TEST af Ultimate 800 fra Electrolux – Testfamilien
TEST af A-Derma Dermalibour+ serie

TEST af Ultimate 800 fra Electrolux

Flere af vores testere har testet den ledningsfrie støvsuger Ultimate 800 fra Electrolux.

Vores tester Nora fortæller:

Med børn følger daglig rengøring – i hvert fald i vores familie. Så her er det frem med støvsugeren hver dag, nogle dage flere gange, fordi der skal være plads til at rende rundt med en kiks, en bolle, og hvad de nu ellers får lyst til de små. Men jeg hader krummer, så jeg hiver hellere støvsugeren frem en gang for meget end for lidt!

Derfor var det helt fantastisk at kunne teste den smarte ledningsfrie støvsuger Ultimative 800 fra Electrolux, som lige er lanceret – for hvem siger nej til en effektiv, fleksibel og støjsvag rengøringshjælper?

Udover det kommer den i et flot design i en Sienna kobber-metallisk finish, og derfor er den super flot at have stående fremme. Vi fandt en god plads til den i vores køkken alrum ikke så langt fra, hvor vi spiser. Det er typisk her, at støvsugeren skal frem dagligt, når børnene har indtaget maden, og derfor er det nemt lige at gribe fat i den her – så er den også lige ved hånden uanset, hvor i hjemmet den skal benyttes.

Ultimative 800 og funktioner

Ultimative 800 har en imponerende ydeevne! Det er en af de mest kraftfulde ledningsfrie støvsugere på markedet. Den kan støvsuge i op til 60 minutter, hvilket gør den til en af de længst kørende ledningsfrie støvsugere.

Jeg bruger den dagligt i hele køkkenet, køkken alrum, stue, gang og bryggers og kan nå at støvsuge det hele grundigt over én gang på turbo-indstillingen, på én opladning, som er med den kraftigste sugestyrke – det synes jeg er imponerende!

Motoren har en sugekraft på 153 watt og fjerner uden besvær alle støvpartikler og affald, så vores hjem er skinnende hver dag.

Du kan vælge imellem 4 forskellige kraftindstillinger, som hver især har forskellig sugestyrke alt efter hvilken overflade, du vil bruge den til.

Det smarte er, at når jeg støvsuger på gulvtæppet i stuen, så indstiller jeg den blot på Auto-mode, og støvsugeren tilpasser automatisk sugekraften til gulvtypen og giver den mest effektive rengøring.

Når man køber Ultimative 800 fra Electrolux, kommer den sammen med det smarte “Grab & Go” opladningsstation.

Det er nemt at gribe fat i støvsugeren og blot køre den ud af station uden nogen former for løft. Når man er færdig køres den blot hen til stationen og griber fat med magneter. Efter 2,5 time er den fuldt opladet og klar til brug igen.

Et systematisk design gør, at du kan gøre rent med støvsugeren over alt i dit hjem. Alle overflader rengøres på den mest skånsomme måde.

Et teleskoprør har givet mig mulighed for at gøre rent højt oppe i de drilske hjørner, eller bruge den som håndenhed, hvis jeg skal støvsuge inde i skabe, Eddies højstol eller i bilen. Det er også muligt at justere teleskoprøret, så det er tilpas langt og giver en god kropsholdning, når man støvsuger. Lys i fronten sikrer, at jeg ikke overser krummer i mørket, hvilket er genialt, når jeg støvsuger hver aften, når børnene er puttet – og de hører den ikke, for den er nemlig støjsvag. Jeg har også mulighed for at skifte mellem flere specielt designede mundstykker alt efter, hvor effektiv rengøring jeg ønsker.

F.eks. er Bedpro+ en kombinationen af børste og gummistrimler, som sikrer grundig rengøring af vores seng, madrassen børnene leger på eller helt perfekt til sæderne i bilen. BedPro+ kan med det motoriserede hoved grave dybt ned i polstringen for at fjerne alle slags partikler.

Jeg bruger selv mest Powerpro med multi-overfladehovede, da den er blød og god til hele vores hjem. Vi har meget klinkegulv, og den kører bare så fint på både fliser og trægulv.

Har du dyr, medfølger også et Petpro+ mundstykke, der er effektivt til at fjerne dyrehår.

