Test af Lego Friends Venskabs-trætopshus (41703) – Testfamilien
Test af Lego City Politistation (60316)

Test af Lego Friends Venskabs-trætopshus (41703)

Flere af vores testfamilier har den seneste måned testet Lego Friends Venskabs-trætopshus 41703. Her kommer et udpluk af deres anmeldelser:

Vores tester Nora har sammen med datteren Elina på 3,5 år testet Lego Friends og det fine “Venskabs-trætophus” nr. 41703. 

Hos os er Lego kendt for at skabe alverdens rollelege for vores små – og især Elina på 3,5 lever sig ind i en helt magisk fantasiverden – både når vi bygger og leger. Hun får brugt sit sprog, fingermotorik og sammen skaber vi en masse hyggelige stunder som familie. 

“Venskabs-trætophuset” er fyldt med igangsætningselementer og giver omsorgsfulde børn mulighed for at lege, at de gør en forskel. 

Når vi leger sammen med Elina, hjælper vi hende med at udforske, hvad hun kan opnå ved at arbejde som et team. Vi laver produkter bl.a. ved at samle honning fra bikuben, som vi sælger for at skaffe penge til velgørenhed. Og når vi forklarer Elina, hvad velgørenhed vil sige, lyser hun op og opdager glæden ved at hjælpe andre, og hvor vigtigt det er at fokusere på miljøet. 

Så ikke nok med at det bringer en masse sjov ved at lave fuglekasser med skruetvingen, dreje vindmøllen for at løfte elevatoren eller lege på den gigantiske rutsjebane og gynge – så er der så meget læring i dette sæt. 

Udover det ovennævnte er der så mange skjulte detaljer at opdage.

“Venskabs-trætophuset” er med 1.114 elementer og omfatter 5 LEGO® Friends figurer, bl.a. minidukker af Mia og River med udskiftelige udtryk, samt en kaninfigur, en ladcykel, bikube og skruetvinge. Elina udlever hendes kreative interesser ved at bygge fuglekasser, eller figurerne kan slappe af i trætophuset, der indeholder kontor, køkken, soveværelse og stue.

Det er noget af en farverig udstillingsgenstand, der gav en Elina en “WAUW”-oplevelse, da vi var færdige med at bygge. Denne omfattende LEGO® Friends “Friendship Treehouse” er over 30 cm høj, 30 cm bred og 13 cm dyb og et kæmpe hit på Elinas værelse. 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af LEGO® Friends “Venskabs-trætophus” : 

Nytteværdi: MEGET GOD – det kan bruges igen og igen, bliver flittigt tage frem og skaber magiske stunder, hvor hele familien er samlet og kan slippe fantasien løs. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – LEGO® er meget holdbart legetøj i hård plastik, der umuligt kan ødelægges. Legesættet lever op til strenge branchestandarder for kvalitet, hvilket sikrer, at de passer perfekt sammen og bliver til holdbare modeller og komponenterne er testet grundigt, for at sikre at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder. 

Pris: MEGET GOD – For os er der meget værdi i LEGO® og man føler aldrig, det er et spildt køb. Det kan bygges om og om, og der gemmer sig så mange fine eventyr i hvert legesæt. Så en pris på 749,00,- er ikke dyrt for legetøj, der vækker så meget i mine små og ikke mindst giver dem en masse læring i legen, som dette sæt, hvor Elina lærer at lave produkter, der skal sælges, og hvor pengene går til velgørenhed. Sikke en fornøjelse det er for mig som mor, at observere dem i de her rollelege med LEGO®. 

Forhandles hos www.Lego.com. 


Vores tester Maria har sammen med datteren Anna Kathrine på 8 år, testet Lego Friends 41703 Venskabs-trætophus.

Maria fortæller:

Det vakte stor glæde for Anna Kathrine at skulle teste denne fede Lego Friends æske. Æsken er fra 8-99 år. Og med en meget udførlig brugsanvisning lykkedes det Anna Kathrine at samle det fine venskabs-trætophus helt selv. Der er lagt op til mange timers god leg. Sættet har mange skønne detaljer, der stimulerer fantasien og barnets finmotorik. Der skal bl.a. samles fuglekasser, en elevator og 4 dukker.

