TEST af A-Derma Exomega Control Foaming Gel, Exomega Control Creme, Exomega Control Spray – Testfamilien
TEST af filmen FORSVUNDET TIL HALLOWEEN og KONKURRENCE

TEST af A-Derma Exomega Control Foaming Gel, Exomega Control Creme, Exomega Control Spray

Flere af vores testere har testet cremer fra A-Derma og her kommer et udpluk af deres anmeldelser. Følgende produkter er testet:

Anne-Louise fortæller:

Anne-Louise har sammen med hendes børn Vitus (4), Elin (3) og Bille (6 mdr.) testet cremerne fra A-Derma. De lider alle 3 af børneeksem og har atopisk hud. Deres eksem kom allerede i udbrud, da de var få uger gamle. Pt. er Vitus og Bille værst ramt, men de bliver alle 3 smurt dagligt for at holde eksemen mest muligt i bero. Vi har før testet A-Derma, og vi er storforbrugere af deres cremer. Derfor var denne test yderst kærkommen.

Exomega control foaming gel har vi længe brugt til badet, da den virkelig er god til børnenes eksem. Den er beroligende og kløedæmpende og giver ikke samme tørhed og irritation, som mange andre vaskeprodukter har tendens til. Den er uden parfume og både renser og beskytter huden mod udtørring under vask og med respekt for hudens PH. Derudover er den virkelig god og nem at få til at skumme og svier ikke i øjenene. Vi har prøvet mange andre badeprodukter til eksem, men denne er klart vores favorit. Alle børnene bruger denne gel i badet med stor effekt. 

Exomega CONTROL Cream er en super skøn creme, som vi også allerede kender godt. Den virker ved at tilføre fugt for at genoprette hudens smidighed og velbefindende. Den virker kløedæmpende og beroliger øjeblikkeligt og mindsker irritation forårsaget af tør hud. Den har 24 timers fugtgivende effekt, så man kan nøjes med en daglig påføring, hvilket er et stort plus, hvis man som os har børn, der ikke kan lide at få creme på.

Produktet har en effektiv og unik plantebaseret formulering og består af 95% naturlige ingredienser. Den består af Rhealba Havrekim ekstrakt og Filaxerine, som sammen har en dokumenteret virkning på tør hud og hud med atopi. Derudover indeholder den Bio Vect teknologi, der hjælper Rhealba Havrekim ekstrakten med at komme til de udsatte områder – hvilket betyder, at hyppigheden af udbrud af tørhed og irritation reduceres og bringes under kontrol. Den tilfører fugt og genopretter hudens smidighed. De virker kløedæmpende og beroliger øjeblikkeligt og mindsker irritation.

Exomega CONTROL Cream er altid fast ved vores pusleplads og bliver brugt dagligt. Lige for tiden kan vi holde både Elin og Vitus eksem nede ved daglig brug af denne. Billes eksem er meget i udbrud lige for tiden, så der bliver vi desværre nødt til at supplere med milde hormoncremer.

A-derma Exomega Control spray er en bodylotion på spray, så man hurtigt og nemt kan påføre creme på sig selv eller sine børn – børnene kan også selv være med her. Cremen har samme effekt, som man kender fra deres klassiske plejeprodukter i serien. Den tilfører fugt for at genoprette hudens smidighed, og den virker kløestillende og beroliger øjeblikkeligt samt mindsker irritation forårsaget af tør hud.

A-derma Exomega Control spray består af 97% naturlige ingredienser bestående af Rhelba Havrekim ekstrakt og Filaxerine, der tilsammen har en dokumenteret virkning på tør hud. Cremen kan bruges til spædbørn, børn og voksne. 

Vitus og Elin elsker begge denne creme, og det er blevet langt nemmere at få dem smurt uden den daglige kamp, og deres hud bliver efterladt dejlig blød. 

Generelt for de to cremer er, at de er utroligt lette at smøre ud, og de trænger hurtigt ind i huden, så man kan få tøj på og ikke virker klistret.

Som sagt elsker vi A-Derma herhjemme, og de får derfor vores varmeste anbefalinger.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De er alle tre utroligt gode og levede uden tvivl op til forventningerne. Børnenes hud er super blød, og Vitus og Elins eksem bliver holdt i bero.

