TEST af fjernstyret Dinosaur (Coolshop) – Testfamilien
TEST af Benimar S 363 autocamper på Camp One Bøjden Strand for Campingagenten

TEST af fjernstyret Dinosaur (Coolshop)

Flere af vores testere har testet en fjernstyret dinosaur med lys, lyd og røg fra coolshop.dk. Her er et udpluk af deres anmeldelser:

Mette fortæller:
Vigga har længe snakket om en dinosaur, der kunne åbne munden og spytte røg ud, så da jeg fik muligheden for lige præcis at teste det skyndte jeg mig at sige ja.

Dinosauren kan styres med en lille fjernbetjening, hvor man kan trykke på 2 knapper og vælge om den skal spytte røg ud eller gå.
Dinosauren lyser med rødt lys i øjnene og er ret farlig at se på.

Det fandt jeg også hurtigt ud af, at Vigga også synes. Hun synes vidst, den er lidt for uforudsigelig, fordi den også kan finde på at gå af sig selv, når den er tændt. Så dinosauren og Vigga har holdt lidt afstand, så længe den er tændt. Men til gengæld kunne hun godt lide at sidde på afstand og styre den med fjernbetjeningen.

Dinosauren har udover lys og lyde også den omtalte funktion, hvor den kan spytte med røg. Det synes Viggas er fedt, og det er et hit at putte vand på den, så længe at den er slukket. Den funktion med røg giver hele dinosauren et løft op ad. Det er virkelig sejt og gør, at den skiller sig ud fra andre dinosaurer, jeg har set.
Man kan tage en lille dims af dinosaurens ryg, og der putter man så vand ned i. Der følger en lille beholder med til at fylde vandet i, og det gør det nemt for børnene at være med til det.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Jeg forestiller mig at sådan en dinosaur vil være et hit og skabe masser af glæde i mange hjem.
Holdbarhed/kvalitet: GOD. Dinosauren er lavet af plastisk, men har holdt fint til leg i testperioden.
Pris: MEGET GOD. Dinosauren koster kun 249 kr (og der er fri fragt), hvilket jeg synes er en yderst fair pris for et stykke fjernstyret legetøj med så mange funktioner.

 


Elena fortæller:

Vi har testet et lækkert stykke dinolegetøj fra coolshop.dk.

Legetøjet er fjernstyret, så den fungerer præcis ligesom en fjernstyret bil – den er blot udformet som en dinosaur. Der er lagt op til mange timers leg og en masse fede lyde og røg effekter. Mace blev hurtigt mester i at styre den lille fjernbetjening, da den er meget nem med kun få knapper.

Mace er vild med dinosaurer, og da han pakkede denne T-Rex ud blev øjnene store! Man putter vand i toppen af hovedet med en lille pipette som medfølger. Jo mere vand man kommer på, jo mere røg kommer der ud af munden på den. Fjernbetjeningen gør den nem at styre, da den blot har to knapper. En til at styre hovedet og en til at styre fødderne, så den kan komme i bevægelse.

Mace har virkelig brugt mange timer med dette legetøj hver dag. Den er nem at lege med og passer meget godt til hans alder. Den lyser rødt ud af øjne og mund, hvilket gør den ekstra livagtig. Derudover har den en meget livagtig lyd, som lyder meget lig lyden fra dinosaurerne i Jurassic World, så er man Jurassic fan er denne dino helt perfekt.

Dinoen er meget holdbar, og Mace har leget både ude og inde med den. Den virker rigtig kraftig i kvaliteten og materialet. En bonus er, at Coolshop.dk har fri fragt og altid prisgaranti. Prisen er rigtig god, da den er på tilbud lige nu til 249 kr.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et fedt stykke legetøj med en masse gode kvaliteter og funktioner. Den er nem at betjene for selv de mindste børn. Kæmpe anbefaling herfra.

Holdbarhed: MEGET GOD – Mace havde den med udenfor i vådt vejr, og den holder bare. Virkelig et godt produkt.

