TEST af Outsiders løbehjul fra Coolshop.dk – Testfamilien
TEST af My Magic Rainbow Enhjørning - Coolshop.dk

TEST af Outsiders løbehjul fra Coolshop.dk

Flere af vores testere har testet  Outsiders løbehjul fra Coolshop.dk. Her kommer et udpluk af deres anmeldelser:

Vores tester Maria har sammen med sønnen Noah på 5 år, testet Outsiders Rage pro stunt løbehjul.

Maria fortæller:

Det vakte stor glæde for Noah at skulle teste dette fede løbehjul. Trick løbehjulet er skabt med en stål bar og vejer kun 3,3 kg.

Løbehjulet har et peg-cut dropout form, der er perfekt til at øve flare og whip tricks med det ekstra frirum bagerst på decket. Derudover er RAGE udstyret med SCS compression, som er nemt at vedligeholde.

Der er masser af aktiv leg, da barnet kører udendørs, og der er mange muligheder for at bruge det: Man kan transportere sig selv til og fra skole, man kan køre på stier, eller man kan udfordre sig selv og finde en skate-park og prøve at køre på ramper, op og ned ad diverse bakker. 

Det fine løbehjul kommer i en fed neochrome farve, en form for regnbue farve, når solen skinner på løbehjulet. Farverne ændrer sig alt efter, hvilken retning man står i. Det synes børnene er rigtig fedt. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD

Fantastisk løbehjul, der kører godt og er nemt for barnet at styre. Der er til mange timers leg.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD 

Et virkelig holdbart løbehjul, der tåler, at man falder og og ikke bliver skævt i stangen.

Pris: MEGET GOD 

Løbehjulet står til blot 550 kr.

Kvalitet: MEGET GOD 

Et løbehjul der vil holde til en del, og i en del år, hvis der passes på det. Det er virkelig et lækkert produkt med fede detaljer.


Vores tester Stine har sammen med datteren Melanie på 9 år testet Outsiders løbehjul fra Coolshop.dk.

Stine fortæller:

Melanie har faktisk aldrig rigtig kørt på løbehjul, så det var en oplagt mulighed til at komme i gang, da vi fik lov at teste det flotte Outsiders tricks løbehjul fra Coolshop. 

Det flotte farvespil fangede øjnene med det samme papkassen blev åbnet, og løbehjulet var virkelig let at samle med den medfølgende umbraconøgle. Ved første prøvetur virkede bremsen lidt hård at få trådt ned, men det blev hurtigt bedre efter lidt brug. Løbehjulet virker stabilt under kørsel og drejer let. 

Melanie fortæller: Jeg skulle lige vænne mig til at køre på det, men jeg synes det kører godt, og jeg kan rigtig let få meget fart på det. Jeg har prøvet at køre på ramper, og det er løbehjulet også godt til. Jeg kan rigtig godt lide farverne, og klistermærkerne passer godt til. 

Nytteværdi: MEGET GOD – Løbehjulet er praktisk til at køre en hurtig tur hjem til venner eller i skole. Det fylder ikke ret meget og er ikke så tungt, så det kan også snuppes med i bilen på ferie. Det er rigtig vigtigt for børn at få rørt sig, og det indbyder løbehjulet bestemt til.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Kvaliteten virker rigtig god, og det virker til at kunne holde til det meste leg. Selv en nybegynders fald på ramperne.

Pris: MEGET GOD – Løbehjulet står til 550 kr hos Coolshop.dk med fri fragt, hvilket jeg synes er en god pris for et løbehjul i en god kvalitet og som bliver udsat for lidt af hvert.

 


Anna Kathrine fortæller:

Philip på 6 år har testet det fede Outsiders Rage Pro stunt løbehjul fra Coolshop sammen med vores dejlige Testfamilie.


Når man er 6 år, er det fedt at stå på løbehjul, og Philip elsker at suse afsted med vennerne på vejen eller tage os med over på skaterbanen. Her er det nye løbehjul helt perfekt, da det er lavet til at køre på ramperne på skaterbanen idet det har en stål bar, som gør det ekstra stærkt og robust. Løbehjulets design er special lavet, så børnene kan komme i gang med at lære nye tricks, og det kan jeg love for er et hit hos en 6 årig.

Selve løbehjulet er lavet af aluminium og kan holde til en vægt på op til 100 kg., så der er mulighed for, at de voksne også kan prøve en tur.

Løbehjulet vejer kun 3,3 kg., men man fornemmer hurtigt, hvor robust og solidt løbehjulet egentlig er.

Jeg synes, at det er skønt, når børnene har noget godt og sjovt udelegetøj, og her er et løbehjul virkelig et must. Ikke nok med, at Philip bruger det til en tur på skaterbanen, eller han mødes med vennerne på vejen og suser rundt, vi bruger det også, hvis vi er ude og gå en tur og så tager han løbehjulet, så bliver de små ben heller ikke helt så trætte.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Løbehjulet er skønt for børn at lege på, lave tricks med og bruge som et lille transportmiddel. Det er fedt med godt udelegetøj og vigtigt, at børn får frisk luft og rørt sig og her er løbehjulet en oplagt mulighed. Derudover er det nemt at have med sig, idet det kun vejer 3,3 kg.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god, og man fornemmer med det samme, at der er tænkt over funktionaliteten og designet. Løbehjulet kan holde til 100 kg., så både voksne og børn kan komme ud og køre.

Pris: MEGET GOD – Løbehjulet koster 550 kr. hos Coolshop, hvilket er en god pris for et stykke legetøj med så mange funktioner.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af My Magic Rainbow Enhjørning - Coolshop.dk