TEST af Laptop stander SERO fra PIXOJET – Testfamilien

TEST af Laptop stander SERO fra PIXOJET

Vores seniortester Heidi har testet sort laptop stander SERO fra PIXOJET.

Heidi fortæller:

Jeg har haft fornøjelsen af at teste denne laptop stander, hvilket jeg har været utrolig glad for og har haft stor glæde af da jeg er ramt af piskesmæld og kroniske nakkesmerter, som gør, at jeg til tider har svært ved at arbejde ved pc.

Det er et perfekt arbejdsredskab, hvis man arbejder en del med bærbar computer. Computeren bliver løftet op i øjnehøjde, hvilket reducerer belastningen for øjnene. Derudover er den ergonomisk og giver en god kropsholdning og mindsker nakkebelastning.

Lige netop reducering af nakkebelastningen har jeg har haft god effekt af, da behovet for at kigge meget ned kan undgås, især hvis man skal sidde og arbejde i længere tid, hvilket jeg gør til tider. Så jeg har en meget positiv oplevelse samt stor støtte ved brugen af denne stander.

Hvis man, som jeg, bruger et trådløst tastatur, så er man godt hjulpet til en god kropsholdning. Standeren har et enkelt og let design, som passer i de fleste hjem, hvad enten den står på et bord eller hænger på væggen.

Grundet mine udfordringer er min arbejdstilling tit ved et hæve-/sænkebord, og her har jeg haft en større glæde og effekt af laptop standeren, som gør, at jeg kan indstille i lige præcis den højde, jeg har det bedst med og stadig med trådløst tastatur.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterie: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den er ergonomisk, som mindsker øjne og nakkebelastning, og den skaber en god kropsholdning. God til nakkesmerter/problemer.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Den er lavet af aluminium med en sort børstet overflade, som er robust og holdbar med en skridsikker belægning, så pc’en bliver stående stabilt.

Pris: God – 499, kr er en god pris, hvor man får kvalitet for pengene.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af TUPPERWARE (Ultimate Røreskål, Køkkensættet, Multi Scoop samt Silikone Bageunderlag med kant)