TEST af BOOM MIINI BY MIIEGO – Testfamilien
TEST af bObles badedyr

TEST af BOOM MIINI BY MIIEGO

To af vores testere har testet BOOM MIINI BY MIIEGO.

Michelle fortæller:

“Jeg har været så heldig at få lov til at teste BOOM MIINI BY MIIEGO. MIIEGO er et dansk brand, der har specialiseret sig i trådløs lyd med design, der passer til den meget aktive livstil.

BOOM MIINI er både god og robust til en hverdag med masser af aktivitet og bevægelse, men også god til hverdagsbrug i en travl børnefamilie.

Jeg er stor fan af, at den er så ”let” at bære, den klemmer ikke, og man glemmer næsten, at man har dem på, hvis det ikke lige var for den gode lyd, der strømmer ud af dem.

BOOM MIINI har knapper på siden, så man nemt kan skifte sang, skrue op eller ned for lyden, samt tænde og slukke. Den har også indbygget mikrofon, så jeg nemt kan tage et opkald, f.eks. imens jeg er ude og gå med Elijas i klapvognen.

Da de egentlig er udviklet til aktiv brug, er de også IPX5-certificeret, så de er sved- og vandtætte. Så skulle jeg komme ud for en lille regnbyge, kan jeg trygt beholde dem på.

BOOM MIINI fylder ikke særlig meget, og du kan nærmest folde dem helt sammen, så de er supernemme at have med i håndtasken, når du er på farten.

Som noget helt nyt kommer de også med udskiftelige ørepuder, det er virkelig smart, og det er overraskende nemt at udskifte dem efter behov og behag.

Drengene tog ikke lang tid om at opdage, at jeg havde fået nye høretelefoner, så nu bliver jeg nødt til at dele – i hvert fald, når de ser deres snit til at hapse dem og koble dem op til deres IPad.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, De bliver ofte brugt – om det så er på mine gåture, eller om de kommer med på farten i håndtasken.

Holdbarhed: MEGET GOD, De virker rigtig robuste og slidstærke, og de kan også tåle, at børnene håndterer dem. Så har de jo også de udskiftelige ørepuder, der gør, at du kan nøjes med at udskifte dem, når de bliver slidte og ikke smide selve høretelefonerne ud – et kæmpe plus.

Pris: GOD, Jeg synes prisen er god. De står til 699 kr. og for de penge, synes jeg altså, du får et rigtig godt produkt.

Kvalitet: MEGET GOD, Lyden er helt klart i top, men designet er også rigtig godt og brugervenligt.


Vores tester Pia har testet trådløse on-ear hovedtelefoner fra MIIEGO.
Hovedtelefonerne er meget lette og sidder rigtig godt på hovedet. Samtidig er de med deres store ørepuder virkelig bløde at have på.
Man er aldrig i tvivl om, hvorvidt man tænder eller slukker hovedtelefonerne, da man, når de tændes, hører et ”power on” og et ”head”, når de sættes på hovedet, hvilket jeg syntes er rigtig dejligt. Jeg synes, de har en rigtig god lyd, og som bonus har hovedtelefonerne et virkelig smart design.
Hovedtelefonerne er IPX5-certificerede, hvilket betyder, de er sved og vandtætte. Med de udskiftelige og vaskbare ørepuder har jeg derfor også kunnet benyttet dem under mine gåture i regnvejr. Ørepuderne udskiftes nemt med et lille drej, hvilket er dejligt når man hurtigt skal have dem med på farten.
En rigtig fed feature som jeg også har benyttet mig af, er den indbyggede mikrofon. Jeg har derfor kunnet have ”walk and talk” med min søster i den anden ende af landet.
 
 
Jeg har efterhånden brugt MIIEGO hovedtelefonerne en del både ude og inde og er blevet virkelig glad for dem.
De holder strøm i virkelig lang tid, så du ikke behøver at lade på dem dagligt, hvilket er et stort plus for mig.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Kan bruges i både i hjemmet og ude i alt slags vejr.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – Hovedtelefonerne virker som en virkelig god kvalitet og har en rigtig lang batteritid mellem opladningerne. Jeg har brugt dem ret meget både ude og inde, og de ser stadig ud som nye.
Pris: GOD – Prisen er 699 kr.og jeg syntes virkelig man får meget for pengene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bObles badedyr