TEST af Racoon Outdoor ulddragt – Testfamilien
TEST af bObles hjerteserie

TEST af Racoon Outdoor ulddragt

Racoon Outdoor er farverigt børnetøj, der specialiserer sig i funktionelt overtøj – til al slags vejr!

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes søn Bille på 3 måneder, testet Casey heldragt i uldfleece i farven marine (549,-). Dragten fås i blå og sand og findes i størrelse 50-98. 

Jeg elsker at bruge ulddragter til de små – både til barnevognturene, i bilen og i bæreselen – så denne test var helt oplagt til vores Bille, der meget ofte hænger på min mave i en bæresele.

Casey heldragt er lavet i 100% merino fleece uld og er utroligt blød. Den åbnes fortil med flotte træknapper fra halsen og ned til venstre fod, hvilket er super smart, så den er lettere at få ens barn pakket ind i.

Dragten har den fineste spidse hætte med en lille pompom på toppen. Ærmerne og benene har ekstra brede ribkanter, som kan ombukkes.

Jeg har ikke tidligere haft noget i merino fleece uld, men det er virkelig dejligt blødt, hvilket skyldes denne blanding med fleece. Kvaliteten er meget let og luftig, og den er samtidig meget varm. Derfor er denne uldfleece utroligt god at anvende som overtøj i vinterhalvåret. Derudover har merinould (som de fleste kender) gode temperaturregulerende egenskaber og er desuden smuds- og vandafvisende.

Merinoulden er mulesing-free, hvilket vi selvfølgelig er glade for.

Vi har brugt dragten rigtig meget på de køligere morgener, når han er med i bæreselen, når hans 4 søskende skal afleveres i skole og børnehave. Den er ikke så tyk som mange andre ulddragter og sidder mere ind til kroppen, så den folder ikke i bæreselen, men bliver hvor den skal. Bille er holdt dejlig varm og er ikke blevet klam i den.

Dragten kan vaskes ved 30 grader – gerne på skåneprogram, og skal tørre liggende fladt, som med de fleste andre uld produkter.

Selvom den er blevet brugt en del og også er vasket, så fremstår den stadig meget flot og ikke fnuldret.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Heldragten holder Bille varm og uden han bliver klam / fugtig. Den sidder godt til og kravler ikke op på benene.

Holdbarhed: MEGET GOD – Heldragten virker super holdbar og fnuldrer ikke.

Pris: GOD – Dragten koster 549,- hvilket er den pris de fleste ulddragter i god kvalitet ligger på, så jeg synes det er passende for en dragt i denne kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Dragten er i super god kvalitet og er utroligt blød. Det kan dårligt ses, at den er brugt, og den holder formen efter vask.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bObles hjerteserie