Tilbehøret inkluderer:

– PowerPro multi-overfladehoved

– BedPro+ hoved

– Lille børste

– Spalteværktøj

– Vinklet rør

– Skrøbelig børste

– Oplader med ledning

– 3 i 1 og 1 i 1 tilbehørsholdere

Samtidig medfølger også batteri, station og oplader.

Produktmålene er en højde på 16,0 cm, bredde på 120 cm og dybde på 80,0 cm. Støvsugeren vejer 7,32 kg og ikke for tung at have i hånden under rengøringen.

Der er tænkt over hver eneste detalje på denne ledningsfrie støvsuger Ultimative 800 fra Electrolux, og dit hjem får al den kærlighed, det har brug for. Den er vores daglige rengøringshjælp, og jeg kunne simpelthen ikke undvære den i hverdagen.

Jeg er dybt fascineret over alle dens funktioner, og sikke en frihed det har været for os at slippe af med ledningen! Det afbrød min rengøring flere gange at skulle slukke og tænke støvsugeren, flytte ledningen fra a til b for at kunne fortsætte, hvor det nu bare er rengøring i én køre.

Har du først prøvet den ledningsfrie støvsuger Ultimative 800, så er den uundværlig.

Hvis ikke du kender til Electrolux eller deres produkter, så er de markedsledere, når det gælder bæredygtighed – og med over 100 års erfaring i ryggen, har Electrolux opbygget en høj grad af ekspertise.

Hos Electrolux finder du også modellen Green 800, som er fremstillet af 65 procent genbrugsplast og er den mest bæredygtige, der findes på markedet.

Vi har modtaget et produkt af den bedste kvalitet.

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Ultimative 800:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bruger den hver dag og har pakket den gamle støvsuger med ledning væk. Det giver simplthen en helt anden frihed at støvsuge ledningsfrit. Ultimative 800 er let og blød i sine bevægelser, og jeg kan støvsuge med Eddie på armen, så let går det til.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Materialet er hårdt plastik og metal, og produktet udstråler kvalitet lige så snart man pakker kassen op. Hver eneste detalje er gennemtænkt, og så elsker jeg den farvekombination, der er valgt med det sorte og kobber look. Det pynter i ethvert hjem, og den er flot at have stående fremme. Børnene er kommet til at vælte den ud af holderen to gange, hvor støvsugeren hverken er beskadiget eller med mærker – det siger lidt om holdbarheden.

Pris: MEGET GOD – En super god pris med den rengøringshjælp, man tilføjer i sit hjem. Den giver en lyst til at støvsuge, fordi det føles luksuriøst i forhold til den almindelige støvsuger, og så er den grundig med en helt fantastisk sugeevne. Vi kan slet ikke undvære den i hverdagen.

Prisen på Ultimative 800 fra Electrolux er 4.299 kr. Prisen kan dog variere alt efter hvilken forhandler, du finder den hos.


Mette fortæller:

Jeg har fået mig en ny bedste ven! Det, at støvsugeren er ledningsfri og har sit eget stativ, så den er nem at komme til og tage i farten, har virkelig gjort mit liv så meget nemmere. Støvsugeren kommer med mange forskellige børstehoveder og stativ. Også ser den jo bare mega fin ud at have stående fremme med sit flotte kobber finish.

Støvsugeren har 3 forskellige niveauer (min, mid og turbo), og jeg har i testperioden ikke oplevet en opgave, som den ikke har kunnet klare.

Jeg havde et gulvtæppe, som havde fået fnuller fra savsmuldstapet på sig og har ikke kunnet få det af, hverken med min gamle støvsuger eller i vaskemaskinen, men Ultimative 800 klarede det så let som ingenting.

Derudover er jeg vild med, at man, når støvsugeren står i sin holder, med et enkelt tryk kan nøjes med at tage håndenheden med rundt og den er perfekt til f.eks. at støvsuge sofaen eller bilen.

Holderen har indbygget stik til opladning, så derfor kan man altid være sikker på, at den har strøm, når den skal bruges, hvis den er tilsluttet stikkontakt. Hvis ikke, kan batteriet holde lang tid. Jeg har brugt støvsugeren i op mod en hel time på en opladning på mellem niveau.