Holdbarhed: MEGET GOD – De er drøje i brug, og pumpen og sprayen gør det nemmere at dosere mængden af creme. Dog bruger man hurtigt meget creme, når man har tre eksem børn. 

Pris: GOD  Jeg synes priserne er fair, da det virkelig er produkter i god kvalitet, og som har stor effekt på mine børns hud. (Priser fundet hos apopro.dk  Exomega Control Cream: 264,50,- , Flaming Gel: 103,50,- og Exomega Control Spray: 199,50,-) 

Kvalitet: MEGET GOD – Cremerne er lækre og indeholder en masse gode ting (95% naturlige). De trænger alle nemt ind i huden. Emballagen er fin i designet og er nem at bruge. Pumpen på cremen er super god, så man slipper for at kæmpe med fedtede cremehænder. 


Heidi fortæller:

Herhjemme har vi allerede stiftet bekendtskab med en hel række af A-Dermas produkter, da især Matti på 5 år kæmper med sensitiv hud samt atopisk eksem. Dog har storebror på 10 år samme problemer.

Exomega control serie er til at beskytte og pleje huden, og vi har testet følgende produkter:

  • Exomega control – emollient foaming gel (vaskeprodukt)
  • Exomega control – emollient cream (dybde fugtighedsprodukt)
  • Exomega control – emollient spray (fugtighedsprodukt)

De sidste to produkter er det samme, men den ene er en creme og den anden på spray. Så forskellige konsistenser.

Vaskegelen er kløedæmpende og til tør og atopisk hud. Det smarte ved produktet er, at det beskytter mod vandets udtørrende effekt. Derudover genopretter den hudens balance. Gelen er uden parfume og har en neutral pH værdi, hvilket gør det perfekt til både babyer, børn og voksne.

Vi kender dette produkt i forvejen og har altid brugt det til Matti. Det er helt duftneutralt, skummer godt og er nemt at skylle ud af håret.

I forhold til spray og creme er konsistens den helt store forskel. Sprayen trænger hurtigt ind, og det gør den nem på farten og om morgenen, hvor man hurtigt skal have tøj på.

Hvorimod cremen er tyk og er længere om at trænge ind i huden og perfekt efter badet.

Sprayen er nem at bruge og dosere og sprøjter i en jævnt og tyndt lag.

Som med vaskegel er cremerne kløedæmpende og mindsker hudirritation. Cremen indeholder Rhealba havrekim-ekstrakt, og det er det, der mindsker irritationen. Cremerne indeholder 97% naturlige ingredienser, og derfor kan man med god samvittighed bruge produkterne på sine børn.

A-derma har altid været en fast del af produkterne til børnene hjemme hos mig, og det vil de fortsat altid være, da produkterne gør en verden til forskel for deres hud. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Cremerne er super gode og effektive og gør en betydelig forskel for børnenes hud. De er lette at smøre ud og fedter ikke, hvilket er et stort plus – det gælder både for spray og cremen. Produkterne bruges af begge børnene, og det er vigtigt, at de er alsidige. I princippet kunne jeg også sagtens bruge det

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug og holder i lang tid

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, at priserne er fair, især fordi de er drøje i brug. Exomega emollient Vaskegel koster 115 kr., Exomega emollient Spray 199 kr., og Exomega emollient Cream koster 260 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er lækre og består primært af naturlige ingredienser. De kan bruges af alle. 


