OPLEVELSESTEST af Den Blå Planet marts 2022 – Testfamilien
Test af Biosym OmniMINI D

OPLEVELSESTEST af Den Blå Planet marts 2022

Vores tester Benjamin har sammen med kæresten Sara og deres to børn Emily på 7 år og Julius på 5 år, været en tur på Den Blå Planet.

Benjamin fortæller:

Vi har i samarbejde med Testfamilien og Den Blå Planet fået lov at teste den bedste tur indenfor i dyrenes verden. Vi fik fornøjelsen af at stifte bekendtskab med de flotteste omgivelser og mere eller mindre største fisk nogensinde for vores vedkommende.

Vi ankom til Den Blå Planet og blev mødt af en stor og fin parkeringsplads lige ude foran den store og nærmest reflekterende bygning. Medarbejderne stod klar til at tage imod os ved indgangen, hvor der i øvrigt ingen kø var. Den Blå Planet har etableret to forskellige køer, og hvis du køber billetterne til indgangen online, så sparer du både tid og penge.
Isabella, som var ansat på Den Blå Planet, og som på denne dag også skulle være vores guide startede med at introducere os for stedet.

Udover hendes rolige måde at få børnene til at både lytte og snakke på, så kom vi med på en rundtur blandt både de små fisk, tusindben i regnskoven og de imponerende hajer, som holder til i planetens største – og hele 9 meter dybe – bassin.

Isabella kunne svare på alle vores spørgsmål og selv da ungerne spurgte, hvordan en hval kløede sig på ryggen, så havde hun svaret.
Ungerne var ganske tilfredse, da de ved det flotte tropiske rørebassin fik lov at fodre bl.a. konæserokker. Her er der også rig mulighed for at kæle konæserokkerne på deres smukke hud.
Efter en hel eftermiddag hvor ungernes fik stillet deres nysgerrighed på danske og tropiske fisk, en regnskov, havoddere og især stedets havskildpadde Guy, var vi klar til at sætte os til rette på Tang Bistro & Café, som ligger fint i forlængelse af planeten. Hvis du selv ønsker at medbringe din mad, så har stedet også en picnic afdeling, hvor du kan nyde din medbragte mad.
Børnene fik deres yndlings signaturburger med pomfritter, som koster 95 kroner pr. ret, og der var mere end rigeligt med mad til dem.
Alternativet til børneburgeren var fiskefrikadeller med grønne snacks.
Hvis man ikke ønsker en af børneretterne er der også mulighed for voksen retter. Her kan du f.eks. vælge enten en cæsarsalat, laks eller fish’n’chips. Priserne her ligger imellem 95-160 kr. pr. ret.
Den Blå Planet er stedet for alle aldre. Der er sørget for både læring i børnehøjde, for voksne samt de mere profesionelle.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – Vi i familien elsker oplevelser.
Holdbarhed: MEGET GOD – Når vi skaber momenter, bliver det til evige minder.
Pris: MIDDEL – Voksen 195 DKK. Børn over 3 år koster 105 DKK. Fra 0-3 år er der gratis adgang. Det kan være lidt mange penge for en familie på 4, men målt med andre oplevelser, så ligger prisen nogenlunde i samme niveau.
Kvalitet: MEGET GOD – Stedet er flot indrettet. Der bliver gjort rent løbende, og kvaliteten af stedet er af høj standard.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Biosym OmniMINI D