Anna Kathrine har brugt timevis på dette fine venskabs-trætop hus. Hun stoppede nemlig op flere gange i løbet af byggeprocessen, netop for at kigge nærmere på de mange fine detaljer, der er blevet kræset om i denne æske.

Der er masser af aktiv leg takket være rutsjebanen, gyngen og elevatoren. Netop elevatoren krævede god koncentration at samle, men når den så er færdig, er det hele tiden værd for barnesynet. Anna blev så glad da det lykkedes at samle det snurrende vind kraftværk, der sørger for at elevatoren kan køre op og ned. Gyngen er også en ting Anna Kathrine vil fremhæve. Den kan gynge Lego Friends dukkerne højt, og så er det sejt, at den sidder på træet.

Med hele 1.114 dele er det altid en fornøjelse at bygge Lego Friends. Og når det hele er færdigsamlet, er der til mange timers leg. De mange detaljer gør, at det bliver ved med at være sjovt at lege med.

Det fine venskabs-trætophus måler 30 cm i højden, er 30 cm bredt, og 13 cm i dybden, hvilket fungerer rigtig godt, der er fint med plads til kørestolsbrugeren, der er sengepladser, en udkigs post, og en masse andre fede detaljer i rummene. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk sæt hvor både børn og barnlige sjæle kan fordybe sig.

Sættet vil helt sikkert imponere alle. Der er mange timers leg og underholdning i dette sæt fra Lego Friends.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Lego er kendt for deres gode kvalitet, og det samme gør sig gældende her. Børnene kan til tider være hårde ved deres legetøj, men Lego holder bare. Vi er stor fan af LEGO herhjemme.

Pris: MEGET GOD – Dette sæt fra Lego Friends koster 749 kr., men kan ofte findes på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego er kvalitetslegetøj, som kan holde i mange år og til børns brug af legetøj.

Lego bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så man kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.


Vores tester Sahra har sammen med hendes datter Ayesha testet dette LEGO Friends Venskabs-trætophus sæt 41703.

Sahra fortæller:

Ayesha har brugt enormt mange timer med Lego Friends, og hun har efterhånden opbygget en stor samling. Ayesha blev derfor meget glad, da hun fik mulighed for at teste dette super fine og farverige LEGO Friends – 41703 ”Venskabs-trætophus”. Ayesha har vanen tro igen leget og bygget enormt meget med dette LEGO Friends sæt. Derudover bruger hun tid på at forsøge at sammensætte det, med det hun i forvejen har. Det gode ved LEGO er, at det altid kan bygges sammen, og der kan tilføjes til det som hun i forvejen har. Det giver mulighed for, at legen kan fortsætte i timevis. 

Sættet er meget farverigt og med mange smukke detaljer. Der er bl.a. små skæve brædder på forsiden af huset i flere forskellige farver. Det er med til at give et realistisk billede af et trætophus. Sættet indeholder 1.114 dele, hvoraf der er 5 figurer og en lille kanin. En sjov detalje ved figurerne er, at der er flere forskellige ansigter til nogle af dem, så der er mulighed for at skifte ansigtsudtryk (bange/glad). Sættet indeholder også en biavl med tilhørende biavler dragt. Ydermere er der en kørestol og en elevator til at få kørestolen op i huset, især denne har Ayesha brugt meget tid på at lege med. Det er en ny feature, som hun ikke tidligere har mødt i det LEGO Friends hun i forvejen havde.

Det har været brugt flittigt, og når Ayesha har haft legeaftaler med hjem er det altid sikkert, at der bliver leget med LEGO Friends.

I dette tilfælde bliver vores vurdering af LEGO Friends – Venskabs-trætophus 41703:

Nytteværdi: MEGET GOD – Ayesha bruger mange timer på LEGO Friends både alene og med andre, og hun nyder at kunne sammensætte og udvide hendes samling. 

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO holder nærmest for evigt, og det eneste der er fare for er, at nogle enkelte dele kan blive væk, men de kan stort set altid erstattes af noget andet fra samlingen.

Pris: MEGET GOD – Vejl. udsalgspris er 749kr. Der er virkelig meget LEGO Friends for pengene, og ud fra det og den tid man kan bruge på det, vurderer jeg, at det er en god og rimelig pris. 

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO kvaliteten er efter min mening helt i top, og det er helt sikkert en af LEGOs varemærker, og dette sæt er ingen undtagelse. Der er ingen grænser for hvor længe børn og også voksne kan bruge i LEGOs univers.


