TEST af Skip Hop 3-i-1 aktivitetscenter – Testfamilien
TEST af Earbuds 2.0 fra Soundliving

TEST af Skip Hop 3-i-1 aktivitetscenter

Vores tester Kristina og hendes datter Alva på 7 mdr. har testet aktivitetscenter fra Skip Hop.

Kristina fortæller:

Den sidste måneds tid har min datter testet aktivitetscentret Explore & More fra Skip Hop.

Det er et aktivitetscenter, som kan bruges fra 4 mdr. Sædet i midten kan dreje rundt, så barnet kan lege med alle de påmonterede ting. Når barnet bliver større kan “fodstøtten” monteres i stedet for sædet, så det bliver et bord, som barnet kan lege ved og støtte sig til samt bruge som fx tegnebord senere hen.

Jeg var lidt spændt på, hvordan det skulle gå, at jeg skulle samle et aktivitetsbord. Jeg har ikke 10 tommelfingre, men måske 5-6 stykker. MEN det gik overraskende hurtigt at samle, da den medfølgende vejledning er god, og de fleste dele bare lige skulle klikkes sammen.

Aktivitetscentret virker meget robust, hvilket jeg synes er vigtigt, når jeg skal have lyst til at placere mit barn i det.

Alva skulle lige prøve det et par gange, før hun fandt ud af, hvordan hun skulle dreje sædet rundt, men så har det også bare kørt derudaf siden.

Der følger 5 stykker legetøj samt en snackskål med, som kan monteres hele vejen rundt om bordet. De sættes nemt fast med sugekopper og klemmer, så de sidder godt fast under leg, men de kan stadig nemt flyttes af en voksen.

Der er mange ting at udforske for et lille barn, og jeg har endnu ikke oplevet, at Alva har givet udtryk for at kede sig, når hun sidder i aktivitetscentret. Vi har bl.a. brugt det til at tage med i køkkenet, når vi skal lave mad, og det har fungeret super godt.

Vi er meget spændte på at opleve, hvordan bordet kan vokse sammen med Alva, og jeg er sikker på, at der er mange timers leg i det endnu.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Der er mange sjove aktiviteter med til bordet, og derudover er det sjovt for barnet at kunne dreje sig selv rundt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Da det kan bruges allerede fra 4 mdr. og helt op til, at barnet kan bruge det som fx tegnebord, kan man få gavn af det virkelig længe.

Pris: GOD – Du kan sagtens finde et billigere aktivitetscenter, men er du interesseret i at have noget, som kan bruges i flere år og vokse med barnet, så synes jeg prisen er fin.

Kvalitet: GOD – Selve bordet og legetøjet er rigtig godt og robust, og legetøjet sidder godt fast på bordet. Jeg kunne dog godt ønske, at både klaveret og snackskålen kunne sidde lidt bedre fast, så barnet ikke selv kan tage dem af bordet.


Lene fortæller:

Da vi fik mulighed for at teste dette 3-i-1 aktivitetscenter fra Skip Hop var jeg helt oppe og køre. Vi har tvillinger, og jeg har længe ledt efter et aktivitetscenter med flere funktioner, da jeg synes, det er mange penge for noget de kun kan bruge i kort tid. Men det er fundet nu. Skip Hops aktivitetscenter er et multifunktionelt bord, som kan bruges fra 4 måneder og mange år frem grundet dets tre stadier, Hele aktivitetscenteret er nemt at samle, skille ad og indstille. Benene er aftagelige og dermed nemme at opbevare. Noget af det der betyder allermest for mig som mor er, at jeg sikkert og trygt kan lade mine børn lege med legetøj, og det kan jeg nemt med dette, for aktivitetscentret er udviklet i samarbejde med en børnelæge med leg og indlæring for hele kroppen for øje. Derudover er produktet uden ftalater og er i øvrigt CE-certificeret.

Første stadie henvender sig fra 4 måneder og til barnet har en vægt på 11 kg. Begge børn har været placeret i sædet, som gav dem et stort udsyn. Sædet er et 360 graders roterende sæde. Ungerne fandt nemt ud af, hvordan de roterede, og dermed kunne de nå alt det påsatte legetøj. Sædet indeholder stretch, og dermed følte de sig ikke begrænset. Der er en justerbar fodstøtte, som kan justeres alt efter barnets alder.

På fodstøtten kan der kan monteres et lille piano med 4 farver og 3 forskellige tilstande (piano-tilstand, sang-tilstand og tilstand med bevægelsessensor). Den sidste aktiveres, når barnet træder rundt på fodstøtten. Pianoet kan flyttes op til bordet (der hvor glasvinduet er), når barnet bliver ældre. Vinduet vakte straks deres interesse. Barnet kan nå pianoet med fødderne og kan dermed se både fødder og når farverne skiftede på det lille klaver, igennem det lille opdagelsesvindue.

Som barnet vokser tages stadie to i brug. Nemt og enkelt fjernes sædet, og fodstøtten flyttes nu op og klikkes i hullet, hvor sædet var monteret. På den måde er der aldrig ekstra ting man skal have liggende. Stadie to benyttes, når barnet bliver mere mobil på sine fødder og ben. Vi bruger det især til, at ungerne står, går rundt om og leger ved. Elliot har tendens til at skubbe til alt han kan, men bordet har en god vægt, så de sikkert kan rejse sig op af det uden at det flytter sig.

På bordet kan der nemt monteres legetøj, som klippes fast under bordet, samt sidder fast med en sugekop. Al legetøjet har med fokus at stimulere sanser og forbedre barnets motorik. Legetøjet består blandt andet af en titte-bøh-ugle, som hopper og ned med lyd, når barnet trykker på den. Svajende træer i forskellige farver, en sky, der er monteret på en fjeder med farverige kugler. Der er også en snackskål monteret med sugekop, som kan tåle opvaskemaskine, på den måde kan tvillingerne få en snack mens de leger.

Det sidste stadie, 3 stadie kan tages i brug når barnet bliver ældre, da bordet kan bruges som tegnebord. Med en glat overflade. Når barnet begynder at kunne sidde og fordybe sig, kan man tilkøbe en lille stol og bordet kan dermed bruges som et aktivitetsbord, hvor kreativiteten kan få lov til at udfolde sig.

Ungerne bruger det dagligt, stativet aflaster også moderen, da en af dem kan sættes derop, og jeg så i det mindste ved, hvor en af dem er. Det eneste jeg er ked af er at jeg ikke har haft det siden de var 4 måneder, for det havde gjort min hverdag noget nemmere fra start af 🙂

Vurdering af produktet:

Nytteværdi: Meget god, så mange produkter med mange forskellige funktioner

Holdbarhed: Meget god- virker meget slidstærkt og er nemt at rengøre.

Kvalitet: Meget god. Produkterne er af høj kvalitet, indeholder ikke ftalater.

Pris: Meget god- Prisen er i den lidt høje ende, men hvis man sammenligner med andre aktivitetscentre, så adskiller dette sig ved, at dette kan bruges i flere år, og at det har flere funktioner. Det billigste sted er 1.349 kroner, og ser man på, hvor meget man får kontra mange andre aktivitetscentre, mener jeg, at man får meget pengene.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Earbuds 2.0 fra Soundliving