TEST af MIIBLASTER XL fra Miiego – Testfamilien
TEST af RAMASJANG JULEKALENDER 2021

TEST af MIIBLASTER XL fra Miiego

Vores testere Mie og Christine har sammen med deres familier testet MIIBLASTER XL fra Miiego

Christine fortæller:
“Herhjemme hører vi musik dagligt. Vi er en familie på 5, så vi er ikke altid lige enige I, hvilken musik vi skal høre.
Josephine på 8 år blev den heldige “vinder” af den fede MIIBLASTER XL. Der var ellers virkelig kamp om, hvem den skulle “bo” hos! Med hendes danseglade humør så er den helt perfekt til dansemusik.
MIIBLASTER XL vejl. udsalg 2.099,-
Højtaleren er virkelig fed! Den har rigtig mange fede detaljer og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Herhjemme har farmand som er tømrer, lånt den med på byggepladsen en del gange. Den er nemlig vandafvisende og regntæt. Vores store dreng Joshua på 11 år har også haft den med på fodboldbanen, så der var musik til drengene.

Højtaleren har en god hank, så den er nem at have med rundt også på terrassen eller på stranden en sommerdag. En anden smart ting, er at der er en indbygget powerbank i, så du altid kan lade din telefon eller ipad op. Den er iøvrigt også udstyret med farverigt lys som kan tændes eller slukkes efter behov.
Højtaleren tilsluttes via Bluetooth 5.0. Den har en rækkevidde op til 30 meter. Batteritiden er op til 8 timer og den vejer ca. 3,5 kg. Hvis man ikke føler en højtaler er nok, kan man faktisk tilslutte den med endnu en MIIBLASTER.

Den store højtaler har VIRKELIG god lyd, man kan ovenikøbet skifte imellem 4 lydindstillinger: Bass, Rock, Pop og Klassisk Trådløs stereo (TWS)

Vi er virkelig glade for den fede MIIBLASTER XL højtaler og hvis ikke den bliver brugt hver dag, så bliver den i hvert fald brugt hver anden og er med vidt omkring!

Alle vores test og anmelder på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud af følgende kriterier: Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet.

Vi bruger ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi:  MEGET GOD – MIIBLASTER XL kan bruges både inde og ude og er nem at have med samtidig med en virkelig god lyd.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Som sagt har højtaleren været slæbt en del rundt og den er stadig som ny! Kvalitet og pris hænger som altid sammen!

Pris: GOD – Højtaleren koster 2.099,- som jeg synes er en meget rimelig pris for sådan en stor højtaler, med od lyde og gode funktioner!


Mie fortæller:

“Herhjemme har vi testet en virkelig lækker højtaler MIIBLASTER XL fra Miiego, som spiller SÅ godt. Der var kamp om, hvem i familien som skulle være den heldige indehaver – men eftersom Magnus på 9 år var den eneste, som ikke havde sin egen højtaler, så blev det besluttet, at han skulle have glæde af den.

MiiBLASTER XL by MIIEGO er storebroren til deres populære MiiBLASTER. Denne er bare større – med samme design.

Højtaleren er designet til en aktiv livsstil både indendørs og udendørs og med en IPX5-certificering, der gør den modstandsdygtig over for vand og let regn.

MiiBLASTER XL giver dig op til 8 timers batteri- og spilletid.

Derudover fungerer den også som powerbank til din telefon, og der er indbygget lys i enderne som kan tændes eller slukkes, når du ønsker det.

Den er super nem at tilslutte og via bluetooth, så du kan du afspille al din yndlingsmusik. Skal lige hilse og sige at den kan spille MEGET højt – også uden at lyden bliver dårlig.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi:  MEGET GOD – Vi lytter til musik stort set hver dag hjemme hos os – derfor har en god højtaler meget høj nytte værdi for os.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Det er en højtaler, som er meget robust og kan holde til en del.

  •  Bluetooth 5.0
  •  Trådløs rækkevidde op til 30 meter
  •  True Wireless Stereo (TWS)

Pris: GOD –  2.099,- Når man tænker på højtalerens lyd og kvaliteter, så er det en yderst rimelig pris.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af RAMASJANG JULEKALENDER 2021