Vores tester Katharina har sammen med sine børn testet LEGO Friends 8+

De har testet LEGO Friends Venskabs trætophus til 569 kr.

10 år med venskabslegetøj fejres i stor stil med bl.a. dette venskabs trætophus fra LEGO Friends, som vi har været så heldige at teste. I 2012 lancerede LEGO nemlig serien LEGO Friends, og det er vi SÅ glade for herhjemme.
Isabella og Sofia elsker at lege med LEGO, og det byder ind til mange timers kreativ leg, fordybelse, nysgerrighed og i dette tilfælde også læring. Sættet indeholder nemlig flere bæredygtige deltaljer og fokus på vores miljø, og hvordan man kan fremstille produkter, som man kan sælge og tjene penge på.

Der er både et lille værksted hvor man kan lave fuglehuse, man kan samle honning ind fra bikuben, elevatoren kan køre op og ned ved at lave energi med vindmøllen, når man drejer på håndtaget, og vores indtryk af trætophuset er, at der også er arbejdet på det sammen i venskabsgruppen. Det har nogle fine skæve detaljer, og man får følelsen af, at være i et stort træ med alle bladene, blomsterne, bier, sommerfugle og mariehøns.

LEGO sættet har også sat nogle forskellige snakke i gang herhjemme, for en af figurerne Jackson sidder nemlig i kørestol, og hvordan kan vi hjælpe ham op i træhuset, så han også kan være med til at spise pizza, rutsje eller få en tur på gyngen. Derudover er der ’ekstra’ hoveder med, som har forskellige ansigtsudtryk, som man kan skifte ud alt efter, hvilket humør, man mener LEGO Friends dukken er i. Sættet byder altså op til rigtig meget mere end kun kreativ leg.

Vi er vilde med venskabs trætophuset, som har stået fremme lige siden vi modtog og samlede pakken, og det er klart et af pigernes favorit LEGO Friends sæt. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi har rigtig meget LEGO og er virkelig glade for det herhjemme. Det får børn ind i en helt anden verden, hvor fantasien bliver sluppet løs, og der er plads til fordybelse og i dette tilfælde også læring.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – LEGO holder bare i mange mange år… der var også små ekstra dele med, som vi har lagt i en pose.

Pris: MEGET GOD – vi synes prisen er tilpas, og man får faktisk ret meget LEGO for pengene.


Vores tester Marck har haft fornøjelsen af at teste sammen med Karla på 8 år Lego Friends venskabs-trætophus.


Marck fortæller:

Vi har haft fornøjelsen af et fint sæt fra LEGO Friends – nemlig det skøreste, mest eventyrlige og farverige træhus. Karla er selv håndværker på projektet. Det kun lige med tegningerne, og hvordan nogle af klodserne skal vende, at jeg lige bliver spurgt til råds. Men det med at samle og se på tegningerne har hun helt selv styr på. Men kan tydeligt se på hende, at hun bliver glad når det lykkes for hende. Hun elsker LEGO Friends, og hun har stor glæde ved at nå fra den første side til den sidste, så det fedt for hende at gå på oplevelse i huset bagefter.

Karla har snart alt man kan ønske sig indenfor LEGO Friends verdenen, men der kommer jo hele tiden nye og fantastiske universer man kan samle på, ja og så harmonere det hele heldigvis sammen i deres LEGO friends univers.

Træhuset er udsmykket med de fineste blomster, rutsjebane, elevator, balkoner og lavet på sådan en rigtig gør det selv måde, hvor alt er skævt og charmerende. Det tog Karla ca. 4 timer, og så havde hun bygget det. Der er efterfølgende blevet leget en del med træhuset og de andre LEGO friends sæt vi har efterhånden.

Det tydeligt at succes for børn, der kan selv og vil selv, der er lego bare et hit, særligt for en så kreativ og til tider tålmodig Karla. Hun kan se udviklingen at træhuset og det giver hende blod på tanden til at blive ved selvom noget driller. Sjovt men også udfordrende, hvilket er et godt udgangspunkt for vores elskede børn.

Nytteværdi: Meget god

Holdbarhed: Meget god

Pris: God – Lego har aldrig været billigt, men bestemt pengene værd.

Kvalitet: Meget God – Bare gennemført til mindste detalje

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Lego City Politistation (60316)