TEST af Ramasjang Dysten – Testfamilien
TEST af FLOWTANK fra FLOWLIFE

TEST af Ramasjang Dysten

Annonce

Mie har sammen med familie og venner testet familiespillet Ramasjang Dysten.

Mie fortæller:

“I Ramasjang Dysten går det ud på at beskrive og gætte så mange Ramasjang-ting som muligt. Man skal være minimum 4 spillere og anbefalet alder er fra 5 år.

Vi spillede det 4 personer. En voksen, en på 8 og to på 13. Umiddelbart måske lidt for store til spillet og vi var bange for, at vi slet ikke kendte nok til Ramasjang universet til at det blev sjovt. Men vi tog fejl. Man behøver nemlig ikke at være Ramasjang-mester for at være med. Det er godt nok Ramasjang-ting der skal gættes, men det er også helt almindelige “hverdag”-genstande.

Der findes to sværhedsgrader på kortene – et med tegninger (for dem der ikke kan læse) og et uden tegninger til de lidt større.

I Ramasjang Dysten går det ud på at beskrive og gætte så mange Ramasjang-ting som muligt. Ramasjang-tingene er som nævnt enten skrevet eller tegnet på bagsiden af spillekortene. Det gælder om at gætte så mange ting som man kan på 1 minut og det antal man gætter rigtigt, kan der så rykkes frem på spillepladen. Man skal min. være 2 på et hold, da den ene skal beskrive og den anden gætte.

Spillet består af i alt 300 kort, med 6 kategorier. Kortene er opdelt i børneversioner (med tegninger) og tekstversioner for lidt ældre deltagere som kan læse. Spillet åbner dermed op for at det kan spilles af børn uden hjælp fra voksne.

Spillet får de varmeste anbefalinger med herfra.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: GOD –Pigerne havde en fest med spillet. Det er et rigtig sjovt og underholdende og samtidig lærerigt spil. Anbefales til børn over 5 år, hvilket vi er enige i.

Pris: GOD – 200-250 kr.

Ramasjang Dysten kan købes i BR, Bilka, Føtex, Bog & Idé og Super Brugsen.

Kvalitet/holdbarhed: GOD –  Spillebrikker (som er de populære ramasjang-figurer), spilleplade og kort – alle i god kvalitet.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FLOWTANK fra FLOWLIFE