TEST af TUPPERWARE (Ultimate Røreskål, Køkkensættet, Multi Scoop samt Silikone Bageunderlag med kant) – Testfamilien
TEST af campingvogn Caravelair 520 Atica

TEST af TUPPERWARE (Ultimate Røreskål, Køkkensættet, Multi Scoop samt Silikone Bageunderlag med kant)

Flere at vores testere har testet følgende fra Tupperware:

Marianne fortæller:

Jeg har endnu engang fået lov til at teste nogle af Tupperwares lækre produkter fra deres nye katalog, og denne gang indeholdt testpakken alt, hvad “En ægte bage elsker” kunne drømme om. Jeg er virkelig positiv over Tupperwares produkter. De er virkelig vokset på mig, lækre at arbejde med, af god kvalitet og fås i mange flotte farver.

Røreskålen findes i flere forskellige størrelser. Jeg har testet 3,5 liter, og den har virkelig en god størrelse til når man skal rører en bolledej sammen. Den store åbning på skålen giver en god ælte oplevelse, og indersiden af skålen har en lidt ru bund, som gør æltningen nemmere, dejen slipper let og klistrer sig ikke fast til kanten. Bunden på skålen er stor og flad, hvilket også får skålen til at stå stabilt på bordet under piskning af f.eks flødeskum. Der er låg til skålen, som også gør skålen ideal at bruge til opbevaring af en salat eller en cookie dej, som skal stå i køleskabet natten over.

Jeg er blevet rigtig glad for denne skål og har også været forbi Tupperwares hjemmeside og noterede mig flere af de andre størrelser der findes. Som en bonus så er de stabelbare, og dette gør dem jo supernemme at opbevare, så de ikke fylder en masse i køkkenskabet. Derudover så jeg også, at man kan tilkøbe deres Splash Guard, som passer til netop denne røreskål og hjælper med at holde køkkenbordet rent i forbindelse piskning. Jeg synes virkelig det er smart, hvordan deres produkter supplerer hinanden og kan anvendes forskelligt uanset om produktet anvendes alene eller i kombination med et af deres andre produkter.

Deres lille køkkensæt kan bruges til at presse saft, si, hælde, opmåle, dræne, rive – ja funktionerne er virkelig mange. Her er det smart med den lille beholder, så du ikke skal rive ud på bordet eller ned på et spækbræt. Derudover her jeg brugt beholderen i køleskabet med låg og på den måde hurtigt kunne klargøre løg til aftensmad og blot tage dem fra køleskabet, når de skulle bruges. Jeg elsker, når jeg har det meste klargjort inden madlavningen for med 3 børn i huset, så skal madlavningen være hurtig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Køkkensættet kan også anvendes sammen med førnævnte Splash Guard og gør, at du kan presse appelsinsaften direkte ned i din chokoladekage dej, som du har stående i din røreskål – det er da megasmart!

Multi scoop er det ultimative køkken redskab. Det er et produkt, som tilbyder 3 størrelser. De 3 størrelse skeer kan anvendes til at måle, forme og lave flotte portionsanrettelser – jeg er vild med det. Kuglernes størrelse findes i lille (1 spsk.), mellem og stor.

Deres silikone bageform kendte jeg i forvejen, da jeg tidligere har testet deres donutform, og de er altså bare så lækre at arbejde med. Intet hænger fast, og rengøringen bagefter er så nem. Og så er det jo super miljøbevidst, at man ikke bare smider bagepapiret i skraldespanden bagefter. Så jeg må bare erkende endnu engang, at jeg er kæmpe fan Tupperwares produkter.

Vidste du…

Alle Tupperwares produkter leveres med en garanti mod fabrikations- og materialefejl. Det betyder, at du til enhver tid kan bytte produkter behæftet med disse fejl hos din tupperware-konsulent. Det vidste jeg ikke, men det fortalte min mor mig selvfølgelig – alligevel en ret sej garanti Tupperware tilbyder.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Er du bageelsker lige som mig, så ved du, at man aldrig må gå ned på udstyr, heller ikke de sjove af slagsen- Det er med til at gøre hele køkkenoplevelsen sjovere. Du kan bage med lagt billigere udstyr, men det jeg har erfaret er, at Tupperwares produkter kan så mange ting. De har så mange funktioner, så du behøver langt færre redskaber, og så har jeg jo blot sparet der i stedet.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Tupperware er bare kvalitet der holder, materialerne er gennemtænkt, det er nemt at rengøre og rigtig mange af deres produkter kan både tåle opvaskemaskine, mikroovnen, alm oven, frys, køleskab mm. Jeg er fan af deres funktionsdygtige produkter, og så elsker jeg, at der er farver på. Det gør arbejdet i køkkenet sjovt – også når børnene skal være med.

