TEST af MiiBlaster fra Miiego – Testfamilien
TEST af BOOM MIINI BY MIIEGO

TEST af MiiBlaster fra Miiego

Vores tester Linda har sammen med familien testet en MiiBlaster fra Miiego.

Linda fortæller:

“Søger du en højtaler som er nem at have med på farten uanset om du er indendørs eller udendørs, mega brugervenlig, regn- og vandafvisende og som samtidig spiller god musik imens den er pæn at kigge på?

Så kan jeg 100% kun anbefale den her lækre MiiBlaster fra Miiego.

Højtaleren er lavet i det fineste tidsløse design i grå/sort så den passer ind i alles hjem og så er den virkelig nem at bruge.

Jeg tændte Bluetooth på min iPhone og tændte for MiiBlasteren og vupti så var min telefon forbundet til højtaleren og jeg kunne med det samme lytte til det musik jeg selv ønskede.

Højtaleren har en IPX5-certificering og er derfor både regn- og vandafvisende hvilket jeg er kæmpe fan af for så skal man ikke bekymre sig om lidt regn hvis man er udenfor og har højtaleren med sig.

Med MiiBlasterens 50-watts forstærker får man virkelig god lyd og power og rigtig god bas grundet dens to passive 103 mm-enheder.

Hvis man ønsker at forstærke den i forvejen gode lyd kan man tilkoble en ekstra MiiBlaster.

Man kan både styre volumen på ens telefon under brug af højtaleren og også på selve højtaleren.

Den har flere lydfunktioner: Rock, Pop, Classic og Base som man kan vælge alt efter hvilken slags musik man lytter til.

Batteriet i MiiBlaster er på hele 5400 mAh som gør at du kan lytte til din musik i op til 8 timer (alt efter lydstyrke). Der medfølger et USB-opladningskabel på 2 meter så når man løber tør for strøm er det nemt at lade højtaleren op og man kan også lade den imens man bruger den og så er det virkelig rart at ledningen er 2 meter.

Vi bruger vores MiiBlaster hver eneste dag.

Den bliver bl.a. brugt indenfor på legeværelset og udenfor har vi f.eks. brugt den ved vores spa eller når min mand har været ude og skate.

Vi er allesammen blevet virkelig glade for den herhjemme.

Den er flot i designet, ultra nem at have med sig, den har god lyd, er nem at bruge og kan tåle lidt af hvert, hvilke er det vigtigste i min optik hvis man skal anskaffe sig en højtaler.

Når man køber et Miiego produkt i 2021 følger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Om det er nødvendigt for alle at eje den vil jeg ikke være “dommer” over men de fleste vil med garanti kunne bruge den.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt MiiBlasteren virkelig meget og man kan hverken se det på den eller høre det på den.

Pris: MEGET GOD – Prisen på 1.699 kr. er fair I forhold til hvad du får.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg syntes kvaliteten er i top.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BOOM MIINI BY MIIEGO