TEST af Lego Duplo badelegetøj (10966) – Testfamilien
Test af Lego Friends Venskabs-trætopshus (41703)

TEST af Lego Duplo badelegetøj (10966)

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego Duplo Sjov i badet: Flydende dyreø (10966). Her kommer et udpluk af deres anmeldelser.

Vores tester Nanna og hendes tre børn har testet den ”Flydende dyreø” fra Lego Duplo. Sættet består af 20 dele og anbefales fra 18 måneder. 

Nanna fortæller:

At tage Lego med i bad er bare genialt! Jeg glæder mig til vores yngste bliver lidt ældre, for jeg er ikke i tvivl om, at det bliver et hit både i badet og i badebassinet. 

Sættet består af de sødeste dyr, som mine piger på 5 og 7 år hurtigt fik samlet og vist til deres lillebror. Og man bliver åbenbart ikke for gammel til Duplo bare fordi man egentlig har alderen til Lego Friends. Begge piger har nu snuppet lillebrors badekar og leger med den fine dyreø, hver gang de er i bad.

Lillebror Noah er kun 2 måneder, så lige nu bruger vi Duplo-klodser på legetæppet, hvor han kigger efter de fine farver, mens han træner ryg og nakke. 

Som forælder er jeg fan af, at sættet kan samles nede i selve øen, så det kan opbevares uden at fylde så meget. Derudover er klodserne nemme at rengøre, så der ikke samler sig skidt/mug inden i, som man ofte kan opleve med andet legetøj, der kommer med i bad. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed/kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Lego holder altid, og det er så oplagt at have det med i bad – genialt! 😊 

Kvalitet: MEGET GOD – Som altid kan det samles og skilles ad et utal af gange. 

Pris: GOD – Den vejledende pris er 349 kr. Sættet indeholder 20 dele og er ikke det største samlesæt, men kvalitet og pris hænger som regel sammen, og her svigter Lego bare aldrig.


Vores tester Lene fortæller:  

Vores tvillinger har været så heldige at få lov til at teste det nye Duplo bath legetøj fra Lego. Vi har i forvejen en del Duplo legetøj herhjemme, men jeg vidste ikke, at de havde lavet denne nye serie, som kan komme med i badet. Derfor da vi fik lov til at teste, kunne jeg ikke få dem hurtig nok i bad, for at se, om det kunne fungere i praksis. Det kunne det!

Pakken består af fire forskellige søde dyr med venlige ansigter (en blæksprutte, en fisk, en flamingo og en løve). Derudover medfølger der en ring, en palme, en spand og en 2 delt ø, som kan bruges i legen, men som også kan bruges som opmagasinering af Duploet, når legen er slut. 

Det jeg godt kan lide ved Duplo og deres koncept og serier er, at der er tænkt mange tanker, når de udvikles. Lige nu kan vores kun skille Duploen ad, da de kun er 13 måneder, men jeg kan sagtens se om få måneder kan de også sætte det sammen igen. Dermed er Duplo med til at øge mine børns finmotorik. Produktet er tiltænkt fra 18 måneder, og jeg tænker, at det bliver et genialt stykke legetøj, som de også skal have med i badet til den tid. De mange dele giver fantasien fri leg og fortolkning, og allerede nu vil Elliot næsten ikke op af badet, når vi tager det frem.       

Ud over at legetøjet kan flyde og er farverigt, så er det også nemt at rengøre, da alle dele kan skilles ad. Elementerne skylles efter hvert bad, og på den måde skal jeg ikke være bekymret for om der samler sig mug i legetøjet. Når vores unger leger med Duplo, så ved jeg, at kvaliteten og sikkerheden er i højsæde, og jeg kan bare læne mig tilbage og nyde synes af dem lege i badet eller på puslebordet.  

Vurdering af produktet :

Nytteværdi: Meget god, der er mange timers leg. Da der findes flere dele i denne serie, kan disse nemt kombineres, og der kan skabes flere spændende eventyr. Kun fantasien sætter grænser. 

Holdbarhed/kvalitet: Meget god. Det er tydeligt, at legetøjet er i god kvalitet, selvom tvillingerne har haft dem i munden og smidt med det, så kan man ikke se, at det har været brugt. 

Pris: Meget god. Prisen ligger det billigste sted til 245 kroner for Floating Animal Island. Derud findes der mindre pakker i denne serie til billigere penge. 


Vores tester Mie har sammen med sine to børn, Naomi på 4 år og Joseph på 2 år, testet badelegetøj fra LEGO Duplo Sjov i badet: Flydende dyreø (10966).

Mie fortæller:

Vi har testet det fine badelegetøj fra LEGO Duplo, og det er et kæmpe hit herhjemme. Mine børn har altid elsket at lege med det almindelige LEGO Duplo og leger med det ofte. Men at kunne tage sit LEGO Duplo med i badet som badelegetøj har været en stor succes, og mine børn spørger mig nu dagligt, hvornår de skal i bad, så de kan lege med badelegetøjet fra LEGO Duplo.

Æsken indeholder en flydende ”tropeø” med forskellige dyr, som en løve, en fisk, en blæksprutte og en flamingo, som kan flyde på en lille badering. Der er også en lille spand samt et palmetræ med. Den store, flydende tropeø kan åbnes, så den efter leg kan bruges som opbevaring af alle delene, hvilket jeg som mor synes er smart og praktisk.

Jeg synes, at badelegetøjet fra LEGO Duplo er det optimale badelegetøj, da det er meget nemt at rengøre i forhold til andet badelegetøj. Derudover er der, som altid med LEGO, et hav af muligheder at lege på med legetøjet, og børnene får lov til at slippe fantasien løs. Derfor får det en stor anbefaling fra os, både børnene og forældrene.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er sikker på, at de fleste børn vil elske at kunne lege med LEGO Duplo i badet. Der er rig mulighed for børnene at slippe fantasien løs med dette badelegetøj.

Holdbarhed: MEGET GOD – Som de fleste nok ved, så holder LEGO virkelig godt i meget lang tid og går stort set aldrig i stykker.

Pris: MEGET GOD – 394 kr., men mange steder findes det også på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – Som altid fantastisk kvalitet med LEGO.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Lego Friends Venskabs-trætopshus (41703)