TEST af filmen FORSVUNDET TIL HALLOWEEN og KONKURRENCE – Testfamilien
GLAMPING i HOLLAND - Turen går til Camping De Twee Bruggen

TEST af filmen FORSVUNDET TIL HALLOWEEN og KONKURRENCE

Annonce

Til Halloween var flere af vores testfamilier inviteret ind og se VIP premiere på filmen FORSVUNDET TIL HALLOWEEN.

Filmen havde dansk biografpremiere d. 7. oktober 2021 og kan fra i dag d. 7. feb. 2022 købes og lejes digitalt på bl.a. Blockbuster, SF Anytime, iTunes, Apple TV+, Google Play mfl.

Køb filmen her hos BLOCKBUSTER eller SFANYTIME.

Om filmen

I FORSVUNDET TIL HALLOWEEN følger vi søskendeparret Asger og Petra, der traditionen tro skal holde halloween sammen med deres nabo Esther. Men da Petra pludselig forsvinder sporløst, må Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster. De tager ud i den skøre halloween-aften, hvor de blandt andet støder på drengen Svend, to tricktyve, farlige dyr og alverdens udfordringer, inden de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor. Mon det lykkes dem at finde Petra, inden forældrene opdager, at hun er væk?

Magnus og Malik på 9 år fortæller, at det var en sjov og rigtig god film. Den er kun lidt uhyggelig og Petra er mega sej.

Filmen minder faktisk en lille smule om en dansk udgave af Alene hjemme, for dem som kender den. Det er en rigtig hyggelig familiefilm.

Filmen er produceret af Copenhagen Bombay. Pelle Møller står bag Idé og manuskript og Phillip Th. Pedersen er instruktør.

KONKURRENCE

I anledning af, at Forsvundet til Halloween i dag har digital premiere, udlodder vi 10 gratis vouchers til digitalt køb af filmen via iTunes og Apple TV+ ️(værdi 139 kr.). Så kan du beholde filmen og se den igen og igen – hvor du vil og når du vil.

Du deltager enten på Testfamiliens Facebook, hvor vi finder 5 vindere og Testfamiliens Instagram hvor vi også finder 5 vindere.

Filmen er helt perfekt til vinterferie-hygge hjemme i stuen sammen med hele familien

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet, hvem du skal se filmen sammen med.

Vi finder de 10 heldige vindere på fredag d. 11. februar 2022.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLAMPING i HOLLAND - Turen går til Camping De Twee Bruggen