TEST af familiespillet GÆT 2 – Testfamilien
TESTBESØG på BAKKEN

TEST af familiespillet GÆT 2

Annonce

Mie har sammen med familien testet familiespillet Gæt 2.

Mie fortæller:

“Spillet er et quizspil, hvor det gælder om først at få sin spillebrik i mål. Quizspørgsmålene kommer i 6 kategorier. Til hvert spørgsmål kan der gives en række ledetråde. Jo færre ledetråde du har brug for, jo flere felter må du rykke din spillebrik frem.

Her får du et eksempel på en opgave fra kategorien gæt slik, så du kan danne dig et indtryk af sværhedsgraden:

Svar: Tyggegummi.

Svar: Labre larver

I løbet af spillet kan man også støde ind i forskellige aktivitetskort som fx: Ryk 5 felter frem. Spillet fortsætter, indtil en af spillerne har fået sin brik i mål.

Det er et sjovt og lærerigt spil for hele familien. Der er også en bonuskategori, som de yngste spillere evt. kan vælge at få spørgsmål fra, hvis de ikke føler sig klar på spørgsmålet de har fået.

Emnerne i spillet er:

  • Gæt en kage
  • Gæt en film
  • Gæt et land
  • Gæt et dyr 2
  • Gæt en sang 2
  • Gæt slik

Anbefalet alder er 5 år og opefter og man kan være 2-8 deltagere. Det tager mellem 30-60 min., man kan vælge en kort og en lang version alt efter hvilken vej man vælger at vende pladen. Vi brugte lidt omkring 60 min på en runde med 3 deltagere, hvor Magnus på 9 år primært var den der læste spørgsmålene op.

Spørgsmålene er udfordrende for både store og små og jo flere ledetråde man får, jo lettere bliver det.

Hjemme hos os var alle super begejstrede for spillet – fra yngste mand på 9 år til ældste mand på 47 år. ”

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: GOD – Spillet er en opfølger til succes-spillet GÆT, som blev nomineret til årets familiespil 2020.  I GÆT 2 kan hele familien konkurrere på underholdende vis om hvem der er bedst til at svare, ud fra så få ledetråde som muligt.

Pris: MEGET GOD – Står til omkring 250 kr., hvilket er en yderst rimelig pris for sådan et spil.

Gæt 2 kan købes i BR, Bilka, Føtex, Bog & Idé, Super Brugsen og Kvickly.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Æsken indeholder: 420 kort, terning, spilleplade og brikker. Det er lavet af kraftigt og holdbart materiale. Tegningen er ekstra stor, så den ikke så nemt bliver væk og der er æsker til alle kortene, så man nemt kan pakke dem sammen i spilleæsken efter brug.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTBESØG på BAKKEN