TEST af bogen “Sov mit barn” fra Modtryk – Testfamilien
TEST af Sag 1569 af Jørn Lier Horst fra forlaget Modtryk

TEST af bogen “Sov mit barn” fra Modtryk

Vores tester Heidi, har testet bogen: ”Sov mit barn” af Anders Roslund, fra forlaget Modtryk.

Heidi fortæller:

“Da jeg fik tilbudt at læse denne krimi, var jeg ikke i tvivl. Jeg har en stor passion for krimi læsning.

Krimi er en skøn spændende læsning, hvor der sker en masse, hvad enten de er fiktive eller sandfærdige.

Og det må siges at det gør der bestemt også i denne velskrevede krimi, ”Sov mit Barn”.

En meget tankevækkende fortælling om en passioneret kriminalkommissær som selv er tynget af sorg, men arbejder intenst på at få afsluttet et årelang efterforskningsprojekt, som han ikke vil opgive, men vil have svar på liv eller død. 2 familier som sørger over deres børn på samme kirkegård, ved hver deres grav. De forsvandt da de var 4 år, men begge deres kister er tomme.

For at Kriminalkommissæren kan forstå hvordan de to pigers historie hænger sammen, arbejder han i et efterforskningssystem, hvor han må bede en god ven om at være undercover og infiltrator som har til opgave at befinde sig midt i en grusomhed af overgreb og misbrug af børn, og udkæmpe deres sværeste, farligste og mest ubehagelige kamp. Men også et bevis på om hvor vigtigt det kan være at holde ved i en ellers opgivende efterforskning, hvor det ser allermest sort ud.

En barsk læsning om, misbrug og overgreb af børn, ødelæggelse af børns liv. Sorg og frustration i familien hvor de har begravet et barn, men kisten er tom. Tilknytning og bånd mellem tvillinger. En tvilling som ved søsteren ikke er død. Genforeningen med børn som har været væk i flere år, som man troede var døde.

En god spændende krimi som er velskrevet med et realistisk perspektiv om en dyster og mørk efterforskning.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterie: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen.

Nytteværdi: GOD – Bøger kan noget særligt, duften af ny bog, hyggen i at kunne sidde med en bog. Specielt i en tid, hvor meget er digitalt.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Bogen har et godt kraftigt omslag og gode sider som kan holde til mange læsetimer. Tilpas god læsevenlig skrift.

Pris: God – 299,95 kr. som er en rimelig pris for en bog i denne kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Sag 1569 af Jørn Lier Horst fra forlaget Modtryk