TESTBESØG I UNIVERSE SCIENCE PARK – Testfamilien
TEST af KOKKENS HVERDAGSMAD

TESTBESØG I UNIVERSE SCIENCE PARK

Tre af vores testfamilier har besøgt Universe Science Park.

Randi fortæller:

“Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor både børn og voksne kan lege sig til viden om naturvidenskab og teknologi.

Det var en god køretur fra Holbæk til Universe, men er helt klart turen værd. Det er en flot park med mange skønne områder, hvor man kan sidde og tage en pause eller spise lidt mad. Der er også masser af legepladser som indbyder til at de voksne lige kan få sig en snak mens børnene hygger sig. Man er ikke i tvivl om at der er gjort meget ud af, at pakken skal være hyggelig og indbydende.

Alt personale opleves meget hjælpsomme og venlige lige fra vi kom til dagen var omme. En af de sjove områder var Test Lab, og har man bare lidt konkurrence gen i familien så kan der gå meget tid her, hvor man både kan dyste mod hinanden og samtidig blive udfordret på både fysisk, motorisk og hjerne, det sjove er at man indstiller dysten med hvor gammel man er, køn og sværhedsgrad hvilket gør at alle aldre kan dyste mod hinanden, og så kan man bruge appen til at registrere sit ID-nummer så man kan følge med.

I VR område brugte vi også rigtig meget tid. VR raceroom var især et hit hos far og her kan man udleve sin indre racerkører drøm. Hvis ikke man har prøvet VR-briller før, så er det noget af en oplevelse, og derudover kunne man også prøve rutschebanen, hvor man selv tegnede sin tur, eller gå planken ud, bumper cars samt nogle flere ting, alle sammes sjove og jeg vil bare lige sige at gå planken ud var nu noget skræmmende

Inde i den blå kube kan man opleve naturens kræfter, lige fra gletsjere, vulkan og lyn. Det er et ret flot område hvor man også kan se jordens udvikling og det faktisk ret fascinerende og helt klart et kig hver.

Vi havde bestilt mad hjemmefra sammen med billetterne. Det var lunch bokse som alle indeholdt en sandwich, en pose root chips og en lækker donut. I børnenes bokse var der også grønsagshapser og en valgfri juice og i de voksens bokse var der 0,5 l sodavand eller vand og en voucher til en kop alm. kaffe. De skal afhentes i food 2 go mellem 11-14 og så fandt vi et fint hjørne med bænke og en legeplads tæt på, hvor vi nød vores lækre mad.

Parkering er gratis og vi fik også ladet vores hybrid bil op, mens vi var i parken, så skønt at de har tænkt på det.

Og ikke mindst var der også mulighed for at få ladet sin mobil gratis, da de har en GOCHARGE stående til fri afbenyttelse. Det reddede da lige et par mobiler hos os, og der er også skabe og trækvogne der kan lejes.

Til flere af forlysterne der booker man tid via. appen eller på en scanner der står ved forlystelserne og så står der når man kan gå til forlystelsen og det fungerede super godt og gjorde vi ikke oplevede kø.

Vi havde en super skøn dag og dagen gik alt for hurtig. Vi kunne sagtens have brugt flere timer for vi nåede ikke hele vejen rundt. Så et godt råd er at man skal komme når de åbner.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det har MEGET stor nytteværdi – da det giver en skøn stund som hele familien kan samles om, der er masser af plads og frisk luft i smukke omgivelser.

Holdbarhed: MEGET GOD – En god oplevelse der vil være i minderne, det er jo noget der holder.

Pris og kvalitet: GOD – Jeg synes helt bestemt at pris er som man kan forvente, men også er prisen værd. Prisen varierer i forhold til mdr. Det kan betale sig at købe hjemme fra på hjemmesiden.


