i denne omgang. Men så har vi jo noget til gode til en anden gang.

I stedet tilbragte vi en masse tid på den store legeplads, hvor Alberte spottede en masse LEGO Duplo til fri afbenyttelse, som hun straks begyndte at lege med. Herefter løb hun over til det store rumskib, hvor hun rutsjede utallige gange på den mindste af rutsjebanerne (de store var lidt for vilde til hende).

Resten af dagen tilbragte vi rundt i parken, hvor vi primært prøvede forlystelser, der henvender sig til små børn.

Det var Albertes første møde med forlystelser, så vi var lidt spændte på, hvad hun synes om det. Hun prøvede både flyvemaskine, heste, safaribiler, togtur rundt i parken, piratbåde og meget mere, og hun var ellevild med det hele.

Sidst på eftermiddagen blev det tid til at spise is, hvorefter vi lige kunne nå et par forlystelser, indtil de lukkede klokken 18, og det var tid til at køre hjem igen. Vi var i parken i syv timer og kunne uden problemer have tilbragt det dobbelte for at komme hele vejen rundt, da der simpelthen er SÅ meget at opleve. Vi siger TUSIND TAK for en fantastisk dag! LEGOLAND får uden tvivl vores varmeste anbefalinger, og vi glæder os allerede til, at vi engang vender retur”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGOLAND er en fantastisk park, der indbyder til sjov og ballade for folk i alle aldre! Der er noget for enhver smag uanset, om du er til stille sejlture eller vilde forlystelser.

Pris: GOD – En dagsbillet koster fra 379 kroner online, og børn under to år er gratis. Jeg synes personligt, det er mange penge pr. person, da det hurtigt kan blive dyrt for en hel familie, men omvendt synes jeg også, at det er ALLE pengene værd, da man får en dag fyldt med oplevelser med i bagagen. Og hvem vil ikke samle på gode oplevelser?

Kvalitet: MEGET GOD – Når du træder ind i LEGOLAND, oplever du straks, hvordan parkens medarbejdere sørger for, at der er pænt og rent alle vegne. Der er testkrav ved indgangen, spritdispensere ved alle forlystelser, og generelt bare pænt og velholdt, hvorfor der er en rar atmosfære rundt i hele parken. Medarbejderne er imødekommende og smilende, og der er generelt bare en hyggelig stemning. Årets nyhed “The LEGO Movie World” er, ligesom resten af parken, lavet af bedste kvalitet, hvor der ikke er sparet på noget. Det er så gennemført.


Almedina afslutter:

“Jeg har ikke været i Legoland siden jeg var en helt lille pige, så nu skulle det være og sikke et fint univers – lige som jeg husker det, og hvor kunne vi have brugt langt flere timer der, for vi nåede slet ikke det hele. En dag er slet ikke nok i Legoland, så vi skal så meget en tur herover igen og opleve resten af parken og ikke mindst deres nye The Lego Movie World.

Det var så gennemført og imponerende. Det var en stor oplevelse og en kæmpe anbefaling, hvis I slår vejen forbi Billund i sommerferien

Vi fik skam prøvet alle de gamle kendinge; set Legoland fra oven med Monorail, sejlede igennem grotten med de (u)hyggelige pirater og gået på opdagelse i Miniland. Norah var så begejstret, for der var så mange ting, hun kunne prøve og være med til. Specielt Duplo Land var et kæmpe hit. “


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af naturkassen fra Linå