TEST af bambustøj – Testfamilien
TEST af Racoon Outdoor Vinterjakker og overtræksbukser

TEST af bambustøj

En række af vores testfamilier fra testet bambustøj fra bambustøj.dk

Michelle fortæller:

Vi har været så heldige at få lov til at teste tøjet fra Bambustøj.dk

Jeg klikkede hurtigt og nemt et sæt hjem til både Christian, og jeg fra deres hjemmeside, som hurtigt blev leveret.

Christian fik et sæt bestående af et par grå sweat-shorts og en t-shirt, og jeg et par trusser og en tank top.

Tøjet er selvfølgelig fremstillet i det lækreste bambusmateriale, som gør det smør blødt at have på – virkelig lækkert! Christian har nærmest boet i sit sæt efter det kom hjem – især de grå sweat-shorts har været fast påklædning, når han ikke lige have været på arbejde eller de har været til vask. Men det er det første, han gør når han kommer hjem fra arbejde at skifte fra sit ”stive puds” (han har sådan et ”slipsejob”) til sine grå bambusshorts.

Jeg har aldrig før haft undertøj, der har været fremstillet af bambus. Jeg viste godt, at det ville være blødere i kvaliteten end f.eks. bomuld, og efter jeg nu selv har prøve at gå med bambustøj, kan jeg kun tilslutte mig den holdning. Bambustøj er bare det blødere og mere lækkert i kvaliteten end f.eks. bomuld.

Hos Bambustøj.dk kan du finde den perfekte basic garderobe. Om du er mand, kvinde eller om det er til dine lidt større børn – fra 7/8-årsalderen og op. Du finder alt i undertøj, strømper, s-shirts og ”hyggetøj”. Når du handler hos Bambustøj.dk, handler du også bæredygtigt.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Tøjet bliver næsten brugt dagligt, når det ikke lige er til vask.

Holdbarhed: MEGET GOD, Jeg synes, at tøjet holder sin blødhed og pasform trods vask.

Pris: GOD, Jeg synes priserne er fair, og hvis man holder lidt øje, synes jeg tit, de har noget på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD, Virkelig lækkert, smør blødt at have på.


Mie og hendes mand har testet varer fra hjemmesiden Bambustøj.dk.

Mie fortæller:

Jeg tror, de fleste vil være begejstrede for tøj lavet af bambus, da det har en god pasform med en god elasticitet, ligesom det er antibakterielt. Bambus er ren win-win, fordi det er en af de mest bæredygtige planter, samtidig med at man virkelig kan mærke, at man står med en kvalitetsvare, der kan holde til mange gange i vaskemaskinen.

 

 

bambustøj.dk stiler efter at være Danmarks førende webshop indenfor bambustøj – og de er da også allerede godt igang. Udover at have flere lækre bæredygtige brands på shoppen, så har de også skabt deres eget brand Copenhagen Bamboo, som er underbukser og strømper i høj kvalitet.

 

Vi startede med at klikke lækre t-shirts fra Resteröds hjem til os begge og var vilde med tøjet fra første sekund, da det er super blødt og åndbart.

På webshoppen forhandler de derudover bl.a. strømper, undertøj, joggingtøj, osv. Fælles for alle produkterne er selvfølgelig, at de er lavet af bambus. Bambus udmærker sig i høj grad ved, at det gror rigtig hurtigt uden brug af sprøjtemidler, og derfor kan være et vigtigt middel til at passe på vores fremtid.

 

Kort efter vi havde fået vores nye t-shirts hjem og var gået igang med at teste, havde mine forældre også bestilt de første produkter hjem – både strømper, undertøj og t-shirts. De var solgt efter at have mærket, hvor bløde vores var.

Det er også værd at nævne, at shoppen yder rigtig god kundeservice. Jeg havde fået bestilt en forkert vare hjem og ombytning via deres webshop gik super nemt og effektivt.

Derudover er der fri fragt ved køb over 400 kr., de har ofte gode tilbud, og så har de rigtig gode anmeldelser på Trustpilot.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD! Hvem synes ikke at ordene kvalitet, blødt og lækkert, god pasform, elastisk, antibakterielt, bæredygtighed og ikke mindst god kundeservice klinger godt? Jeg vil vove at påstå, at alle der mærker, hvor lækre varer produceret af bambus føles, får lyst til at få det på 🙂

Holdbarhed: MEGET GOD. Tøj lavet af bambus holder godt på farve og pasform og kan dermed holde til at blive vasket mange gange. Vi har endda haft vores t-shirts i tørretumbleren!

Pris og kvalitet: MEGET GOD. De har ofte tilbud på hjemmesiden og ikke mindst pakke/mængde-rabat, hvorfor man kan finde varerne til gode priser. Dertil kommer, at man får gratis fragt ved køb over 400 kr.


Jan fortæller:

Jeg har den seneste tid testet undertrøjer og sokker fra bambustøj.dk

Jeg må nok erkende, at jeg før denne test, ikke havde den helt store viden om tøj med bambus.

I mit arbejde som brandmand, har jeg gennem mit arbejdsliv altid brugt undertrøjer af god kvalitet. Dog aldrig med bambus, så jeg har virkelig set frem til denne test.

Jeg er virkelig er positiv over tøjet. Både bluser og sokker smyger sig om kroppen, så man nærmest ikke mærker det er på – og så er tøjet bare super blødt.

Undertrøjer:

Jeg har testet undertrøjer fra mærket JBS

Undertrøjerne er lavet af 65% bambus viskose, 30% økologisk bomuld og 5% elestan og er pakket i FSC certificeret emballage.

De hvide undertrøjer  er perfekte under min hvide arbejdskjorte.

Noget jeg fra første dag bemærkede, var den ekstreme svedtransporterende evne, som er væsenligt bedre end andre undertrøjer, jeg har brugt.

Om sommeren når vejret er varmt, tænker man måske ellers, at undertrøje ikke er nødvendigt og bare gør kroppen varmere, men med undertrøjerne med bambus, oplever jeg, at de ligefrem har en kølende effekt.

De sorte undertrøjer med ærme, har jeg brugt som t-shirts

Jeg har haft dem i brug både til hverdag og på vandreture. Bambus t-shirtsene er min klare favorit af t-shirtsene i mit klædeskab, så de kan ikke nå mere end lige blive vasket, før de igen er i brug.

Sokker:

Jeg har testet ankelstrømper fra mærket COPENHAGEN BAMBOO, som er Bambustøj.dk’s eget mærke.

Sokkerne er lavet af 75% bamboo, 23% polamide og 2% elestan.

Da jeg elsker at vandre i min fritid, og derved ofte får svedige fødder, har jeg virkelig kunnet mærke at bambus gør tøj temperaturregulerende.

Fælles for både undertrøjer og strømper er, at de bevarer både form og blødhed efter vask.

Sidst men ikke mindst, er jeg vild med at tøjet er bæredygtigt.

Allerede ved pakkens ankomst ”osede” leverancen fra Bambustøj.dk af at være bæredygtig, da tøjet var sendt i en pose af brunt papir og ikke i plastic som mange andres webshops benytter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen af tøjet følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kommer helt sikkert til at bruge tøjet meget i fremtiden

Holdbarhed: GOD – Bevarer form og blødhed efter vask

Pris: MEGET GOD – Pris og kvalitet hænger super fint sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Racoon Outdoor Vinterjakker og overtræksbukser