Jancy fortæller:
“Min familie og jeg har været så heldige at blive inviteret i Universe Science park. Vi er en familie bestående af far, mor og to børn på 10 og 6 år.
Vi startede dagen kl. 8. Vi bor i Svendborg og derfor havde vi valgt at tage færgen fra Bøjden til Fynshav og derfra til Nordborg hvor parken ligger. En god måde at tage turen på, da børnene synes det er sjovere at sejle end at sidde på bagsædet i bilen.
Ved indgangen blev vi mødt af personale, som havde tid og overskud til at tage imod os. Vi fik et kort over parken og en hurtig guide til deres nye app. I app’en kan man se dagens aktiviteter og vi kunne oprette os som gæster og stå i digital kø. Virkelig smart i disse Corona tider så man undgår at samle for mange et sted. Vi kunne opleve parken samtidig med at vi stod i kø. Overalt i parken mødte vi personale der altid smilte og sagde hej. Vi var ikke i tvivl om at de var glade for at være der og det smittede af på os.
Parken var rigtig flot. Jeg var virkelig overrasket over hvor meget der var gjort ud af parken. Der var smukke blomster og træer overalt. Det gode var at der var navnemærker på de fleste blomster så jeg fik en del inspiration til haven.
Vi startede i den blå Kube hvor der på siderne løber 60.000 liter vand ned i timen. I kuben kan man opleve hvordan jorden har udviklet sig, stå midt i en vulkan i udbrud og gå igennem en gletsjer. Det var virkelig spændende og lærerigt.
Santhosh havde virkelig glædet sig til Segway kørsel. Man starter med en kort instruktion og derefter ud på banen med hjelm og albuebeskyttelse. Der blev kørt på Segway og el-biler i lang tid og heldigvis var der ikke mange i kø så de kunne prøve det igen og igen.
Vi havde bestilt picnic lunch box hjemmefra, som vi kunne hente hos Food 2 Go. Boxen indeholdt en frisksmurt sandwich med kylling, en pose root chips, en lækker donut og drikkelse. Det var virkelig lækkert og maden var frisk og velsmagende. Vi indtog vores frokost imens der var science show så det var perfekt.
Vi var rigtig heldige med vejret så dagen blev mest brugt på udendørsaktiviteterne. Børnene var vilde med sæbeboblefabrikken, klatrebanen og de mange indbydende legepladser for store og små.
Det er svært at nævne alle ting man kan opleve i parken, men jeg vil fremhæve VR verdenen hvor vi bl.a. fik lavet vores egen vilde rutsjebane.
Vi var i parken fra åben til luk. Universe adskiller sig fra andre forlystelsesparker. I Universe kombineres leg og læring og man leger med naturvidenskaben. Selvom vi var der fra åben til luk, nåede vi ikke hele parken. Vi havde en virkelig god og lærerig dag i parken, og vi er helt enige om at vi kommer igen.
Vores vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er vild med at man kombinerer leg og læring.
Pris: MEGET GOD – Priserne er meget fair. Hvis man køber billetterne online, koster en voksenbillet 199 kr. og en børnebillet koster 169 kr.
Kvalitet: MEGET GOD – Servicen er i top og parken er smuk og indbydende.

Mette afslutter:

“Vi har været så heldige at være blevet inviteret til i Universe science park til en fortræffelig lærerig dag, fuld af oplevelser for store og små. Det er vores første besøg i parken, jeg var noget tvivlsom om parken var noget for mine tvillingepiger på 6 år. Tvivlen blev slået til skamme ligeså snart vi satte vores fødder i parken. Allerede foran indgangen blev vi mødt at den sødeste medarbejder, der forklarede der var rigtig mange mennesker i parken og fortalte om deres nye digitale kø system.

Igennem hele dagen blev vi mødt af et utroligt engageret personale, med utroligt højt niveau af service og med et smil på læben.

Parken er den flotteste underholdningspark jeg nogensinde har sat mine ben i. Vi var her i højsommer, så vi fik set parken i fuldt flor med et hav blomster og hyggelige haver. Alt var rent og pænt, der var bænke overalt i parken man kunne tage et hvil på og nyde de farverige blomsterbede.  Generelt var naturen og biodiversitet top prioriteret i parken. Hvilket gør du også kan være hele familien afsted i flere generationer, for der er noget at sanse for ALLE!

Det som adskiller Universe park fra andre forlystelsesparker er at udover leg er der utrolig meget læring i flere af deres laboratorier. Vi brugte utrolig lang tid i Phenomena, bobblelab og på ball factory. Altsammen med stor eksperimenterende legeplads for både voksne og børn.

Vil særlig give Thumbs up, for deres digitale kø system, vi ankom som sagt på en meget velbesøgt dag og der var ret mange mennesker. Nogle af deres top attraktioner bla. virtuelle oplevelser og Skytrail var køtiden lang 60-90 min. Det er genialt, at man kan skrive sig i digital kø og følge kø tiden på sin smartphone. Og dermed ankomme til sin attraktion når man bliver bedt om at gå til indgangen. Imens man venter kan man bruge tiden i parken med at lave noget andet end at stå i fysisk kø, jeg er kæmpe fan, for at stå i kø med utålmodige børn har aldrig været et hit. Men nu kunne vi bruge tiden på massere af leg og oplevelser, særlig Waterworks hittede, da solen bagte ned og vi have 25 grader, så gjorde det ikke noget vi blev lidt våde.

Jeg kunne blive ved med at skrive fantastiske oplevelser fra dagen. Dagen var helt igennem perfekt og man kan snildt bruge hele dagen i parken uden at kunne nå det hele, så parken kalder på os igen en anden gang. Vi vender stærkt tilbage.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  En oplevelsesrig park der indbyder til nærvær, leg, sanselige oplevelser samt massere af læring

Holdbarhed: MEGET GOD – Massere af ny viden og gode minder er langtidsholdbart.

Kvalitet: MEGET GOD – Parken er utrolig velholdt og virkelig høj standard. Ligeledes er parkens ansatte imødekommende og yderst serviceminded.

Pris: MEGET GOD – Yderst fair priser for gode oplevelser.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KOKKENS HVERDAGSMAD