TEST af bObles lille ælling og ælling i Marble Natur kollektionen – Testfamilien
BESØG i LEGOHOUSE JUNI 2021

TEST af bObles lille ælling og ælling i Marble Natur kollektionen

Vores tester Line har sammen med sin søn og to døtre testet den lille og store ælling fra bObles nye kollektion Marble Nature.

Line fortæller:

“Vi har været så heldige at modtage de to nye ællinger i bObles nye kollektion Marble Nature. Den store ælling er i farven dark smoke og den lille ælling er i farven sand. Begge i smukke marmorfarver. Jeg er ret vild med det afdæmpede udtryk, som gør, at de passer så fint ind i indretningen. Kollektionen er inspireret af naturens elementer som jord, ler, sand, vand og mos og er i de smukkeste varme og kølige marmorfarver.

De to ællinger inspirerer både til leg sammen og hver for sig. Vores dreng Arthur er en dreng med fart på, som elsker at tumle. Han fandt hurtigt ud af, at han kan sidde og vippe frem og tilbage på ællingen.

Ællingerne fungerer også rigtigt fint som bord og skammel for Arthur, når han skal lege. Han kan nemt flytte rundt på dem og de ridser ikke gulvet eller larmer.

Ligesom bObles’ andre tumlemøbler, er Marble Nature-serien lavet i fast EVA-skum uden farlige giftstoffer og ftalater. Den skridsikre overflade er blød og inviterer til leg og motorisk udfoldelse.

Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad de kan bruges til. Min datter på 3 år har lavet en lille trappe vha. de to ællinger op til hendes seng og har også haft den ene med på toilettet og anvendt den som skammel, så hun kunne nå håndvasken. Har man en baby i huset kan den store ælling også bruges til at træne ryg og nakke.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles er altid et hit herhjemme. De to ællinger er blevet brugt af både Arthur men også af mine piger på 3 og 6 år. De er med til at skabe sjov og leg og træner motorikken.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Begge produkter ser stadig nye ud efter 1 måned. De er sagt lavet af fast EVA-skum, som er lette at rengøre. De er lækker kvalitet, og kan bruges de næste mange mange år.

Pris: GOD – Den store ælling koster 699 kr. og den lille ælling koster 399 kr. Jeg synes det er en helt fair pris for nogle lækre produkter med mange anvendelses muligheder.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØG i LEGOHOUSE JUNI 2021