Støvsugerens store børste hoved har også en ret sej detalje med lys i, det er altså smart og gør det nemmere at se under sofaen, om der er noget der skal fanges.

Alt i alt er vi meget begejstrede herhjemme, og selv Vigga på 4 år vil gerne støvsuge og kommer med det samme, når hun hører, den er blevet tændt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle har jo en støvsuger i sit hjem, så hvorfor ikke vælge en, som kan gøre dit liv en hel del nemmere. Jeg skal i hvert fald aldrig have en støvsuger, som ikke er ledningsfri mere.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Der er i testperioden intet at bemærke på holdbarheden, og kvaliteten er helt i top.

Pris: GOD. Støvsugeren koster 4.899 kr., og det kan virke som mange penge for en støvsuger, men denne her slår alle jeg tidligere har prøvet og er i en klasse for sig. Den er alle pengene værd.


Memet fortæller:

Støvsugning har aldrig været sjovere, nu kan jeg komme i bund i både bil og hjem med denne kraftfulde støvsuger.

 

Støjsvag, kraftfuld og fleksibel, er nøgleordene om Ultimative 800. Jeg er blæst helt omkuld – endelig en støvsuger, der er nem at betjene.

Støj:
Støvsugeren larmer utrolig begrænset. Det har jeg virkelig nydt godt af i min lille børnefamilie, hvor jeg efter puttetid ofte har lidt brødkrummer under spisebordet og sand i min entré, som skal fjernes inden en ny dag starter, og nye eventyr står får døren.

Fleksibel:
Med dens mange mundstykker kan jeg komme i alle kroge og hjørner – og samtidig skåne overfladerne, da der findes et mundstykke til enhver overflade. Det gør, at jeg kan komme i bund uden bekymring for ridser på gulve og måtter og tæpper.

Kraftfuld:
Det er svært at beskrive kraft og power via ord, men jeg kan sige så meget, at man er ikke i tvivl om, hvad den kan, når du først står med den ledningsfrie støvsuger. Du kan se og mærke poweren, som er meget svær at beskrive, men ikke mindst overraskede den lille maskine mig utrolig positivt.

Om det er bilen, barnevognen eller hjemmet, der skal have en tur med støvsugeren, er Ultimative 800, en sand makker. Med dens mange mundstykker, store sugeevne og hele 60min batteri tid til at komme hele vejen rundt, bliver du træt af at støvsuge, før den gør. Samtidig en sand fornøjelse at betjene.

For mig betyder det meget, at støvsugeren har teleskoprør, hvilket kan give mig den perfekte arbejdsstilling, så jeg kan skåne min krop.

Vi er blevet ret glade for vores nye hjælper, og selv børnene har lyst til at bruge den, da den er let i vægt og let at betjene.

 

Nytteværdi: MEGET GOD – Ultimative 800 er yderst nyttig i alle familie både til den hurtige rengøring og i dybden.

Pris: GOD – Fair pris. Det er svært at finde en støvsuger til de penge, der kan så meget og er så kraftig.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på Ultimative 800 er helt i top, og man kan ikke sætte en finger på dens ydeevne.


Vores tester Randi har testet Electrolux ultimate 800 topmodel, som er en ledningsfri håndstøvsuger.

Jeg vidste ikke, jeg manglede denne i min hverdag, men det gjorde jeg bestemt. Jeg er meget imponeret over dens sugeevne. Vi har en måtte ved vores hoveddør, som jeg ikke har kunnet støvsuge helt fri for dyrehår osv., men det klarer Electrolux Ultimate 800 uden problemer.

Den er rigtig nem at håndtere samt at skifte hoveder på. Der følger nemlig mange forskellige mundstykker med f.eks. et til dyrehår, finstøv eller et mundstykke, så du kan støvsuge i revnerne i sofaen. Den kan både have langt skaft og blive til en lille håndstøvsuger med et snuptag.

Støvsugeren har en autotilstand, som tilpasser sugeeffekten i forhold til overflade, og dette gør den super effektiv.

Jeg hader at støvsuge bil for alt det ledningssjov, det magter jeg ikke, men med denne ledningsfri støvsuger bliver det meget nemmere, og så gør det den mega godt. Og det skal lige siges, at vores bil ikke bliver skånet med 2 ride piger.

