TEST af Racoon Outdoor Vinterjakker og overtræksbukser – Testfamilien
TEST af flyverdrager fra Racoon Outdoor

TEST af Racoon Outdoor Vinterjakker og overtræksbukser

Flere af vores testere har testet vinterjakker og overtrækbukser fra Racoon Outdoor.

Racoon Outdoor er farverigt børnetøj, der specialiserer sig i funktionelt overtøj – til alt slags vejr! De går meget op i at børnene har fri bevægelighed, at tøjet kan tåle at blive brugt og vasket, samt at tøjet har en god pasform.

Mie fortæller:

Vi har testet vinter overtøj fra Racoon outdoor.

Loui har testet vinterjakke i model – Nolan REFLEX. Jakken er vindtæt og vandtæt med et vandsøjletryk på 10.000 mm/H20. Jakken er lavet i en fin mørkeblå jakke med små stjerner på. Stjernerne er små reflekser, så børnene er nemme at se i mørket i vinterhalvåret.

Jakken er let foret og har blød fleecefor på indersiden. Derudover er der en fin hætte på jakken med pelskrave. Hætten kan tages af, hvilket jeg synes er praktisk, da det fra tid til anden kan være smart i børnehaven, at man kan tage den af, når de også har store tykke elefanthuer på.

Nohr har testet vinterjakke i model – Mekong. Han er nu så stor, at han gerne ville have en simpel jakke, så derfor var denne mørkeblå jakke med pelskrave helt perfekt. Der er et par refleksdetaljer på jakken, så man kan se dem i mørket. Hætten kan tages af og på alt efter, hvad man synes er pænest.

Begge drenge har modtaget overtræksbukser i modellen Lane. De har fået dem både i helt mørkeblå og et par i marine blå. Bukserne har justerbare seler. Bukserne er vandtætte og med et vandsøjletryk på 10.000 mm/h20. Modellen sidder godt på mine børn, som er meget slanke. Vi satser på at skulle på skiferie, og der vil jeg se frem til at teste tøjet, da det virker til at være godt foret og vand/vindtæt.

Begge drenge har testet et par Matty Thermo boot.

Støvlerne er foret med uld og polyestermix, som gør dem bløde og varme.

Drengene har været glade for deres støvler, fordi de synes, de er nemme at tage af og på selv.

De kan nemt stramme støvlerne til selv. Loui har fået testet grundigt om de er vandtætte, da han har hoppet i vandkanten på stranden. De bestod testen – han fik ikke våde fødder. Støvlerne er vindtætte og vandafvisende med et vandsøjletryk på 10.000 mm/H20.

Min vurdering af tøjet er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vintertøj er en dyr post på alle forældres konto. Derfor er det vigtigt med noget godt og funktionelt tøj.

Holdbarhed: MEGET GOD – tøjet er testet henover den seneste måned, så vi har selvfølgelig ikke testet det 100 % i vintervejr endnu, men har forsøgt at teste det i vand osv, så vi er sikre, at det var vandafvisende.

Pris: GOD – Prisen er fornuftig og minder meget om priserne på tilsvarende produkter. Nohrs jakke er på tilbud i øjeblikket til 599 kr. Louis jakke koster 1099 kr. Overtræksbukserne står til 599 kr. Termostøvlerne ligger i den lidt dyre ende på 399 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Indtil videre har vi ikke en finger at sætte på kvaliteten. De har haft det på i skoven og på stranden.


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn Silje (7) og Isak (6) testet vinterjakke og skibukser.

Anne-Louise fortæller:

Jeg har ikke tidligere haft overtøj fra Racoon Outdoor, så jeg var meget spændt på denne test.

Børnene var selv med til at udvælge deres overtøj fra Racoons hjemmeside. Der var virkelig mange fine jakker, så valget var svært, men til sidst faldt valget på følgende:

Derudover har de begge testet Matty Vinterstøvler (399,-) i farven navy. De fås i str. 22-35.

Både jakke og skibukser findes i størrelse 98 og op til 140 – bukserne findes i navy og india ink.

Silje og Isak var meget begejstrede, da de modtog deres nye overtøj og ville straks prøve det.