Pris: GOD – Prisen kan virke lidt dyr sammenlignet med andre billigere alternativer, men nu hvor jeg har testet deres produkter adskillige gange, kan jeg godt love, at deres produkter er alle pengene værd.


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot på 5 testet produkter fra Tupperware.

Følgende produkter er testet

Tupperware har altid været en del af køkkenet hos os. Jeg husker helt tilbage fra min barndom, hvordan min mor havde meget Tupperware. Derfor er det også en fornøjelse og lidt nostalgisk at få lov at teste netop Tupperware. Tupperware skaber produkter i høj kvalitet, som er multifunktionelle og gør hverdagen nemmere.

Ultimate Røreskål 3,5 l er en god røreskål med låg. Den bredde vidde gør det nemt at ælte dejen både for børn og voksne.

Derudover er det smarte låg perfekt til at kunne opbevare mad eller til at tage mad med på tur. Derudover er der måleenheder indeni skålen, hvilket gør det nemt at måle direkte i skålen.

Køkkensættet II er et fint lille sæt med tonsvis af muligheder. Det kan bruges til at presse saft, si, opmåle, hælde og dele æg. Derudover kan låget sættes tre positioner, åben, lukket og til at dræne væske bort.

Hvis man tilkøber et splash guard låg til ultimate røreskål 3,5 l ville man kunne anvende køkkensættet II direkte i skålen, det er virkelig smart.

Multi Scoop består af tre størrelser. Den kan bruges til at måle, portionsanrette og forme. De kan bruges til is, cookiedejskugler, trøfler, kødboller mm. Derudover kan de også bruges som måleredskab, da hver ske henholdsvis svarer til 1 spsk., 2 spsk. og 3 ¾ spsk.

Det der virkelig er smart ved Multi Scoop er den smarte udskyder der bevæges ved at klemme håndtaget sammen. På den måde frigives kuglen hurtigt og med minimale rester.

Silikone Bageunderlag med kant er blevet brugt flittigt hver gang, der er blevet bagt. Formen er fremstillet i et let og fleksibelt materiale, hvilket gør det nemt at arbejde med. Desuden køler materialet hurtigt ned, og dermed forhindres brød, kager, marengs mm. at sætte sig fast.

Silikoneformen tåler både kulde og varme helt fra -25 C til +220 C, og det kan anvendes både i ovn, fryser, køleskab og mikroovn.

Her er det brugt både til at bage græskarboller, marengsspøgelser og meget mere. Det er nemt at rengøre og nemt at bruge – to ting jeg sætter i højsædet, når jeg er i køkkenet.

Endnu engang er det virkelig produkter, som både er funktionelle og i en super kvalitet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkter er virkelig gode og anvendelige i hverdagen. Det er produkter, der er nemme og funktionelle at bruge.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tupperware har virkelig god holdbarhed. Produkterne kan bruges igen og igen, hvilket jeg også kan huske, min mor altid har sagt.

Pris: GOD – Tupperware er virkelig god kvalitet og har en god garanti – pris og kvalitet hænger virkelig sammen i dette tilfælde.

Kvalitet: MEGET GOD – Tupperware er virkelig i god kvalitet. Det kan holde længe og uden slidtage.


Pia fortæller:

Jeg har testet en pakke med Tupperware bestående af:

Tupperware har altid været at finde i vores køkken. Min mand har været Tupperware konsulent for mange år siden, så brandet er ikke nyt for os. Vi kender derfor også den gode kvalitet og lange holdbarhed af Tupperwares produkter.

Tupperware er virkelig gode til at fine på fornyelse, så man altid kan blive ”fristet” af at købe nye produkter til samlingen.

Specielt silikoneformen har jeg være virkelig glad for at teste. Den er virkelig nem at bruge, og dejen slipper bare nemt.

Jeg har blandt andet brugt formen til at bage roulade – og aldrig har det været lettere at bage roulade.

Det er virkelig rart med en form som lige passer i størrelsen, så man slipper for bagepapir og en tung bageplade.

Derud over er formen rigtig nem at rengøre.

Opbevaringen er også overskuelig, da formen kan rulles sammen til næsten ingenting.

Saftpresseren og skålen har jeg brugt en del. Det er dejligt at kunne presse citron direkte i skålen og bruge skålen til at blande dressing, så den nemt kan hældes over salaten.

Æggeblomme-deleren har jeg brugt en enkelt gang for at teste den. For en voksen synes jeg det tager for lang tid at bruge den, kontra det at dele blomme og hvide via æggeskallen. Men hvis et barn skal stå for delingen, tænker jeg, den vil være helt perfekt.