Vores tester Jancy har sammen med sønnen, Santhosh på 11 år, testet Exomega Control serien fra A-Derma.
Jancy fortæller:
Santhosh har døjet med børneeksem siden han har helt lille. Han er især plaget af tør og irriteret hud på armene. Hver eneste vinter blusser det op, og han skal i behandling hver gang. Vi har dog aldrig brugt Adermas produkter, så vi var meget spændte på denne test.
Exomega Control Foaming Gel er en vaskegel, som er kløedæmpende. Den beroliger og renser irriteret hud. Den er rigtig skånsom og sviger ikke og kan derfor anvendes af hele familien.
Exomega Control Creme er en virkelig lækker fugtighedscreme til tør hud. Den er rigtig god at smøre med og trænger hurtigt ind i huden. Den er rigtig effektiv og lindrer ret hurtigt den kløende fornemmelse.
Exomega Contron Spray er en kløestillende spray. Santhosh er rigtig glad for denne spray. Han synes sprayen trænger hurtigt ind og er meget let at påføre.
Santhosh har brugt cremerne dagligt, og produkterne er yderst effektive. Under testperioden har han ikke fået nye tørre områder / plamager, og det er til trods for, at vi er midt i vinterperioden, hvor hans hud er mest udfordret.
Alt i alt har vi været godt tilfreds med Exomega Control serien fra Aderma. Efter en måned er Santhosh’s hud dejlig blød. Der er ingen tørre områder, og han klager ikke over kløe.
Vores vurdering af produkterne fra Aderma:
Nytteværdi: MEGET GOD – Disse produkter er nødvendige ved tør og atopisk hud.
Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er meget drøje i brug, og derfor har de en lang holdbarhed.
Kvalitet: MEGET GOD – Man ikke i tvivl. Produkterne er top kvalitet.
Pris: GOD – Prisen er rimelig. Produkterne koster mellem 115 – 265 kr. Kvaliteten og holdbarheden taget i betragtning er det en god pris, og alle kan være med.

Vores tester Sahra har sammen med hendes børn Ayesha og Jayan testet disse de produkter Control Emollient foaming gel, Control Creme og Control Spray fra serien Exomega Control fra Aderma.  

Sahra fortæller:

Der er ingen tvivl om, at produkterne fra Adermas Exomega Control serie, er flyttet ind hos os for at blive. Vi har endelig fundet de helt rigtige produkter til at kunne holde Ayeshas atopiske hud i skak, hvilket betyder ingen hormoncreme. Dette er i sig selv KÆMPE stort, når hun siden hun var helt lille har været nødsaget til at bruge det dagligt. Dette er i stedet erstattet med produkter som bl.a. indeholder 95% naturlige ingredienser. What’s not to like 😊

Produkterne fra Aderma er indbydende og lækre at se på. De lever fuldstændig op til alt det som de skriver de kan på deres deklarationer. Der er ingen tvivl om, at når det kommer til at tage sig kærligt af den sarte atopiske og irriterede hud, så er produkterne fra Adermas Exomega Control serie helt i front. Vi har simpelthen aldrig prøvet noget, der har haft den positive effekt på huden(eksemen), som disse produkter fra Aderma har haft. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Nytteværdien for os har været uundværlig. Det er fuldstændig uvurderligt for os at have fundet de produkt, som nu har gjort, at vi den seneste tid fuldstændig har kunnet undlade at smøre med hormoncreme. Som ellers for især Ayesha har været uundgåeligt i vinterhalvåret siden hun var helt lille. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremerne er lavet i hhv. en pumpe og en spray og det gør, at man ikke kommer til at overdosere, hvilket er medvirkende til, at cremerne holder i meget længere tid. Desuden har begge cremer en let og luftig konsistens, som gør at man heller ikke bruger så meget creme, hvilket også forlænger holdbarheden. Foaming gelen har ligeledes en nem doseringsflaske som gør, at der ikke tages mere end det, der lige skal bruges. Produkterne er lavet i gode materialer og har en god holdbarhed når man kigger på emballagen. Vi har tidligere oplevet at mange andre varianter af creme i pumper fra konkurrerende mærker, simpelthen ikke er lavet i en kvalitet som gør, at de kan holde til blive brugt så mange gange. Det er dog slet ikke tilfældet med denne lækre pumpe fra Adermas Exomega Control serie, som har en meget god holdbarhed. 

Pris: MEGET GOD – Priserne på alle tre produkter ligger fra omkring 200 kr i vejl. udsalgspris til omkring 265 kr. i vejl. udsalgspris. Prisen er meget rimelig, hvis du sammenligner med andre produkter inden for hudpleje til atopisk, tør og irriteret hud. Jeg betaler gerne mere for produkter som holder hvad de lover, så prisniveauet vil jeg mene er i den meget gode ende. 

Kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne fra Aderma kommer i en meget fin og stilren emballage karakteristisk med deres hvide og grønne farver. Produkterne er af yderste topkvalitet og gør alt det, som de lover på emballagen. Der er ingen tvivl om, at Aderma producerer produkter helt i særklasse, når der er tale om at finde nogle, som virker imod atopisk, tør og irriteret hud. 