Ava Vinterjakke er let vatteret og har indvendigt et blødt og varmt fleecefor og glatvævet for i ærmerne. Silje synes den er virkelig behagelig at have på. På forsiden har den to lommer med trykknapper, hvilket vores børn altid synes er et plus, så man kan samle små ting på vejen.

Jakken har aftagelig hætte, som fæstnes med trykknapper langs kraven. Hætten har en flot imiteret pelskrave, som også kan tages af, hvis dette ønskes. Silje synes dog, den er super flot.

Man kan stramme jakken ind i livet ved hjælp af en elastiksnøre på indersiden, som giver en god pasform og samtidig hjælper til at holde ekstra på varmen. Jakken har mange fine refleksdetaljer og Racoons velkendte logo på armen.

Bagpå har jakken en fin lille slidsdetalje.

Baptiste Vinterjakke er sort og grøn med stjerner.

Isaks jakke er ligesom Siljes let vatteret og har et blødt og varmt fleecefor. Isak udbrød straks han prøvede den “Ej mor! Den er meeega blød!” Og når man kender Isak og ved, hvordan han har det med tøj, så er det er KÆMPE plus med sådan en kommentar. Den har ligeledes en aftagelig hætte, og den har elastikkanter i begge sider, så den sidder godt til. Det er et stort plus, at hætten kan tages af, da Isak ofte synes, at hætter generer.

Ved ærmerne har jakken praktiske elastikkanter med fleece på indersiden – endnu et plus, så intet kradser. I bunden kan jakken strammes ind med en elastiksnøre på indersiden, som hjælper på at holde på varmen. Isaks jakke har også mange fine refleksdetaljer og Racoons logo på armen.

De har begge modtaget skibukserne Lane vinterbukser i henholdvis navy og india ink.

Det er første år, de ikke har flyverdragt, så det glædede de sig meget til. Særligt Isak som er en meget varm dreng, synes det er fedt med todelt, så man kan tage jakke eller bukser af, hvis det pludselig er for varmt.

Bukserne er let vatterede og har indvendigt et blødt og varmt fleecefor. Selerne er justerbare og sørger for at holde bukserne på plads. Hvis man ikke ønsker selerne, kan de blot fjernes. Bukserne åbnes med trykknap og lynlås og har derudover elastikkant i livet. Bukserne har vindfang ved anklerne og kan udvendigt spændes ind med velcroremme, hvilket er super smart, så pasformen bliver bedre, og man undgår, at sne og vand trænger ind.

Der er også aftagelige justerbare støvlestropper i silikone, som ligeledes hjælper med at holde alt på plads. Bukserne har Racoons velkendte reflekslogo på bagsiden af venstre ben.

Fælles for jakker og bukser er:

  • Vandsøjletryk på 10.000 mm/H2O.
  • Åndbarhed på 8000 g/m2/24 timer
  • Vindtæt
  • Vandtætte sømme
  • Slidstyrke på 40.000 gnidninger
  • Refleksdetaljer
  • Miljøvenlig vand- og smudsafvisende imprægnering
  • Lavet af 100% genanvendeligt polyester

En ting jeg er særligt glad for ved disse sæt, er de mange refleksdetaljer som gør dem synlige i trafikken. Meget overtøj har overraskende få eller slet ingen reflekser, og man skal derfor selv sørge for at have reflekser eller refleksveste på børnene, men her slipper man for denne bekymring, da der er sørget det.

De har begge nydt at have todelt sæt, så man på de lunere dage kan nøjes med en trøje og bukserne. Særligt Isak er en meget varm dreng, så han har virkelig nydt at kunne bruge bukserne med en trøje og stadig holde varmen og kunne lege uden at blive våd. Det er utroligt let at bevæge sig i og selvom de har kravlet i træer, hoppet i vandløb mm, så er det ikke til at se nogle slidmærker.  

Udover jakke og bukser har de også fået Matty vinterstøvler.  Det er en vinterstøvle til al slags vejr og minder lidt om en termostøvle. Støvlen har et isolerende uld/polyestermix som foring på indersiden som gør dem ekstra varme og giver dem god komfort. Støvlernes ydersål har et dybt rillet mønster, som sikrer barnet et godt fodfæste på alle slags underlag. Derudover har støvlerne refleksdetaljer på skaffet og hælen, så de nemt kan ses i trafikken. De er vandafvisende med et vandsøjletryk på 10.000 mm/H2O, er vindtætte og åndbare.