Røreskålen er nærmest en multiskål, da den med sine runde hjørner i bunden fungerer som en røre-skål, men samtidig som opbevaringsskål grundet låget som gør skålen lufttæt.

Jeg har også brugt skålen som hæve-skål med dej til koldhævede boller – det er den også virkelig perfekt til.

Scoop skeerne har min mand testet til både formning af frikadeller samt is-kugler.

Specielt til is-kugler er den perfekt. Man slipper i den grad for bøvlet med, at kuglen ikke slipper, som på andre scoops man kan købe til is.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne kan bruges af alle og flere af delene har multifunktioner

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Tupperwares produkter er som altid i super god kvalitet, og produkterne holder i flere generationer.

Pris: GOD – Tupperwares produkter er måske i den lidt dyre ende af, hvad man ellers kan købe hos diverse isenkræmmere, men ud fra kvalitet og holdbarhed synes jeg, det er pengene værd

 


Elsebeth fortæller:

Ja, nu er det jo efterår og tid til indtagelse af ekstra C vitamin. Jeg elsker at drikke udrensende vand eller te med friskpresset lime eller citron, så det faldt lige i min smag at teste det smarte presse/rive/målesæt fra Tupperware i de nye flotte farver. Det er effektivt og super nemt at rengøre under vandhanen, ligesom det tåler opvaskemaskine. Det fylder næsten ikke noget under opbevaring, da det kan sættes indeni hinanden.

Oktober er også tid for indendørsaktiviteter med børnebørnene i efterårsferien. Silje foreslog at koge bolcher, så silikonemåtten var helt perfekt med den høje kant. Den varme bolchemasse holdt sig på måtten, så der var hverken fare for at brænde sig eller det helt store svineri på køkkenbordet. Silikone underlaget ligger fast og skrider ingen steder.

Igen topkarakter for rengøringsvenligheden. Den kunne lige holdes under den varme hane bagefter, og det klistrede stads opløste sig og gled let af. Og så er underlaget tilpas tykt til, at det også skåner bordet for varmen tænker jeg. Vi havde også stor gavn af det lille målebæger, da der skulle så lidt vand i, at det var svært at se for Silje, i det store målebæger af metal, som vi plejer at bruge

Silje fik også lyst til at bage Halloween chokoladekager og brownies i efterårsferien, så da fik vi den store skål i brug til at afveje mel mv. og selvfølgelig målebægeret.

Halloweenkagerne blev super flotte. I november skal vi teste melblandinger fra Valsemøllen, så der ingen tvivl om at både røreskål, målebæger og silikonebageunderlaget vil blive flittigt brugt til brød, boller og kager i lange baner. Jeg er bare fan af Tupperware og har flere bøtter, kander og andre smarte ting. Kvaliteten er altid i top, og farverne holder efter lang tids brug i opvaskemaskinen

Thomas elsker is, så det passede ham helt fint at få mulighed for at teste de smarte portionsskeer til at lave is kugler. Et godt tip er at dyppe skeen i varmt vand, så slipper isen endnu nemmere, og kuglerne bliver flottere. Men det smarte er, at skeerne er lavet i 3 forskellige størrelser lige til at sætte i et håndtag med slip let funktion.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:   MEGET GOD. Tupperware produkterne er som altid gennemtænkte og velgennemprøvede, og har alle de egenskaber, der kan ønskes. Intet er overladt til tilfældighederne

Holdbarhed:  MEGET GOD. Kvaliteten af Tupperware er altid helt i top og holder i mange år

Pris:               MEGET GOD. Du får virkelig en kvalitetsvare til prisen.

Kvalitet:         MEGET GOD. Virkelig høj kvalitet. Der er kvalitetsgaranti mod fabrikations-e og materialefejl


Joan fortæller:

Hvem har ikke været til et Tupperware Party?

Alle kender Tupperware, og det gjorde jeg også længe før denne test. Jeg har stadigvæk Tupperware produkter, som jeg har købt for mange år tilbage, og som stadig er funktionelle og holdbare. Derfor er de heller ikke blevet skiftet ud. 

Jeg blev positivt overrasket over de glade farver, da jeg modtog pakken med test produkterne. 

Ultimate Røreskålen 3,5 l – pris 179 kr. 

Denne skål har stort set stået på mit køkkenbord, siden jeg modtog den. Jeg har brugt den til at røre dej, hæve dej, blande ingredienser, salatskål og opbevaring af mad og koldhævet dej i køleskabet. 

Skålen har en praktisk størrelse til mange ting og en dejlig bred bund, der gør den stabil på bordet og nem at røre noget sammen i, hvilket gør den meget brugbar. 