Vores tester Katrine har sammen sin søn Magnus testet Adermas Exomega Control produkter;  Foaming Gel, Creme samt Spray. 

Katrine fortæller:

Magnus har døjet med atopisk dermatitis, altså på dansk børneeksem siden han var 4 mdr. gammel – Derfor har vi prøvet mange forskellige mærker for at finde nogle produkter som passer til Magnus’ behov samt overskud.

Magnus kan have et stramt forhold til at skulle teste nye mærker af creme, fordi enkelte mærker har skabt flere eksem plamager end at fjerne dem samt lindre. 

Magnus sprang dog hurtigt ud i de nye produkter, og vi, både Magnus og forældre må sige at vi er FAN.

Foaming Gel er så cremet at blive vasket i, så det ses tydeligt, at den ikke tørrer huden ud. Herefter har Magnus brugt cremen, og den absorberes hurtigt og efterlader huden blød og elastisk. 

Først tænkte vi som forældre, at Magnus nok ikke ville bruge sprayen, men den har fast plads i vinduet på børneværelset – simpelthen fordi den er handy for Magnus og super effektiv, hvis han mærker kløen komme snigende.

Tidligere skrev jeg, at den passede til Magnus’ overskud, nogle af jer vil helt sikkert tænke hvad mente jeg med det. Andre forældre med børn med børneeksem vil helt sikkert forstå, hvad jeg mener. 

Det er nemlig sådan, at det er benhårdt arbejde at holde eksem nede i et tilladeligt niveau, og det kræver meget af en dreng på 5 år. Giver det mening?

Magnus bliver smurt 2-5 gange dagligt, alt efter hvilken periode eksemen har, og den er desværre påvirkelig af mange ting; vejr, bad/vand, humør herunder overskud og andet. 

Derfor er disse produkter bare ideelle – se lige det smil Magnus har:

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Produkterne er fantastiske til atopisk dermatitis – MEGET GOD!

Kvalitet: Produkternes emballage er lækkert, holdbart og lige til at gå til for børn, ideelt med pumpe/spray – GOD!

Pris: Prisen for produkterne er MEGET GOD i og med, at de ikke ligger i den dyre ende af den her slags produkter til atopisk Aderma. Det er nemlig ikke sådan, at når man har et barn med eksem, at pengepungen er større, men creme til eksem børn er bare dyrt, men denne ligger i den gode ende af prisniveauet. 


Vores seniortester Elsebeth har testet A-Derma Exomega CONTROL hudplejeprodukter i januar måned

Elsebeth fortæller:

Ja nu er det jo vinter, hvor huden kan være ekstra tør af både frost og radiatorvarme. Derfor faldt det på et tørt sted at teste de virksomme hudplejeprodukter A Derma Exomega CONTROL, der især er udviklet til sensitiv, tør og atopisk hud, som mange børn lider af. Jeg er selv 58 år og med tiden mister huden sin naturlige fugt, så der er brug for ekstra pleje og omsorg, så huden ikke skæller. Derfor drikker jeg meget vand og bruger gode kvalitetsprodukter, der nærer huden.

A Derma Exomega CONTROL hudplejeprodukter føles fantastisk på huden og efterlader den blød og lækker. Huden føles ikke klistret, og de dufter helt neutralt. De er milde og fri for parfume. Jeg har parfume allergi, så det er essentielt. De er baseret på en helt unik aktiv og plejende havresort. Havrekimens egenskaber beskytter, beroliger, plejer og reparerer især irriteret hud. 

Serien består af en bodyshower kaldet Foaming Gel, som dæmper kløe og forbereder huden til de nærende ingredienser. En fed creme med 24 timers fugtgivende effekt, der genopbygger hudens smidighed og en bodylotion i spray form, der letter påføring. 

Havren dyrkes kun i Frankrig efter økologiske og bæredygtige standarder. Landmændene sørger for at høste, når koncentrationen af aktive og virksomme ingredienser er højest. Og så er det bare rart at vide, at ADerma sætter en dyd i at optimere deres arbejdsprocesser, så de beskytter miljøet bedst muligt. 

De bruger vedvarende energi som vandkraft og solenergi. De benytter en biomassekedel, der opvarmes af planterester. De genanvender 99%.

De benytter kun pap og papir emballage, der er fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. Selv blækket er 100% plantebaseret. De har bistader på markerne i Frankrig for at optimere betingelserne for biodiversitet og har ekstra tiltag for at passe på fuglebestanden.