Jeg havde allerede købt andet vinterovertøj til børnene, men de vælger selv disse sæt fra Racoon Outdoor til daglig brug. De er vilde med designet, og de synes det er utroligt dejligt at have på og let at bevæge sig i.

Personligt er jeg selv til mere enkelt tøj og overtøj end disse sæt er, men ungerne elsker, at der er lidt mere spræl og farver. De er varme, tørre og kan bevæge sig super godt, og så er jeg som mor super glad for alle reflekserne.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Overtøjet holder børnene varme og tørre. De har super god bevægelighed, og selvom Isak er en varm dreng, så bliver han ikke klam eller fugtig i tøjet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tøjet virker utroligt slidstærkt, og selvom de har klatret og hoppet i vand, er der intet slid at spore.

Pris: GOD – Man kan sagtens finde overtøj, der er billigere end dette, men hvis man går op i højt vandsøjletryk, slidstyrke og åndbarhed, så koster vinterovertøj bare meget. Så prisen er rimelig sammenlignet med andet synes jeg.

Kvalitet: MEGET GOD – Ved første øjekast syntes jeg kvaliteten virkede lidt dårlig, men det virker utroligt slidstærkt og holdbart, så min første indskydelse er bragt til skamme.


Vores tester Katharina har testet:

AVA Vinterjakke 999 kr.
LANE overtræksbukser 599 kr.

Racoon Outdoor har alt til aktive børn – og vi har været så heldige at teste vinterovertøj til både Isabella og Sofia. Sofia valgte en flyverdragt, og Isabella ønskede det todelt ligesom sidste år. Vi kendte i forvejen godt til mærket og har kun hørt godt om det, så vi så frem til at teste produkterne.

Efteråret og kulden ramte tidligt i år, så vi tog hurtigt overtøjet i brug. Begge piger er aktive børn, som elsker at klatre i træer, lege på legepladser mm. Så overtøjet er blevet testet forskellige steder, og vi må sige, at der er rigtig god bevægelighed i overtøjet. Vi kender det alle sammen. børnene brokker sig over den tunge flyverdragt eller at trøjen fylder indenunder vinterjakken, eller knappen går op forneden, og så går børnene og jokker i flyverdragten eller overtræksbukserne – sådan har mine børn altid været. Men ikke denne gang. Man kan virkelig se, at Racoon Outdoor har tilpasset produkterne efter barnets behov.

AVA vinterjakken valgte vi i den fine sarte rosa farve med brunt print. Den er dejlig blød indeni, har to lommer med knapper og lynes foran og har fine refleksdetaljer, bl.a. Racoons velkendte refleksmærke. Vi vælger altid farverigt overtøj, for om vinteren når mørket hurtigt falder på, kan det være svært at spotte de små børn. På hætten – som er aftagelig – sidder en flot imiteret pelskrave som også kan tages af. Isabella var ikke meget for pelsen, så den tog vi af. Jakken er vandtæt med et vandsøjletryk på 10.000 mm/H2O, åndbarhed på 8.000, og den er både vindtæt og smudsafvisende.

LANE overtræksbukserne er super fede og passer godt til vinterjakken og har justerbare seler og reflekser. Selerne har dog drillet lidt og går nemt op i velcroen, men ellers er vi super tilfredse. Bukserne har samme vandsøjletryk og åndbarhed som vinterjakken. Isabella fortæller selv, at de sidder rigtig godt og er gode at lege i oppe i skolen og strammer ikke, når man sidder ned.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vinterovertøj er en nødvendighed, som vi vist alle sætter pris på at eje i de kolde måneder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten af overtøjet virker rigtig god, der er tænkt over den mindste detalje og passer man godt på sine ting, kan de holde til flere år og gå i arv til mindre søskende.

Pris:  MEGET GOD – prisen er helt fair til produkterne og vil faktisk sige, at de ligger i den billige ende i forhold til andre mærker på markedet, vi førhen har brugt


Philip på 6 år og Andrea på 3 år har testet overtøj fra Racoon outdoor.

Deres mor Anna Kathrine fortæller.