En fuld opladning holder uden problem til en støvsugning af bilen, og i huset kan jeg nå hele vejen rundt på 110 kvm, hvis jeg skruer lidt ned for sugeevnen. Dette indstilles let på knapperne på toppen af støvsugeren.

Holder til støvsugeren er også lade stander, og den holder også styr på de mange mundstykker, der følger med. Den kan også sættes op på væggen, hvis det ønskes, og støvsugeren er let at få ud at opladeren. Det gælder både den store udgave, men også den lille, da der er en knap under håndtaget, man kan trykke på, og så står man med den lille model i hånden, og det lange skaft bliver stående i holderen.

Ting der er værd at fremhæve er, at Electrolux 800 er en af de mest støjsvage ledningsfrie støvsugere, der findes. Den er fleksibel, og den er nemlig nem at bruge i høje hjørner, mørke kroge, bordet, i sofaen og på alle typer gulv

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den kan bruges så mange forskellige steder og har mange mundstykker, der gør den anvendelig i så mange situationer.

Holdbarhed: MEGET GOD – Støvsugeren er både brugt af børn og voksne herhjemme, og hvor der også er både hund og kat. Dette har den klaret super godt, men det skal siges, at jeg har et enkel mundstykke, jeg fik knækket, men jeg oplever alle de andre i super kvalitet og fik lavet en ombytning uden problemer.

Pris og kvalitet:  GOD –  Pris er 4.899,- det er i den høje ende for en støvsuger, men jeg syntes til gengæld også, at man får meget for pengene, og dens sugeevne er det hele værd.


Michelle fortæller

Vi har været så utroligt heldige at få lov til at teste en Electrolux Ultimate 800. Ultimate 800 er deres mest effektive ledningsfrie støvsuger nogensinde.

En af de ting vi synes den er vildt smart til er at rengøre bilen. Førhen var det altså lidt besværligt. Først at skulle parkere bilen helt op til hoveddøren for at stikket kunne nå en stikkontakt. Derefter huske at gå den “rigtige” vej rundt om bilen for ikke at blive viklet helt ind i den ledning – det kunne nogle gange være noget af et cirkus. Men nu er det utrolig nemt at gøre bilen ren.

Jeg er nu også utroligt glad for den inde i huset, og vi bruger den til nærmest alt.

Jeg synes simpelthen, at designet har de fineste kobberdetaljer, så det gør mig intet, at den står fremme. Det gør det kun supernemt lige at kunne gribe støvsugeren i lade stationen, når man har brug for den. Nu er jeg færdig med at slæbe støvsugeren ud af skabet og fra det ene rum til et andet.

Ultimate 800 har også lys i fronten – hvor smart er det ikke lige? Det gør at man ikke overser støv og skidt. Eller kommer til at støvsuge småt Lego op, når jeg støvsuger i halvmørke om aften. Som jeg egentlig gør temmelig tit, da jeg plejer at støvsuge om aften når drengene er puttet. Så det er altså heller ikke så tosset at den er støjsvag, så jeg ikke vækker drengene.

Der medfølger en hel stribe forskellige mundstykker, som nemt opbevares på ladestationen. Det er virkeligt smart for førhen blev sådan noget ekstraudstyr altid væk for mig. Når de hænger på ladestationen, er det hurtigt og nemt lige at skifte til det mundstykke, som man har behov for i den givne arbejdsgang.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Jeg bruger den hver dag – nogle gange flere gange om dagen.

Holdbarhed: MEGET GOD, Jeg har brugt den dagligt næsten i en måned, og den ser stadig helt ny ud og kører helt upåklageligt.

Pris: GOD, Prisen ligger i den høje ende af ledningsfrie støvsugere, men jeg synes virkelig også, at du får en lækker støvsuger til prisen. Der medfølger også rigtige meget ekstra udstyr/mundstykker til. Så du har et mundstykke til hvilken som helt situation, du måtte komme i.

Kvalitet: MEGET GOD, Super god kvalitet. Det kan du både mærke og høre, så snart du får den i hånden.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af A-Derma Dermalibour+ serie