Pris: MEGET GODT – Coolshop.dk har altid gode priser og lige nu er den på tilbud til kun 249 kr. Hvilket er en helt fantastisk pris i forhold til, at du modtager et legetøj med mange timers leg i.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er lavet i hård plastik og bare det, at den kan indeholde vand uden det går ud over batterierne er et meget godt tegn. Mace leger vildt og har kastet rundt med den, og den holder bare.Vores tester Trine har sammen med sine sønner Christian på 7 år samt Mikkel på 4 år testet en Dinosaur med lys, lyd og røg . 

Trine fortæller: 

Vi har testet en mega sej Dinosaur, som drengene er helt vilde med. Den har flere smarte funktioner, som gør at den skiller sig ud i forhold til mange andre legetøjs dinosaurere. Disse funktioner består af: 

  1. Den kan gå ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.
  2. Øjnene og munden kan lyse rødt.
  3. Den kan brøle en meget realistisk lyd.
  4. Med den medfølgende pipette kan man hælde vand i toppen af Dino’s hoved, hvorved den spyr damp fra munden.

Alle de nævnte funktioner gør, at både vores ældste og vores mellemste søn finder den meget sjov og spændende. Lyden er mega skræmmende og realistisk, hvilket vores ældste søn synes er ret sejt. Hele kombinationen med lys, lyd, damp og bevægelse gør den ekstra virkelighedstro og fascinerende at se og høre på.

Den medfølgende fjernbetjening gør Dino’en nem at styre, da der kun er to knapper. Det gør den nem at anvende for de yngre børn. Jeg skal dog lige hjælpe med at fylde vand fra pipetten over på Dino’en. Det kan vores ældste søn på 7 år godt gøre selv, da det lige kræver lidt ekstra koncentration. Efter testperioden vil jeg mene, at den egner sig rigtig godt til børn i begge mine drenges alder. Aldergrænsen for Dino’en er 4 år, hvilket jeg synes er meget passende. Den kan godt være skræmmende med det høje brøl og de uhyggelige øjne. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Den er godt lavet og med mange forskellige funktioner. Det fanger børnenes interesse.

Holdbarhed: GOD – efter at 2 drenge har haft den i over en måned, ser den stadig ud som ny. De kan godt være lidt hårde ved tingene, specielt ham på 4 år. Ingen skader på den.   

Pris: MEGET GOD – lige nu er den på tilbud til 249 kr på Coolshops hjemmeside, sat ned fra 299,95 kr. Jeg synes, det er en meget god pris, da det er en Dino med mange funktioner.

Kvalitet: MEGET GOD – den er lavet i rigtig godt og holdbart materiale.


Jeanette fortæller:

Vi har testet denne seje fjernstyrede Tyrannosaurus Rex, som har den vildeste og meget vellignende og realistiske dinosaur brøl/skrig, samtidig med, at den lyser rødt ud af øjne og mund, mens den spyr med damp.

Nu har både Malthe på 5 år og lillesøster Emilie på 4 år afprøvet dinosauren, og den er nem at betjene af dem begge. Den fyldes med vand i toppen af hovedet med den medfølgende pipette. Derefter skal der tændes på kontakten på dinosaur og på fjernbetjeningen, og derefter styres den med de to knapper på fjernbetjeningen. Den ene bruges til at få dinosauren til at gå, den anden til at aktivere hovedet, så den lyser, brøler og spyr med damp.

Begge børn er meget imponeret over brølet og dampen, som der kommer ud af den lille Tyrannosaurus Rex, der blev følt og mærket meget på den kølige damp. Der er til mange timers leg og kun fantasien sætter grænser.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er til mange timers leg i denne dinosaur

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden på dinosauren er meget god. De har leget flittigt med den næsten hver dag, og den er stadig ligesom ny, selvom den har væltet eller de har tabt fjernbetjeningen

Pris: MEGET GOD – Normalpris 299 kr., tilbudspris 249 kr. – synes prisen er rigtig god i forhold til nytteværdi, holdbarhed og kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på dinosauren er i top, da den er lavet meget realistisk med bevægelse, lyd, lys og damp


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Benimar S 363 autocamper på Camp One Bøjden Strand for Campingagenten