Test af Najell SleepCarrier Vol. 2 – Testfamilien
TEST af Lego Duplo badelegetøj (10966)

Test af Najell SleepCarrier Vol. 2

Vores tester Nanna har testet Najell SleepCarrier i farven Sandy beige med sin nyfødte søn, Noah. Carrieren kan anvendes fra nyfødt til ca. 1 år, da den kan udvides fra 60 cm til 80 cm. 

Nanna fortæller:

Da vi ventede barn nummer et, fik vi at vide, at man ikke kunne leve uden en Voksi-pose. Da vi ventede barn nummer to, var babynesten et absolut must have. Og nu med barn nummer tre var det Najells SleepCarrier, som jeg stødte på og blev rådet til alle vegne. 

Både Voksi-posen og babynesten blev vitterligt must-haves for os, så jeg havde store forventninger til denne nye ”trend”, som kalder sig selv ”the smarter babynest”. 

SleepCarrieren udstråler bare lækkerhed og kvalitet! Spænderne er beklædt med stof, så ingen fingre kommer i klemme og stoffet virker slidstærkt og behageligt. 

Det smarte ved nesten er, at den har hård bund og bærestropper, så når baby falder i søvn i den, kan man let flytte nesten ind i seng/op i barnevognen og i det hele taget bære baby med sig, uden at skulle flytte babyen. Dét er virkelig smart – ingen gider jo risikere at vække en sovende baby 😉 

Jeg bruger nesten hver aften, hvor Noah ligger og sover i den på sofaen. Når jeg går i seng, bærer jeg ham med ind i hans seng stadig sovende i den lune nest. 

Nesten har også en bærestrop, så man kan bære nesten over skulderen. Den, synes jeg, ikke sidder så godt og den er besværlig at få proppet ind igen, så jeg vil til enhver tid hellere bære ham i lift-stropperne eller sætte ham i vores Najell Wrap i stedet.

Noah er et vinterbarn, så jeg har været mest tryg ved, at han sov i sin Voksi-pose i barnevognen, men nu er det snart forår og for varmt til vinter-Voksien, så der glæder jeg mig til at kunne putte ham i SleepCarrieren, som han allerede er tryg ved, i barnevognen også.

Når vi er på farten, er det i øvrigt helt genialt, at spænderne på SleepCarrieren kan løsnes helt, så man pludselig har et legetæppe med sig, som baby kan ligge og lege på og tilmed være beskyttet mod kulde nedefra. 

Når vi skal ud ad døren med baby bare et par timer, føles det som om, at vi har pakket til en uge, så det er bare virkelig fedt, når ét styk udstyr dækker flere behov; i dette tilfælde både babynest, lift og legetæppe.  

Så fik vi os med baby nummer 3 endnu et must have? Det er der vist ingen tvivl om 😊 Jeg forestiller mig, at den bliver endnu mere uundværlig de kommende måneder, hvor foråret og sommeren står for døren. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Najell SleepCarrier formår at opfylde flere behov med ét produkt, hvilket jeg virkelig er fan af. 

Kvalitet: MEGET GOD – Den EMMER bare af god kvalitet! Den er vaskbar, gennemtænkt og fremstillet i kemifrit materiale og overholder selvfølgelig EU’s sikkerhedskrav.

Pris: MEGET GOD – 1.199 kr. koster Najell SleepCarrier. Det kan lyde af meget, men hvis man alternativt skal købe både babynest og lift/Voksi-pose med bæreplade, så sparer man penge ved at investere i SleepCarrier i stedet.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Duplo badelegetøj (10966)