GLAMPING i HOLLAND – Turen går til Camping De Twee Bruggen – Testfamilien
TIP om aktiv vinterferie på Kragerup Gods

GLAMPING i HOLLAND – Turen går til Camping De Twee Bruggen

Annonce Vacansoleil.dk

Jeg har netop booket og bestilt ferie på Camping De Twee Bruggen(de to broer), som er en populær feriepark i Holland i et grønt naturfyldt område.

En af grundene til, at jeg faldt for netop denne plads var bl.a. pga. de flotte glamping telte. Vi skal bo i et Tirari XL glampingtelt.
Der er fuldt udstyret køkkenområde, elektrisk kogeplade med 4 brændere og stort køleskab med separat fryser, microovn, el-kedel, opvaskemaskine og nespresso. Der mangler altså ikke noget.
Der er plads til 6 personer. 2 dobbeltsenge og 1 køjeseng og derudover badeværelse med toilet og brusebad.
På campingpladsen er der en masse aktiviteter så som petanque, bowling, fitnessrum, hoppepude, minigolf, bordtennis. fodbold og tennis og meget mere. Der er også en dejlig å, hvis man kan lide at fiske eller snuppe en lille tur i kano.
Der er både indendørs- og udendørs pool med vandrutchebaner og en masse legepladser.
Der er alt, hvad man har brug for på en god ferie 🌞💦💪🏻
Transporten foregår i egen bil – en lille tur på lidt over 700 km. fra hvor vi bor, så turen kan klares på 7-8 timer. Det er dejligt at have bilen med, så vi slipper for en masse menneskemylder og samtidigt har vi bilen, når vi skal på tur. Der kan også lejes cykler på campingpladsen, så der er mulighed for at udforske det smukke “kulisselandskab”, med skove, gårde, marker og vandløb, der bugter sig i landskabet. Efter hvert hjørne på cykel- eller vandrestierne er der en ny, flot udsigt.

Vi håber og tror på at det lykkes at komme afsted i år. I de sidste to år, stod vi som mange andre med pakkede kufferter da Danmark lukkede ned.

Har I tænkt på sommerferie?

I kan trygt bestille hos Vacansoleil.dk – I kan annullere gebyrfrit med tilbagebetalingsgaranti helt frem til d. 1. marts 2022 og der tilbydes  gebyrfri ændring eller ombooking frem til d. 15. april 2022. 

Konkurrence

Du vinde også vinde et ophold på præcis samme plads og i samme telttype med 3 overnatninger uden for højsæsonen. Du deltager på Mammaroses instagram-profil her. Konkurrencen kører fra den 30/1-13/2.

 Tak fordi I læste med.

/Mie – Mammarose <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP om aktiv vinterferie på Kragerup Gods