TEST af aBOOM fra Kreafunk – Testfamilien
TESTFAMILIEHOLDET 2022 ER FUNDET! SE OM DU ER I BLANDT…

TEST af aBOOM fra Kreafunk

To af vores testfamilier har testet højttaler aBOOM fra Kreafunk, som fås i tre forskellige farver.

Nanna fortæller:

Børnene elsker at høre musik på værelserne og i badet, hvilket denne lille, lette højttaler egner sig perfekt til.

Den er nemlig ratet med IPX7, hvilket betyder, at den egner sig perfekt både i vådt vejr og på badeværelset. Jeg tænker allerede, at den skal med på de italienske strande til sommer og til udendørs træning, da den har en virkelig god lyd trods dens lille størrelse.

Rent æstetisk, så er den jo også bare virkelig lækker. Den er minimalistisk og passer ind i de fleste hjem – og ja, det betyder jo noget.

Batterilevetiden er ligeledes meget tilfredsstillende; den kan på en 3 timers opladning spille i 20 timer og har en rækkevidde på op til 10 meter.

Vi er meget glade for højttaleren herhjemme hos os!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen samlet for både aBEAT og aBOOM.

Brugsværdi: MEGET GOD – Begge produkter lever til fulde op til det, de lover og mine forventninger.

Kvalitet: MEGET GOD – Begge produkter har stor og virkelig god lyd, er vand- og støvafvisende og virker robuste. Særligt høretelefonerne imponerer med deres støjreduktion (ANC).

Pris: MEGET GOD – Prisen på aBEAT højttaleren er 599,95 kr., og prisen på aBOOM er 999,95 kr. Pris og kvalitet hænger sammen.


Trine har testet højtaleren aBOOM fra KREAFUNK i farven ivory sand.

Trine fortæller:

Vi har produkter fra KREAFUNK i forvejen, og jeg blev derfor glad for at skulle teste højtaleren også.

Den hedder aBOOM og er en ret lille trådløs højtaler. Den er ligeså stilren, som Kreafunks øvrige produkter. Den forbindes nemt via Bluetooth og kan styres fra direkte fra højtaleren. Vi har testet i vintermånederne, så vi har ikke haft den udenfor at stå, men det kan den ifølge producenten uden problemer.

Lyden er virkelig god af en så lille højtaler at være. Vores slæbes ofte med på badeværelset (den er lavet til at kunne modstå vådt vejr/vand). Det er til stor gavn for både store og små at høre musik imens man bader.

Den lader op via usb-kabel, og det tager 3-4 timer. Til gengæld spiller den også ml. 15- 20 timer, hvilket er fedt. Man kan se på displayet, hvor meget batteritid, der er tilbage. Rækkevidden er på ca. 10 meter, men det kommer vist an på, hvor man er henne. Vi slæbte vores med på ferie til Sverige i en lille hytte – den fylder vitterlig ingenting.

Den er pæn at have stående fremme – især pga. den lille størrelse, og det er også et kæmpe plus for mig.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et must med en god højtaler. Det er smag og behag, hvor stor sådan en skal være, men for os, er det, at den er lille helt perfekt.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Den er meget robust, og jeg glæder mig allerede til at have den med udenfor på terrassen til sommer.

Pris:  MEGET GOD – De koster 599 kr hos Kreafunk selv. Det synes jeg er en rigtig flot pris og også en oplagt gave til en, der ikke ved, hvad de ønsker sig.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTFAMILIEHOLDET 2022 ER FUNDET! SE OM DU ER I BLANDT…