TEST af Graco Lovin Hug Babygynge samt Graco Bumber Jumper – Testfamilien
TEST af Units Danish Design Skildpadde og Tumlegulv

TEST af Graco Lovin Hug Babygynge samt Graco Bumber Jumper

To af vores testere har testet hhv. en Graco Lovin Hug Babygynge samt en Graco Bumber Jumper.

Vores tester Mai har sammen med døtrene Karrueche 18 mdr. og Cassie på 7 mdr. testet Graco Bumber Jumper, som er en hoppegynge.

Vi har testet denne hoppegynge fra Graco, som kan købes på Jollyroom til blot 349 kr.

Da vi modtog den, var den super nem at bygge – det var faktisk kun siddedelen, som skulle sættes på gyngen, og så skulle den bare hænges op på dørkarmen. Vupti, så var den klar til brug.

Mit førstehåndsindtryk af produktet rent udseendemæssigt var ikke særligt positivt, da betrækket samt det tilhørende legetøj er i gul, grøn, blå, hvilket ikke ligefrem er neutrale farver som kunne passe til indretningen. MEN produktet i praksis passer perfekt ind til hjemmet og til pigerne.

For os har den været et super godt alternativ og erstatning for en gåstol til Cassie, idet vi bor i lejlighed, og der ikke er vanvittig meget plads. Cassie bliver sat ned i den, når jeg skal have hænderne frie, og der kan hun hurtigt bruge op til en halv time uden at brokke sig, så det er alletiders.

Karrueche synes derimod, at det er super hyggeligt at løbe hen med legetøj til lillesøster og gynge hende. Derudover benytter vi også hoppegyngen, som en gynge til Karrueche, så det synes hun er sjovt. Den er meget simpelt at justere, så den passer til pigernes højde.

Den kan bruges allerede fra barnet kan holde hovedet selv og op til 11 kg. Endvidere kan den monteres på alle døråbninger med karm. Så igen: lettere bliver det ikke.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – begge piger har glæde af hoppegyngen, og så fylder den ikke i hjemmet

Holdbarhed: MEGET GOD – materialerne kan hurtigt og let rengøres med en våd klud eller vådservietter. Selve gyngens bakke er lavet af plast, som kan tørres af, og stoffet, hvor barnet sidder, er lavet af noget vandafvisende materiale.

Pris og kvalitet: GOD – Hoppegyngen står til 349 kr., hvilket jeg synes er en fair pris at give.


Anette fortæller:
“Vi har fået fornøjelsen af at teste en Graco Lovin Hug Babygynge.
Allerede da jeg så mærket blev jeg glad – har nemlig hørt godt om Graco. Og indtil videre har vi kun haft positive oplevelser med deres produkter.
Vi har en lille søn, som er meget glad for gyngen. Den kan både spille musik, gynge og spille natur lyde.
Han falder tit til ro, når vi sætter ham i gyngen. Og han falder også tit i søvn der. Graco falder bestemt i god jord på baggrund af dette.
Denne gynge er jeg meget begejstret for. Vi bruger den stort set næsten hver dag.
Vores søn vil meget gerne i den, når jeg f.eks. skal til at lave mad eller andet. Og hvis faren ikke er hjemme, så er det dejligt, at man kan have hænderne fri. Gyngen er guld værd for os.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – I vores familie er det vigtigt med sikkerheden, gode produkter til alle derhjemme, og det lever Gracos produkt bestemt op til.
Noah har været enormt glad for skråstolen og har nydt både vuggeviserne og de 6 forskellige gyngehastigheder. Den er meget
praktisk. Man har oftest brug for en skråstol til de små, og når dette kan kombineres med at stolen vugger og spiller musik er det super.
Fungerer også som en “barnepige”, når man har hænderne fulde.
Holdbarhed: MEGET GOD – Dejligt stort produkt, meget stabil, og den er nem at flytte med. Og barnet sidder godt i den, rygsædet kan reguleres, som man gerne vil, så barnet sidder årligt i den. Dejlig nemt at samle den, og den gynger som den skal, der er 6 forskellige gyngehastigheder, som stolen besidder.
Pris: GOD – Ikke helt billigt, men pris og produkt følges ad. Sammenlignet med almindelige skråstole er prisen yderst rimelig, når man tænker på alle de funktioner, man får med der til.
Kvalitet: MEGET GOD – virkelig lækker kvalitet, nem at holde ren, let at løfte på og er enormt slidstærk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Units Danish Design Skildpadde og Tumlegulv