Med rette kan der tales om produkter, der giver en god fornemmelse både på huden og samvittigheden. Især velegnet til den bevidste forbruger, der sætter produktegenskaber og miljø i højsædet

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Har alle de egenskaber, der kan ønskes for tør hud og miljøbevidsthed.

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug, og effekten holder i 24 timer.

Pris: MEGET GOD. Du får virkelig en kvalitetsvare til prisen.

Kvalitet: MEGET GOD. Virkelig høj kvalitet både i form af de plejende ingredienser og fremstillingsprocessen.


Vores seniortester Kirsten har testet Exomega CONTROL serien fra A-DERMA.

Kirsten fortæller:

De senere år har jeg haft en utrolig tør, ru og kløende hud med knopper øverst på ryggen. Jeg går stadig til kontrol efter et behandlingsforløb for Aktinisk keratose – forstadier til hudkræft (min tidligere anmeldelse af A-DERMA produkter i den forbindelse kan ses i indlægget her), så jeg vendte problematikken med min hudlæge ved seneste kontrol. Hun undersøgte huden grundigt og kom frem til den konklusion, at generne skyldtes varme og fugtig hud, som man jo nogle gange får i løbet af natten. 

Det eneste hun mente jeg kunne gøre var at prøve mig frem i forhold til, hvilke cremer der kunne hjælpe på kløen, som ind i mellem har været ved at gøre mig vanvittig. Jeg har virkelig prøvet mange forskellige, dog uden det store held.   

Testen af Exomega CONTROL produkterne fra A-DERMA kom derfor på et virkelig belejligt tidspunkt. Serien er nemlig udviklet til pleje af tør og atopisk hud og er derfor mild, uden parfume og med respekt for hudens pH-værdi. Den er derfor velegnet til at mindske tørhed og irritation.

Allerede samme dag, som jeg modtog Exomega CONTROL produkterne, gik jeg i gang med at teste dem. Jeg var meget spændt på, om serien kunne hjælpe på kløen. Da jeg tidligere har haft gode erfaringer med produkter fra A-DERMA var jeg meget fortrøstningsfuld, da indholdet af bl.a. ekstrakten af Rhealba® Havrekim ekstrakt og Filaxerine® skulle virke kløedæmpende, fugtgivende og beroligende på huden. 

Jeg har nu testet produkterne i nogle uger, og de er helt klart dem, der har været mest effektive mod den tørre, kløende hud. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Exomega CONTROL Foaming Gel

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en frisk og lækker, let skummende vaskegel, som er mild og dejlig at bruge. Huden føles dejlig fugtet og lækker efter brug af gelen.      

Holdbarhed: MEGET GOD – Vaskegelen er drøj i brug, da der ikke skal særligt meget til, før man får en dejlig let, tilpas, skum. 

Pris: GOD – Selvom det er en rigtig god vaskegel, synes jeg prisen er lidt høj.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en lækker og virksom foaming gel, som jeg har nydt at bruge. 

Exomega CONTROL Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en utrolig god og effektiv creme, som virkelig har hjulpet på min kløe. Det har været nok at smøre med cremen en enkelt gang i døgnet, det synes jeg er godt gået. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Der skal ikke særligt meget creme til, før huden føles dejlig gennemfugtet og velplejet, så jeg synes bestemt den er drøj i brug. 

Pris: MEGET GOD – Når man tænker på, hvor effektiv og drøj cremen er, synes jeg helt sikkert, at prisen er i orden.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en virkelig effektiv plejende og kløestillende creme. Den får min varmeste anbefaling, og det kan helt sikkert mærkes med det samme, hvis jeg smører med et andet produkt i stedet for Exomega CONTROL cremen. Derfor er der ingen tvivl om, at det er en creme, jeg vil købe fremover. 

Exomega CONTROL Spray

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er første gang jeg prøve at bruge en bodylotion i spray form, og det er da godt nok en smart og nem måde at påføre lotion på. Vi har haft vores børnebørn til overnatning, og de prøvede naturligvis den smarte spray-lotion efter badet, og de elskede den.  

Holdbarhed: GOD – Jeg synes det er lidt svært at dosere lotionen, men det handler måske bare om at vænne sig til, hvor hårdt der skal trykkes på dysen. 

