TEST af El traktor – Coolshop.dk – Testfamilien
Test af campingvogn model Carvelair Alba 497 Family part 3

TEST af El traktor – Coolshop.dk

Flere af vores testere har testet denne fine New Holland T7 el traktor fra Coolshop.dk. Her kommer et udpluk af deres anmeldelser.

Anne-Louise fortæller:

Jeg er den kedelige mor, der altid har sagt nej til diverse elektriske køretøjer til børnene, så da vi fik mulighed for at teste denne seje New Holland T7 el traktor, vidste jeg godt, at jeg ville score gode point hos børnene. Vitus på 4 og Elin på 3 var meget begejstrede, da de åbnede kassen, og så hvad der gemte sig.

Traktoren er lige noget for den lille maskinentusiast, der elsker landbrugsmaskiner – og det må man sige Vitus er. Han elsker biler, maskiner og alt der kan køre, så denne el traktor faldt absolut i god jord. Denne el traktor er super god, som første elektriske køretøj til de små, da den ikke kan køre ret stærkt, og den ikke har gear, de skal håndtere og forholde sig til. Den kan tændes på en knap, hvor det også er muligt at tænde musik og andre lyde. Derudover er der mulighed for at køre frem eller tilbage. Traktoren styres let med en lille pedal, som barnet nemt kan styre med den lille fod plantet på pedalen, og så er det ellers bare at dreje på rattet. Udover at have lyde, så har traktoren også lys i lygterne, så man kan ses. 

Bag på traktoren kan man påsætte en vogn, til bamser, eller andet man skal have transporteret. Herhjemme er der blevet kørt rundt med både bamser og baby (med opsyn), og så er der hentet halm til kaninerne.

Det anbefales man er mellem 3-4 år og max vejer 25 kg. Bille er kun 8 måneder, men han syntes den var sjov at sidde på, men der skal selvfølgelig være opsyn. Vitus på 4,5 år er næsten for stor til traktoren, men han elsker den alligevel. Silje og Isak har også prøvet traktoren, selvom de er lige på kanten i forhold til vægten.

Der medfølger oplader, så den hurtigt og let kan oplades og igen køre ud på tur. Traktoren måler inkl. vogn 106*40,5*48,5 cm.

Jeg er sikker på at børnene vil få utroligt meget glade af traktoren herhjemme hele foråret, sommeren og efteråret. Det største problem med den er, at vi kun har en og både Elin og Vitus gerne vil køre på den hele tiden.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege / Nytteværdi: GOD – traktoren kører fint og børnene får en god leg med traktoren. De kan transportere ting i vognen og have gode rollelege.

Holdbarhed: GOD – El traktoren virker helt fint i dens kvalitet og har ikke taget skade, selvom de alle har racet rundt på den. Den er ikke så stor, så den kan kun bruges mens barnet er forholdsvis lille.

Pris: GOD – den er lige nu på tilbud til 619,-  og koster ellers 749,-,  hvilket jeg synes er en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er helt fin, og den holder stadig selvom den er blevet kørt på i forskelligt terræn, og selvom de “store” også har prøvet den.


Vores tester Anna skriver:

Da Alfred fik muligheden for at teste den sejeste Raze N’ Ride El-traktor fra Coolshop var der ikke et øje tørt hos ham.

Han har lææææænge ønsket sig en “ægte” traktor som han kunne bruge i haven til alt hans havearbejde. Den fine blå traktor har ladvogn, så Alfred kan transportere alle hans sager rundt.

Den er er på el og med lyd og lys.

Der medfølger oplader, så den nemt kan lades op i stikkontakt. Jeg synes, den kører langt på batteriet. Den er ihvertfald aldrig kørt tør under en landmands leg i haven.

Den køre så fint rundt på både græs og asfalt. Men der må ikke komme for mange kilo på – den kan maks trække 25 kilo med barn. Vil så sige at, den godt kan, men det kan høres, at den ikke er glad ved det.

Alfred er så glad for sin traktor. Den starter med en lyd som hvis en rigtig bil/traktor bliver tændt. Musikken spiller, når den bliver aktiveret på musik knappen.

Desværre er vores lad allerede gået af. Om vores lille landmand har været for hårdhændet, ved jeg ikke. Men det er ihvertfald knækket af.

Traktoren er ikke vildt stor, så jeg vil klart anbefale den, til de ikke så store børn. Alfred er 4 år, og kan godt bruge den, men der går ikke længe før han er for stor både i højde og i drøjde.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD- For os er det ultimative legetøj, for vores lille arbejdsmand. Han elsker sin traktor. Og synes det er pænt sejt at kunne køre rundt og arbejde.

Holdbarhed: GOD – Desværre som skrevet ovenover er vores ladvogn gået fra. Om det er fordi Alfred har været for hård ved den, ved jeg ikke. Men den er ihvertfald knækket.

Pris: MEGET GOD – Jeg syntes prisen er så fin. Normal prisen er 749kr og kan ofres findes på tilbud hos coolshop. Mange andre el biler til børn, har en langt højre pris. Men syntes denne matcher kvaliteten lige så fint.

Kvalitet: GOD – Jeg syntes overordnet at, traktoren er af god kvalitet. Men igen ladvognen er knækket af, hvilket er ærgerligt.


Vores tester, Nina, har sammen med sin datter Mollie på 4 år og søn Villum på 2 år testet Raze’n’Ride eltraktoren fra Coolshop.

Nina fortæller:

Begejstringen var ikke til at tage fejl af, da pakken kom, og børnene så billedet på kassen.

Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få åbnet og samlet. Det var forholdsvis let at samle den, og børnene kunne hurtigt komme ud at køre.

 
Traktoren har lys i lygterne og kan sige lyde, men for mine børn lå al begejstringen i selve kørslen. Den har en fin motor og kan køre på græs – det er ellers ofte en dealbreaker. Den kan både køre fremad og bakke, ved at trykke på pedalen og en knap ved styret.
Mollie forstod konceptet med det samme, hvorimod Villum kastede sig ud i lidt mere hasarderet kørsel. Han havde svært ved at stoppe traktoren igen, da den kan køre selvom man ikke holder pedalen nede – så den anbefalede alder passer ganske fint.
 
Det er klart mest Mollie, der kører på den med sine dukker lagt i det aftagelige lad.
 

Selve traktoren er i udmærket kvalitet. Der er ingen små dele, som let kan knække. Den er robust og kan tåle at blive bumlet rundt i haven.

Batteriet er let at få ud og sætte til opladning, hvilket heller ikke tager særlig lang tid. Batteriet i sig selv holder også i lang tid, også selvom vi har traktoren stående udenfor i kulden i vores cykelskur.

Den trækker godt, og kan faktisk køre fint med Villum omme i ladet, hvis man holder sig på fliser, og som tidligere beskrevet kan den altså også køre på græs.
 
Selvom traktoren er robust, fylder den ikke så meget og er heller ikke vildt tung. Det synes jeg er rart, når man skal rydde op efter leg!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Den er ikke et must-have, men er man ude efter en elektrisk traktor, er det her et ganske godt bud!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – God kvalitet, kan klare at blive håndteret af børn.

Pris: MEGET GOD – Den står til en pris på 749,- hvilket jeg synes er fornuftigt for en eldrevet bil/traktor. Der er mange gode timers leg i den.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af campingvogn model Carvelair Alba 497 Family part 3