TEST af Skip Hop legetæpper – Testfamilien
TEST af Autocamperen Benimar Tessoro 497 i samarbejde med Camping Agenten

TEST af Skip Hop legetæpper

Manja og lille Philip på snart 6 måneder har testet to forskellige legetæpper fra brandet Skip Hop, som bl.a. forhandles hos Jollyroom.dk

De to modeller er: Skip Hop Celestial Dreams Aktivitetstæppe (pris 1.149 kr.) og Skip Hop Camping Cubs Aktivitetstæppe (pris 665 kr.)

Skip Hop Celestial Dreams Aktivitetstæppe

Celestial Dreams aktivitetstæppet forestiller himmelhvælvingen med flotte stjernebilleder. Tyk behagelig bund og et aftageligt spejl.

Halvmånepude giver god støtte ved mavetræningen samtidigt med at de fem figurer underholder med musik, lyde og spændende overflader, der stimulerer sanserne.

I den ene figur er der indbygget “bidering”.

Anbefalet alder: Fra nyfødt og kan maskinvaskes ved 30 grader.

Philip har brugt det siden han var ca. 4 måneder og nyder stadig dagligt at ligge på det. Han får mere og mere glæde af det, for hver dag der går – i takt med, at han også selv udvikler sig.

I øvrigt er tæppet velegnet til at tage med på besøg hos andre. Det gør også, at det er velkendt og trygt for Philip af være med ude.

Skip Hop Camping Cubs Aktivitetstæppe

Camping Cubs tæppet er inspireret af camping, med et telt-lignende stativ med søde dyr fra skoven.

Det har et lille net, som både afskærmer lidt, men som også er sjovt for Philip at røre ved.

Derudover er der et lille spejl under skildpadden, så barnet kan få øje på sig selv. Figurerne er aftagelige og vi tager dem ofte med i bilen, så han kan lege med dem i autostolen.

Der medfølger også en lækker tyk pude, som forestiller en sovende bjørn.

I modsætning til det første tæppe, er bunden ikke helt så tyk, så det kan med fordel placeres på et andet tæppe eller blødt underlag.

Anbefalet alder: Fra nyfødt og kan maskinvaskes ved 30 grader.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen samlet for begge tæpper:

Legeværdi: MEGET GOD – Det er absolut en skøn ting at have til sit barn. Tæpperne bliver brugt flere gange dagligt og vi har  MEGET stor glæde af dem.

Kvalitet/holdbarhed: GOD – Begge tæpper er i en god og kraftig kvalitet og kan begge maskinvaskes ved 30 grader.

Kvalitetsmæssigt ligger Celestial Dreams Aktivitetstæppet over Camping Cub, da det som nævnt har en tykkere bund. Vi vurderer at tæpperne kan holde i mange år og også gå i arv.

Pris: GOD – Skip Hop Celestial Dreams Aktivitetstæppe  koster pris 1.149 kr. og Skip Hop Camping Cubs Aktivitetstæppe pris 665 kr. Det er en fair pris for to tæpper i en god kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Autocamperen Benimar Tessoro 497 i samarbejde med Camping Agenten