Hvert år i august begynder jeg at kigge efter overtøj til børnene, selvom jeg ofte kigger efter de samme mærker, er jeg altid nysgerrig på at se nyt overtøj med gode funktioner, som sørger for at mine guldklumper kan holde sig tørre og varme hele vinteren.

Da vi igennem Testfamilien fik tilbudt at teste overtøj fra Racoon Outdoor, og jeg havde læst positivt om Racoon, var vi helt klar på at teste deres produkter.

Racoon Outdoor er kendt for funktionelt kvalitets overtøj, som er gennemtænkt ud fra børnenes behov og imødekommer børnenes bevægelsesfrihed – punkter som for mig er rigtigt vigtige.

Vi modtog nogle lækre vinterjakker, overtræksbukser og termostøvler til begge børn.

Andrea på 3 år har fået Mia Flower Winter jacket, som står til 1099 kr.

Jeg valgte en vinterjakke i en lidt længere model, som går lige over knæene. Det var vigtigt for mig, at den gik ned under numsen, og hun kunne sidde og lege uden at få kold numse.

Jakken har et flot blomstret mønster, der er fleece på indersiden af ærmerne og elastikkanter yderst. Jakken har en aftagelig hætte med en fin imiteret pelskant, som også kan tages af. Jakken kan strammes ind i livet, så den giver mere facon.

Jeg går meget op i vandsøjletrykket, som er vigtig for at børnene kan holde sig tørre og ikke mindst varme. Vandsøjletrykket her er på 15000 mm/H2O, hvilket er rigtig godt. Vinterjakken har en åndbarhed på 8000 g/m2/24hours og er vindtæt og fyldt med masser af refleksdetaljer. Jakken har været i brug i ca. 14 dage nu og indtil videre er den godkendt, og så synes jeg bare, at den er så fin i designet.

Philip har testet Nolan Reflex Winter Jacket, som står til 1099 kr.

En cool vinterjakke til drengene med en flot mørkeblå bundfarve og refleksstjerner som mønster. Philip er startet i skole i sommers, og jeg synes, at det er vigtigt, at de er så synlige som muligt i trafikken, og denne vinterjakke opfylder klart dette behov.

Jakken har aftagelig hue med imiteret pelskant. Den har en lige lynlås ned foran med velcro stykke over. Der er lommer i siderne, og den har en let a-facon. Jakken går lige ned under numsen og er bare rigtig fin på.

Ved denne jakke er vandsøjletrykket 10.000 mm/H2O, og den har en åndbarhed på 8000 g/m2/24hours. Derudover er den vindtæt med vandtætte sømme, og så har den en slidstyrke på 40.000 gnidninger, hvilket er mega fedt med tanke på alt det en vinterjakke skal modstå.

Vi har endnu ikke haft brug for overtræksbukserne og termostøvlerne, men det virker rigtig lækkert. Termostøvlerne er lidt brede i modellen, men kan snørres ind længere oppe, så den sidder bedre på foden.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er vigtigt med godt overtøj, som både er funktionelt og i en god kvalitet, og det kan overtøjet fra Racoon Outdoor.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vores overtøj har indtil videre klaret diverse legepladser, ture – ja bare almindelig hverdag til UG. Vi har tørret evt. skidt af med en klud, og her kan man mærke og se den gode kvalitet, som bl.a. kommer fra ECO imprægneringen, som er en ekstra overfladebehandling.

Pris: GOD – Jeg synes, at prisen er god med tanke på kvalitet, design og funktionalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes, at kvaliteten er rigtig god – et køb der kan anbefales, hvor man får meget for pengene og sikrer sig overtøj til den kommende sæson.


Christine fortæller:
Imens vores mindste datter har testet flyverdragt, og vores to største testet todelt vinterovertøj i form af vinterjakke og skibukser.

Til Josephine på 8 år har jeg valgt følgende:
– Ava vinterjakke 999,-
– Lane Winterbukser, India Ink str. 128 599,-

Til Joshua på 11 år har jeg valgt følgende:
– Raleigh Premium Vinterjakke str. 140 799,-
 – Lane Winterbukser, Marine str. 134 599,-

Overtræksbukserne er let vatteret og har indvendigt varmt fleecefor. Selerne er justerbare og aftagelige. De åbnes med knap og lynlås fortil og har elastik i livet. Bukserne har snefang ved anklerne og kan udvendigt spændes ind med velcroremme samt aftagelige støvlestropper.

