TEST af Graco Ascent-i-Size Autostol (0-4 år) – Testfamilien
TEST af Graco “Turn2me” autostol

TEST af Graco Ascent-i-Size Autostol (0-4 år)

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn Bille (2,5 mdr) og Elin (2,5 år) testet Graco Ascent-i-Size autostol.

Anne-Louise fortæller:

Vi går meget op i sikkerhed i bilen og ønsker samtidig at børnene har en god komfort, når vi drager afsted på tur i “minibussen” med alle børnene.

Det er vildt så meget der et sket indenfor autostole og sikkerhed i bilen, siden man selv var barn (jeg er 33 år). Jeg kan huske hvordan vi drog afsted sydpå med 4 på bagsædet og mine søstre spændt i samme hoftesele, den var vidst ikke gået i dag.

Vi havde egentlig en almindelig klassisk babyautostol til Bille, men jeg var klar på at teste denne fra Graco, da vores erfaring er, at de små ikke vil sidde så længe i den almindelige babyautostol.

Graco Ascent-i-Size er en bagudvendt autostol der kan bruges fra nyfødt til 4 års alderen. Den er testet og godkendt i overensstemmelse med i-Size R129 samt plustest.

Autostolen monteres med den medfølgende ISOFIX-base.

Ascent er en sikker bagudvendt autostol med seks vippeindstillinger, der let kan justeres på køreturen. Nakkestøtten kan justeres i syv forskellige indstillinger, så stolen vokser med barnet. Fempunktsselen følger automatisk med ved justering.

Ascent har bløde indlæg og polstrede hynder, som sikrer at barnet sidder behageligt på hele rejsen og ventilationen i stoleryggen sikrer at dit barn holder den rette temperatur. Autostolen er udstyret med sidekollissionsystem “Trueshield & Safety Impact” som absorberer og beskytter barnet ved eventuelle sidekollisioner.

Bille er ikke ret glad for at køre i bil, men med denne stol oplever vi helt klart at han sidder bedre og har færre skrigeture. Der er god plads og han sidder super godt og højt i stolen.

Autostolen har et spædbarnsindlæg som vi brugte i starten, men da Bille var ca 2 måneder var det tid til at tage det ud.

Elin på 2,5 år har også testet stolen med stor velbehag. Der er god plads i stolen og den er super let at indstille.

Med denne autostol får man en stol der vokser med barnet og da den kan bruges fra ca 40 cm-105 cm / 18 kg.

For at forbedre sikkerheden for børn i bilsæder, monteres Graco Ascent kun med ryggen mod kørselsretningen fra fødslen til 105 cm. Den bagudvendte rejse giver op til 80% mere beskyttelse til dit barns hoved, nakke og rygsøjle.

Graco Ascent er testet og certificeret af to af de mest kraftfulde teststandarder i verden: i-Size og Swedish Plus test – så man får en stol der lever op til sikkerhed.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Autostole med stor sikkerhed er et must i dag og der lever denne autostol helt klart op til de høje krav og test.

Holdbarhed: MEGET GOD – Indtil videre har vi ikke noget at udsætte på holdbarheden. Den er super robust.

Pris: GOD – Den koster 2500,- inkl. base men er ofte på tilbud flere steder. Det er absolut en af de billigere autostole sammenlignet med andre på markedet.

Kvalitet: MEGET GOD – Den virker indtil videre super fin i kvaliteten. Jeg har intet at udsætte på den.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Graco “Turn2me” autostol