Pris: GOD – Selvom det er en god bodylotion, synes jeg prisen er lidt høj.

Kvalitet: MEGET GOD – Let og dejlig bodylotion i smart spray form. For mig personligt er den ikke plejende og kløestillende nok, – det er helt sikkert en god bodylotion, men min hud trænger bare mere til creme end lotion, derfor er det Exomega CONTROL cremen der vinder denne gang.


Vores seniortester Louise har den seneste måned testet 3 produkter fra A-Dermas Exomega CONTROL serie:

FOAMING GEL, der reducerer hyppigheden af irriteret eller tør hud, fordi den renser huden blidt samtidig med at den beskytter, beroliger og genopbygger tør hud. Jeg har brugt foaming gelen både i badet og ved vask af mine hænder, og her har vaskegelen hjulpet med at beskytte min hud mod udtørring efter at have været i kontakt med vand.

CREAM, der giver din hud ekstra meget fugt for at genoprette hudens naturlige balance. Den mindsker irritation og dæmper evt. kløe som følge af tør eller atopisk hud.

SPRAY, der er en fugtighedscreme med spray funktion, der bare gør cremen ekstra nem at påføre huden. Den trængte hurtigt ind og har de samme egenskaber som Control Cream. Og så er jeg bare vild med, at jeg kan spray min lotion på min hud! Jeg tænker også, at sprayen er et stort hit, hvis man har børn.

Begge cremer er/var nemme at påføre og trængte hurtigt ind i huden.

Som allergiker har jeg nemlig ofte en tendens til tør hud, bl.a. har jeg tørre pletter på huden flere steder på kroppen. Og min hud er ofte lidt ekstra udfordret i kolde perioder med f.eks. tørre fingerspidser. Så derfor har det været ekstra fint at skulle teste produkterne her i vintermånederne. 

Efter at have brugt A-Derma på de tørre pletter og mine fingerspidser den sidste måneds tid har jeg kunnet sige farvel til tørre pletter og sprækkede fingerspidser. Og meget tyder på at A-Derma også har en effekt på den tørre hud i mine øregange.

Og som 56 årig, ja så fortjener min hud bare de bedste produkter og dermed A-Derma🙏🏻

Jeg har den seneste måned testet 3 produkter fra A-Derma:

Exomega CONTROL Foaming Gel – Exomega CONTROL Cream – Exomega CONTROL Spray

Serien er lavet på en unik havresort, som hjælper med at reparere, beskytte, berolige og styrke tør hud samtidig med at den lindrer evt. kløe

I testperioden brugte jeg produkterne næsten dagligt og må være ærlig og sige, at jeg oplevede væsentlig mindre tør hud og dermed også mindre kløende hud end jeg ellers normalt gør her i vinterhalvåret.

Sprayen er så nem at bruge, at selv vi voksne kan finde ud af det – spøg til side, den spray er bare min bedste ven, når min hud klør, og det skal gå stærkt. Og så gør sprayen det let at dosere den rette mængde – og er dermed også god for min pengepung.

For mig er det faktisk et ekstra plus, at A-Derma arbejder ud fra en vision om at respektere både mennesker og naturen.  Jeg synes det er cool, at A-Derma har fokus på, at det både er deres produkter er plantebaserede og at hele deres produktionskæde skal være så miljøvenlig som muligt. De har stor fokus på at genanvende mest muligt og optimerer hele tiden deres tilgang. Way to go!

Så selvom jeg lige er fyldt 56 år, så fortjener min hud stadig bare de bedste produkter og dermed Aderma🙏🏻

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD Jeg bruger produkterne dagligt, og de holder det de lover i forhold til henholdsvis at rense, beskytte og dæmpe kløe.

Kvalitet:  MEGET GOD Min oplevelse af de 3 A-Derma hudplejeprodukter er, at det er god kvalitet, og at jeg får meget for pengene

Holdbarhed: MEGET GOD produkterne er drøje i brug, fordi sprayfunktionen gør det lettere at dosere den rette mængde fugtighedscreme

Pris: MEGET GOD Produkterne er lidt pricy, men personligt synes jeg, at de er pengene værd for de holder, hvad de lover.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af filmen FORSVUNDET TIL HALLOWEEN og KONKURRENCE