Skibukserne har vi ikke fået testet ret meget pga. det varme vejr. De er nemlig virkelig varme!
Modellen er ret bred, hvilket ikke passer så godt til vores to smalle børn, men børn er jo forskellige. Dermed ikke sagt, at de ikke sagtens kan bruge dem, det kan de bestemt, for de kan spændes ind med velcro ved benene, og det samme kan selerne.

Joshuas vinterjakke har rigtig mange fine detaljer med mange lommer, en fin pelskrave, masser af reflekser og en flot mørkeblå farve.

Vinterjakken er med blødt og varmt fleecefor. Ved ærmerne er der elastikkanter med fleece på indersiden, og jakken kan strammes ind med elastiksnøre på indersiden. Jakken har hagebeskytter og åbnes fortil med lynlås.

Det jeg er meget imponeret over ved jakken, er det høje vandsøjletryk på hele 15.000, en åndbarhed på 5.000 og slidstyrke på hele 40.000 gnidninger.

En dreng på 11 år som ALTID spiller fodbold er simpelthen nød til at have noget overtøj, der er slidstærkt, som holder ham varm, og som samtidig har god bevægelighed – alle disse ting lever Racoon jakken op til!

Josephines jakke har samme print som Vegas flyverdragt (læs det andet blogindlæg) og er en virkelig fin pige-jakke som er faconsyet.

Vinterjakken er rosa med brunt print. Den er let vatteret og har indvendigt varmt fleecefor. På fronten har jakken to skrålommer med trykknapper. Den har ligeledes aftagelig hætte med pelskrave, som også er aftagelig.

Jakken kan strammes ind i livet med en elastiksnøre, som giver en god pasform, men også får jakken “tættere” på kroppen og holder barnet ekstra varmt. Ærmerne har elastikkanter.

Vandsøjletrykket hedder 10.000 og en åndbarhed på 8.000. Den har ligeledes en slidstyrke på 40.000 gnidninger. Og selvfølgelig vandtætte sømme.

Jakken åbnes fortil med lynlås. Den har hagebeskytter og udvendig vindstolpe som lukkes med velcro og trykknapper. På bagsiden er der slidsdetalje og reflekslogo.

Generelt for alt overtøjet er: Virkelig slidstærkt og holdbart! Jeg er imponeret over, at jeg med en våd klud faktisk kan rengøre Josephines jakke, da det har en virkelig god BIONIC-FINISH®ECO imprægnering. Jakkerne har en god pasform, og mine børn er dejlig varme og finder sig godt tilpas.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et must er vinterjakker! Racoon holder børnene varme og giver dem god bevægelighed.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er imponeret over kvalitet og holdbarhed. Der er INGEN brugstegn på overtøjet her efter testperioden.

Pris: GOD – Lidt i den dyre ende for Josephines jakke og skibukserne. Jeg er overbevist om, at hvis Racoon var lidt billigere end andre på markedet, ville de klart vinde med deres kvalitet.


 

Michelle fortæller:

Vi har været så utroligt heldige, at alle drenge herhjemme har fået lov til, at teste Racoon Outdoor vinterkollektion AW21. Det er et mærke jeg har hørt om før, men aldrig prøvet på mine 4 drenge før, så jeg har været spændt.

I år er første gang, at de to store fået lov til at få et todelt vinter/ski sæt.

Esajas har fået Lane overtræksbukser og Pietro vinterjakken. Han har sådan ønsket sig en vinterjakke med pelskrave, så ingen tvivl om, at han skulle have lige præcis denne jakke. Bukserne har seler som nemt kan indstilles efter barnet eller tages helt af, hvis det er det, man ønsker. De er dejligt bløde med deres indvendige fleecefor og holder barnet dejligt varmt. De lukkes/åbnes med en trykknap samt lynlås, og så er der også elastikkant i taljen, så de er nemme at få af og på selv, også når det skal gå lidt stærkt 😉 Bukserne har også justerbare støvlestropper i silikone, så der kan leges og tumles frit uden, at jeg skal være bekymret for, at de går rundt med et stykke med bart.

