TEST af Lego City Hospital 60330 – Testfamilien
TEST af Lego Starwars (75322)

TEST af Lego City Hospital 60330

Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 6 testet Lego City Hosital (60330).

Da Elliot hørte at vi skulle teste en ny pakke LegoCity, blev han virkelig glad. Det er et kæmpe hit og der blev talt ned til, at vi ville modtage pakken.

Selvom pakken med LegoCity Hospital blev modtaget sent, kunne Elliot slet ikke vente med at gå i gang med at samle. Sættet består af 816 dele og 12 figurer. 

Elliot har selv kunne samle det hele uden hjælp. Det er virkelig fantastisk at se, hvor god han er blevet til at sidde helt koncentreret og kunne samle alle de små dele. 

Hospitalet har virkelig mange fine detaljer, der er hospitalklovn, legeområde, en baby, røntgen, toilet mm. Jeg er dybt imponereret over alle detaljerne. 

Lego står for Leg godt og man må sige, at Lego lever op til sit navn. Elliot har virkelig brugt lang tid på både at samle pakken, men derefter også virkelig været fordybet i leg.  

Med Lego bliver finmotorikken og koncentrationen trænet, og der er rig mulighed for kreativ leg og udfoldelse.

Lego lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at klodserne deri er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego er virkelig noget godt legetøj. Der er mange timers leg, udvikling af motorik, koordinering, koncentration fantasi og meget mere. 

Holdbarhed: MEGET GOD – virkelig god kvalitet. Jeg har ikke oplevet Lego gå i stykker. 

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen, heldigvis kan man tit finde Lego på tilbud. 

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. Med produkter fra Lego, er man helt klart sikret en kvalitet der er udover det sædvanlige. Det holder år efter år. 


Vores tester Katrine har sammen med hendes søn Magnus testet Lego City Hospital. Magnus har tidligere haft stor fornøjelse med at bygge andet Lego City, så da denne test bød sig ville Magnus utroligt gerne være med. Ventetiden var lang inden at pakken med Lego City kom.

Magnus samt forældre elsker Lego, og er kæmpe FAN. Magnus er vild med Lego City, og det passer perfekt ind i den verden med politistation, brandstation mv, som han leger med. Magnus fik bygget Lego City Hospital ganske hurtigt, trods det at der på æsken står 7+, kan en 5-årig nemt være med, det var få ting i byggevejledningen Magnus skulle have hjælp til.

Jeg skulle hilse fra Magnus at sige at hospitalet er ret sejt! Fordi der jo både er en ambulancevej med, samt helikopterplads. Magnus råbte flere gange; Ej mor, det er jo ligesom på dit arbejde, fordi du er jo sygeplejerske.
Hospitalet, har mange sider af et hospital med, både undersøgelsesrum, scanner mv. Det kan også nemt skilles ad i sektioner ifb. med leg, hvilket Magnus har nydt.
Til hospitalet medfølger både ambulance med båre, samt helikopter, samt forskellige figurer og andre rekvisitter til et hospital.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD! Hospitalet emmer af leg, og kan altid bygges om, eller til – Ved Lego bliver man jo aldrig helt færdig.
Holdbarhed: MEGET GOD! Lego er kvalitet, holdbarhed og kan sagtens gemmes fra generation til generation.

Pris GOD! Udfra antallet af timers leg, her hvilke fantasier Lego byder på, er prisen god og er med til skabe en verden for børn. Ellers kan man være heldig at finde Lego på tilbud. Kvalitet: MEGET GOD! Lego er af god kvalitet, samt der medfølger ALTID byggevejledning, som er godt gennemarbejdet uden fejl og eller mangler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Starwars (75322)