Silicone bageunderlag med kant – pris  199 kr. 

Bage underlaget er stabilt og har en praktisk størrelse ved bagning af småkager og brød. Der er mønster på bageunderlaget til brug ved bagning af cookies og macaroons. 

Kanten på bage underlaget er meget praktisk i forbindelse med bagning af dejtyper, der kan flyde ud ved bagning, som f.eks. pizza og roulade. 

Nu er betegnelsen godt nok bageunderlag, men det kan sagtens bruges til mindre portioner stegning i ovnen af f.eks. rodfrugter. 

Og så er det nemt at gøre rent under vandhanen. Den lilla farve kan man kun blive (bage)glad af at se på.

Multi Scoop, sæt med 3 størrelser – pris 249 kr. 

Multi Scoop sættet giver flere muligheder for at forme kødboller, frikadeller, deje samt anrette og forme is og flødeskum i 3 forskellige størrelser. 

Derudover afmåling af tørvarer som mel, sukker, salt, kakao, flormelis osv. Der er måleenheder indgraveret bag på skeerne. 

Det er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad sættet kan bruges til. 

Køkkensæt af 5 dele – pris 169 kr.  

Sæt af et bæger med måleenheder og låg og dertil 3 andre overdele, der kan presse saft, si, rive og dele æg. Sættet kan stables, så det hele tiden er samlet og fylder mindst muligt. Vældig praktisk. 

Alle vore tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG. 

I dette tilfælde bliver min vurdering af alle de testede produkter:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkterne har meget stor nytteværdi, idet det er produkter, man bruger i køkkenet meget ofte og i forbindelse med bagning og stegning i ovn. Jeg vil dog sige, at markeringen af måleenhederne på Multi Scoops skeerne er svære at få øje på, og måleenheden på 3 ¾ skefuld har jeg aldrig set i en opskrift. 

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er meget holdbare og kan bruges igen og igen. Tåler opvaskemaskine, men selv ved håndvask er de nemme at gøre rene og tørre af. 

Pris: GOD – prisen er i den høje ende i forhold til, hvad der ellers udbydes på markedet, men i forhold til holdbarheden og kvaliteten er prisen rimelig. 

Kvalitet: MEGET GOD – Produkternes kvalitet er ikke til at tage fejl af. Det er behageligt materiale at arbejde med i køkkenet, og så holder det jo i årevis, siger min erfaring mig. 


Vores tester Ingelise har testet 4 produkter fra TUPPERWARE:

  • ULTIMATE RØRESKÅL 3,5 L
  • SILIKONE BAGEUNDERLAG MED KANT
  • KØKKENSÆTTET
  • MULTI SCOOP

Tupperware har jeg kendt i hele min levetid, og det gælder nok for de fleste.  Produkterne findes sikkert i alle hjem og bliver solgt ved Tupperware demonstrationer af konsulenter og ikke i butikker. Der kommer hele tiden nye produkter og farver i god kvalitet, og der udvikles hele tiden på at gøre produkterne bedre for at gøre vores hverdag nemmere.

Mit første indtryk af produkterne var positivt mht. de glade farver og den lækre kvalitet.

RØRESKÅLEN er dejlig let, har en rigtig god facon, står godt på bordet og har en dejlig farve.

BAGEUNDERLAGET med kant har så mange muligheder, og jeg er ret vild med det. Jeg har brugt det til alt muligt: Som bagepapir til diverse ting, til konfekt mm. Det er dejligt med mønstrene, som kan bruges til at måle efter. Farven er frisk og moderne.

KØKKENSÆTTET har rigtig mange muligheder, og det er dejligt, at det også er et målebæger.

MULTI SCOOP er en god hjælper både til bagning og mad. Det gør arbejdet nemmere, når der skal formes kager, konfekt, kødboller el. lign.

Alt i alt lækre produkter, som jeg har nydt at teste, og som jeg kan anbefale til andre.

Hvis jeg selv skulle købe dem, ville jeg prioritere røreskål og bageunderlag, men jeg vil helt sikkert blive ved med at bruge alle produkterne.

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkter som disse har man altid brug for i en husholdning

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne kan helt sikkert bruges igen og igen og vil altid være aktuelle.

Pris: GOD –  Røreskål 179 kr. Underlag 249 kr. Køkkensæt 169 kr. Multi scoop 249 kr. Prisen på røreskål og underlag er rigtig god, men lidt høj på multi scoop og køkkensæt.

Kvalitet: MEGET GOD – virkelig lækre kvalitetsprodukter, som kan bruges i mange år frem.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af campingvogn Caravelair 520 Atica