Jakken er i navy med lyseblå stjerner. Den er også dejlig varm og har ligesom bukserne også et blødt fleecefor. Hætten har den fineste imiterede pelskrave, som nemt kan tages af. Hele hætten kan faktisk tages af, hvis det ønskes. Det er nemt, da den bare er monteret på jakken med trykknapper rundt i kraven. Jakken har fine detaljer som f.eks. reflekspiping både på for og bagside, samt Racoons reflekslogo, som også sidder på bukserne.

Jeremias fik de samme ski/overtræksbukser som Esajas – Lane samt vinterjakken Evan Blue Mountain. Den har det fedeste print, som navnet nok afslører lidt: blå bjerge. Jakken er dejlig varm med sit fleecefor og har også aftagelig hætte. Hætten har også elastikkanter, så den sidder godt til rundt om ansigtet, så der ikke kommer for meget kold luft ind om ørerne. Evan Blue Mountain har ligesom Pietro fine detaljer som lommer med lynlås og reflekser.

Begge de to små har fået en lækker flyverdragt. Zakarias har fået modellen Benito, som har det fine stjerneprint ligesom Esajas’ jakke. En lækker varm sag, med blød fleecefor, også i hætten. Hætten på flyverdragten kan også tages af ved hjælp af trykknapperne i kraven, samt den fine imiterede pelskrave kan tages af. Ved ærmerne er der snefang – det har begge de store drenges jakker også – superpraktisk! Flyverdragten har også støvlestropper i silikone, som nemt kan tages af efter ønske. Benito åbnes i midten af dragten med en lynlås, der går ned midt på maven. Dragten har også fine detaljer som f.eks. lommer, elastikkant i lænden og reflekser.

Mindstemanden Elijas har fået flyverdragten Hunter, som også har det fede blå bjerg print. Hunter har ligesom de andre også et dejligt varmt fleecefor også i hætten. Hunter har fået Racoons signaturhætte med spids, som virkelig bare er så sød til Elijas. Hætten har den fineste imiteret pelskrave som nemt kan tages af. Hele hætten kan også ved hjælp af de matchende trykknapper tages helt af. Både ved ærmer og ben er der praktiske elastikkanter, og der er justerbare støvlestropper i silikone. Hunter åbnes/lukkes foran ved hjælp af to lynlåse, superpraktisk til mindre børn. Der er også en indvendig lukning hen over brystet. Dragten har også en elastikkant i lænden samt fine refleksdetaljer af piping bånd og logo.

Alle 4 drenge har fået ens vinterstøvler, modellen Matty. Støvler der bare kan klare alt slags vejr. Fødderne holdes varme af den varme foring af uld/polyestermix. Støvlen er en blanding mellem en alm. vinterstøvle og en thermo støvle, så de er også rigtig gode og vandafvisende. Ligesom Racoons overtøj har deres støvler også fine refleksdetaljer.

Drengene elsker alle deres nye vintertøj, og jeg som mor er også utrolig begejstret. Jeg kan roligt sende børnene ud i det kolde vintervejr uden at bekymre mig om, om de kan holde varmen, og om de får våde og kolde tær. Jeg elsker også alle de skønne print, som man kan vælge imellem i Racoons vinterkollektion. Bare stor anbefaling fra os alle.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, man kan jo ikke undvære godt overtøj her til vinter, og dette er bare så lækkert og kommer til at blive brugt dagligt.

Holdbarhed: MEGET GOD, drengene har allerede brugt deres en del også selvom den kolde vinter ikke rigtig er sat ind endnu, og det kan nærmest ikke ses på tøjet eller støvlerne

Pris: GOD, kvalitet koster, og prisen ligger meget på linje med andre børnemærker.

Esajas sæt koster, jakken 999,- bukser 599,-

Jeremias – jakke 1099,- bukser 599,-

Zakarias – flyverdragt 1049,-

Elijas – flyverdragt 1099,-

Vinterstøvlerne 399,-

Kvalitet: MEGET GOD, det virker som om at overtøjet og støvlerne er slidstærke og kan bruges rigtig længe, ja faktisk så længe at Esajas sæt kan gå i arv til de yngre brødre, og at Elijas en dag om ca. 7 år også kan få lov til at bruge det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af flyverdrager fra Racoon Outdoor