TEST af Cirkus Arena 65 års jubilæumsforestilling – Testfamilien
TEST af Kragerup Gods: Go Bounce, Go High, Fodbold Golf og kanotur

TEST af Cirkus Arena 65 års jubilæumsforestilling

Vores tester Nina har sammen med med sine børn, August på 8 år og Mollie på 5 år, testet Cirkus Arenas 65 års jubilæumsforestilling

Nina fortæller:
Vi har ikke været i cirkus i evigheder og har faktisk været betænkelig ved det i mange år, pga. dyrevelfærd. Nu fik det en chance, og det er jeg glad for at vi gjorde.
Vi ankom i god tid og ventede på at forteltet skulle åbne. Det var bidende koldt og det øsede ned, så da forteltet gik op 15 minutter senere end oplyst, var vi lykkelige for endelig at komme ind. Især Mollie på 5 år var klar til at droppe showet og tage hjem, hun frøs så meget og kunne (ligesom de mange andre børn i køen) ikke forstå hvorfor der ikke blev åbnet til tiden.
Men vi holdt ud og ind kom vi!
Den oplevelse var så også det eneste negative der er at sige om den tur.
Forestillingen var fantastisk og der var noget for enhver alder, ligefra hesteshow (med heste som har det dejligt) til nervepirrende trapez-øvelser oppe under teltets tag! Især dette nummer var børnene helt mindblown over!
Det var en KÆMPE oplevelse at sidde på 1. parket og fornemme savsmulden, da de store hingste galoperede forbi, hilse på de små søde hunde og få sprøjtet vand på sig af cirkussets klovn. Men jeg fornemmede at alle følte sig “set” og der var ingen der ikke kunne se showet. Både klovnen og værterne bevægede sig udenfor manegen, så alle kunne være med.
Stemningen var god og Bubber og Julie Berthelsen var fantastiske værter! De lavede både jokes i børne- og voksen højde. Der var høj musik, men ikke for høj så der var ingen børn der blev utilpasse eller bange.
I forteltet blev der solgt alt fra pandekager, til pommes frites, lyssværd og slush ice til børnenes store fornøjelse. Husk kontanter! Det havde vi glemt og der var en smule panik der hæveautomaten strejkede i pausen.
Heldigvis fik vi lov at hæve over i den ene stand, så børnene kunne få deres lyse-legetøj.
Showet er delt i 2 akter, med en kort pause imellem. Det var perfekt timet til en tissepause for især de små.
Det er en lang forestilling, som varede fra kl. 18.30 til kl. 21.30 cirka med det største konfetti show vi i vores liv har set – HELT magisk! Så det var nogle trætte, men svært glade børn jeg tog med mig hjem.
Vi kan KLART anbefale showet og vi overvejer selv at hoppe ind og se det igen, når det kommer op nord på – for de spiller jo i hele landet, henover sommeren!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er god underholdning for hele familien, uden at det kræver det helt store at planlægge.

Holdbarhed: MEGET GOD – Gode minder varer for evigt.

Pris: GOD – Prisen varierer fra kr. 210,00-400,00,- pr. billet. Det er naturligvis dyrere end en tur i biografen, men kan heller ikke sammenlignes. Man får et kæmpe show og mange timers underholdning for sine penge.

Kvalitet: MGET GOD – Helt igennem gennemført show, hvor der var tænkt over tingene!

Vi giver samlet 5 ud af 5 stjerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kragerup Gods: Go Bounce, Go High, Fodbold Golf og kanotur