TEST af Najell Wrap – Testfamilien
Test af Najell SleepCarrier Vol. 2

TEST af Najell Wrap

Vores tester Nanna har testet det svenske firma Najells Wrap i farven Biscotti Cream med sin nyfødte søn. Viklen kan anvendes fra nyfødt og op til 9 kilo.

Nanna fortæller:
Jeg havde hele tiden forestillet mig, at baby nummer 3 skulle bæres på maven på den ene eller anden måde, så jeg kunne have begge arme fri til de to store. Jeg har ikke tidligere brugt vikle eller bæresele, så da jeg fik muligheden for at teste Najell Wrap, som er en strækvikle, sprang jeg til med det samme. 

Viklen kommer i en lille pose og fylder ikke mere end en foldet t-shirt, og dermed nem at have med sig. Jeg var spændt på, om jeg kunne finde ud af at bruge en strækvikle, men her har Najell virkelig gjort det let for en nybegynder. Det er næsten som at tage en t-shirt på. Der er instruktionsbilleder på mærket i viklen, så det kan næsten ikke gå galt – ellers er der i øvrigt instruktionsvideo på Najells egen side HER. 

I starten skulle jeg lige øve mig i at få min nyfødte baby, som ikke kunne holde sit eget hoved, sikkert ned i viklen. Viklen sidder godt til på kroppen, men er samtidig fuld af stræk, så den strammer ikke ubehageligt. Når først han sidder der, sidder han bare så trygt og godt – helt tæt på mig, hud mod hud <3 Som helt nyfødt faldt han i søvn i løbet af et minut, og jeg havde begge hænder fri til madlavning, spil med de store børn osv.

Viklen sidder som sagt til på kroppen, så jeg kan bedst lide kun at have en tynd bluse/top under viklen. Ligger du mellem to størrelser, skal du tage den største størrelse. Viklen kan ikke sidde uden på en jakke f.eks., så her i vinterhalvåret skal man lige tænke over, hvad man har på af tøj, hvis man har sin Wrap med på tur. Jeg løser det ved f.eks. at have en blazer på udover viklen, så sidder han trygt ind til mig uden, at jeg føler mig afklædt. 😊 Bagfra er viklen ligesom en top – der er ingen stropper eller spænder, som generer under en jakke, virkelig et plus!

 

Nu hvor han er 2 måneder og lidt bedre kan holde sit hoved, nyder både han og jeg fortsat nærheden, og nu kan han sidde og følge lidt med i, hvad der sker, når vi går rundt. Det er helt perfekt, og aflaster også mine arme og ryg, nu hvor han vejer mere og mere. 

Det er nok ikke svært at fornemme, at jeg er svært glad for viklen og hele konceptet med at bære min baby på maven – lige ved hjertet og lige i højde til en masse kys. :-*

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Viklen er helt genial, når man gerne vil være tæt på sin baby og samtidig have begge arme fri.

Kvalitet: MEGET GOD – Viklen er lavet i et strækbart, blødt og tykt stof, som ikke bliver løst ved brug. Stoffet er testet fri for skadelige stoffer. Viklen kan desuden vaskes ved 40 grader

Pris: MEGET GOD – Najell Wrap koster 599 kr. Virkelig fair pris for hud mod hud og hænderne fri på samme tid 😊 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Najell SleepCarrier Vol. 2