TEST af El-biler fra Innoliving – Testfamilien
TEST af ETLY KLARBORGS 35 ÅRS JUBILÆUMSPAR Julemanden og Bette Sonja

TEST af El-biler fra Innoliving

To af vores testere har testet el-biler fra Innoliving.

Vores tester Aynur har sammen med sin søn Milas testet El-bil Lamborghini Aventador fra Innoliving.

Aynur fortæller:

”Vi har fået lov til at teste en Lamborghini elbil til 3+ børn i samarbejde med Testfamilien, og med Milas som har stor elbil erfaring, så vi meget frem til at teste ”Superbilen Labochini”, som Milas kalder den.

Da vi modtog bilen blev den hurtigt samlet af far, pakket ind i et stoftæppe og stillet i vores indkørsel. Milas vidste ikke, hvornår bilen ville ankomme, så han fik sig noget af en overraskelse, men da han så, hvad der ventede ham i indkørselen, råbte han hurtigt ”er det Labochini”? Tæppet blev trukket af, og hans ansigt lyste op i glæde. Alle bilens detaljer blev nøje studeret inden han satte sig ind, men da han sad i bilen var det bare på med sikkerhedsselen og så af sted, men først skulle han lige vide hvor hurtigt/langsomt gear knappen sad.

Bilen for feinschmeckere. Denne elbil føles virkelig eksklusiv, og dens autentiske detaljer, præcis som den rigtige Lamborghini, vil den give dit barn den fedeste køreoplevelse.

Den er lavet på licens af den italienske bil gigant fra Bologna, Lamborghini, og det gør bilen designmæssigt gennemført. Dørene åbnes skråt opad, den har røde bremsekaliber og oplyste LED for- og baglygter blot for at nævne nogle ”originale” detaljer.

Det som imponerede Milas allermest var, motor opstarts lyden, som lyder tæt på den rigtige 6,5L V12 motor Lamborghini er kendt for, og i lyd systemet kan man vælge lytte til den indspillede musik eller tilkoble og høre dit eget favoritmusik via MP3/AUX tilslutning.

Bilen drives af to 45W elmotorer. Den er udstyret med tre gear, to fremadgående gear og et bakgear, som giver en tophastighed på 5km/t. Den har lavprofil støjsvage gummidæk, med bedre vejgreb, monteret på matsorte fælge, og kan styres med en fjernkontrol, hvilken giver en voksen mulighed for at hjælpe til med at køre bilen, evt. slukke alt elektronik med en knap, hvilket er en super fed sikkerhedsfeature, og som gør det muligt at køre rundt med børn, der ikke er gamle nok til at køre selv. Fjernbetjeningen med sine 2.4 Ghz giver en bedre rækkevidde og ingen forstyrrelser på frekvensen, som gør det muligt at benytte flere biler på samme tid, da bilen parres med fjernbetjening, som man bl.a. kender det fra en trådløs mus, og samtidig giver fjernbetjeningen et ekstra fremadgående gear, så man som forældre kan vælge tre.

De to 12V batterier fuld oplades på ca. otte timer og har en times køretid – dog bliver køretiden på en time udfordret, hvis bilen kører med tophastighed og musikanlægget tændt.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – denne elbil er legetøj for hele familien – om det er barnet eller forældre, der kører bilen, er det sjovt for alle.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top, og selvom bilens karrosseri er lavet af plastik, er den umiddelbart, meget hårdfør og kan tåle til nogle sammenstød.

Pris – MEGET GOD – Bilen koster små kr. 2000, hvilket ikke er dyrt for en elbil til børn, men når man har kvalitet og nytteværdi i relief, synes vi, at det er en fair pris, og at bilen er alle pengene værd.


Vores tester Louise og hendes datter Ellie har testet Range Rover Black fra Innoliving.

Louise fortæller:

Ellie er en rigtig drengepige og blev ellevild, da hun modtog en kæmpe kasse, hvor der var en sej Mini bil. Ellie er en fartbølle og elsker alt der kan køre, så den har vi glædet os til at teste – netop fordi vi har haft en del el-biler til børnene igennem tiden.

Bilen vi har testet er Range Rover Evoque, som er udviklet i samarbejde med selveste Range Rover. Med bilen medfølger to Land Rover bilnøgler. Den ene skal sættes i tændingen i mini bilen for at starte bilen, og den anden nøgle er en ekstra.

Derudover medfølger der en fjernbetjening til mor eller far, så de kan styre bilen, hvis nu du har en mini fartbølle gemt i dit barn, som vi har.

Farten på bilen kan indstilles i tre niveauer på fjernbetjeningen, så du har kontrol over farten. Det gør det uden tvivl trygt og sikkert i trafikken.

Bilen kommer med forprogrammerede musiknumre, som man kan skifte imellem via rattet. Det hittede her. Man kan evt. sætte et USB stik med eget musik til bilen eller jack-stik, hvis man skal bruge dette. Ej forglemme så medfølger der selvfølgelig også bluetooth, sd-kort læser og Mp3 indgan. Så vi kalder det en EL-Smart bil 😊

Der er lys for og bag på bilen. Det smarte ved bilen er den har soft start. Dvs. Du undgår kraftige ryg på små børn, så den kører roligt. Klart et plus. Og vigtig info: Bilen kan både køre fremad og bakke.

Alle vores test og anmelder på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud af følgende kriterier: Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet. Vi bruger ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD. Den er sjov for børnene, og de kan få lang tid til at gå med dette smarte køretøj med alle disse fede features. Og det gør dem sjovere at få med ud, hvis forældrene nu vil på gå tur, og ungerne ikke vil gå. 😊

Holdbarhed: MIDDEL – Første gang du lader den er det vigtigt, at du lader den 12 timer først. Dog synes jeg ikke den holder sindssyg lang tid strøm. Det skal så siges at musik osv. også tager en del på strømmen samt vægten på barnet oveni har også en del at sige.

Pris: MIDDEL –Normalprisen er 2999 kr., men den er nedsat til 2195 kr. hos www.innoliving.dk

Kvalitet: MINDRE GOD. – Dreje egenskaberne er ikke gode grundet de hårde plastikhjul, dog er det tekniske total i orden. Når det så er sagt, så tror jeg vi voksne lægger mere mærke til det end børnene gør. Den hitter uden tvivl hos dem.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ETLY KLARBORGS 35 ÅRS JUBILÆUMSPAR Julemanden og Bette Sonja