TEST af høretelefoner aBEAT fra Kreafunk – Testfamilien
TEST af Glamping og Mobilehome med Vacansoleil.dk (Camping De Schatberg i Holland)

TEST af høretelefoner aBEAT fra Kreafunk

Flere af vores testere har testet høretelefonerne aBEAT fra Kreafunk.

Bianca fortæller:

Jeg var så heldig at få lov til at teste de fine høretelefoner aBEAT fra Kreafunk. Høretelefonerne er trådløse via bluetooth, og det er altså virkelig rart, at man ikke skal kæmpe med en ledning, når man skal høre musik, en lydbog eller lign. Det er også et kæmpe plus, hvis de skal med på farten.

Høretelefonerne har op til 15 timers spilletid på en opladning, og de oplades nemt via USB opladerkabel som medfølger. Opladetiden er ca. 1,5 time for fuld opladning. Endvidere så har de Active Noise Cancellation (ANC) også kaldet aktiv støjreduktion, som reducerer uønsket baggrundsstøj. Når man lytter til en god lydbog eller musik er det smart, at man ikke forstyrres af lyd fra omgivelserne.

Selve betjeningen af høretelefonerne er nem. Det kræver ikke, at man er den store elektroniknørd. Du tænder for bluetooth på din telefon eller ipad, og derefter parrer du enhederne, og så er du ellers klar til at anvende dem.

aBEAT har on-ear control panel, hvor man fra det højre øre på høretelefonerne kan styre det hele. De er også støv- og vandafvisende. Det synes jeg er dejligt, da høretelefoner eller generelt elektriske apparater tiltrækker støv og hurtigt kan blive ”nussede” at se på, men det er slet ikke tilfældet her. At de er vandafvisende er også et kæmpe plus, da det danske vejr ikke altid helt er til at regne med. Så de tåler altså også en tur uden for trods regn, sne eller hvad det nu måtte være. De kan nemt tørres af med en let fugtet klud, og så er de pæne og rene som nye.

Jeg er helt vild med det tidsløse design. Høretelefonerne er pæne at se på, men også helt fantastiske at have på. Ørepuden er lavet af blødt PU læder, og det er ikke en overdrivelse, når jeg siger, at man slet ikke mærker, at man har dem på. De er simpelthen så bløde og lette at have på, og puden har en rigtig god størrelse, så den dækker hele øret. Det kan jeg godt lide. De passer til alle og indstilles let via den lille metalbøjle i siden.

Nu til lyden. Herhjemme elsker vi musik og især musik, der afspilles på enheder med god lyd. Her får de høretelefonerne også topkarakter. Lyden er fuldstændig klar, og man forsvinder helt ind i musikkens verden, når der tændes for dem. Jeg har prøvet mange forskellige høretelefoner, men disse er helt klart min favorit til dato.

Det har været lidt svært for mig at have høretelefonerne for mig selv, da mine piger også var vilde med dem. Især min store pige Sofia er blevet glad for dem. Hun kan nemlig både lege og høre musik samtidig, da der ikke er en ledning i høretelefonerne, der er til besvær.

Jeg har nu testet høretelefonerne i lidt over en måned og har kun positive ting at sige om dem. De dækker helt sikkert mine behov og mere til. En rigtig god gaveide, hvis du spørger mig. De findes i 6 forskellige farver og kan shoppes lige her.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – De er som tidligere nævnt helt fantastiske at have på, og lyden er også virkelig god.

Holdbarhed: Meget god – Jeg har testet høretelefonerne i en måned, og jeg kan ikke sige noget negativt om dem. De tørres nemt af med en klud og er som nye.

Pris: Meget God – Prisen på aBEAT er 999,95 kr. Jeg synes, at prisen er helt fair kvaliteten taget i betragtning.

Kvalitet: Meget god – Kvaliteten er helt i top, og det samme er designet.


Nanna fortæller:

aBEAT: Jeg var meget spændt på at prøve et par trådløse høretelefoner, da jeg det seneste år har elsket mine ”in ear”-plugs, som er nemme at have med sig i håndtasken i forhold de store hørebøffer. Jeg må bare sige: wauw!

De er virkelig behagelige at have på. Puderne ved ørerne er lavet i det blødeste PU-læder og skum. Min datter kaprede dem med det samme, og har siddet med dem på i timevis og hørt lydbøger uden at klage over ømme ører.

Jeg hører altid lydbøger, når jeg går ture, og når jeg gør rent. Normalt er jeg nødt til at skrue lyden op over det anbefalede lydniveau, når der er trafikstøj eller støvsugeren kører. Men aBEAT er lyden totalt isoleret af det såkaldte Active Noise Cancellation – det virker bare!

Til mine gåture er det endvidere et must, at de også er vandafvisende – i øvrigt og støvafvisende.

Batterilevetiden er over al forventning. Det eneste, jeg kan finde på minus-listen, er, at rækkevidden på bluetooth er lidt kortere, end jeg er vant til, men for det meste har man jo alligevel sin telefon lige ved hånden, så det er absolut ikke noget problem! Jeg er fan af aBEAT!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Produktet lever til fulde op til det, de lover og mine forventninger.

Kvalitet: MEGET GOD –  Virkelig god lyd, er vand- og støvafvisende og virker robuste. Høretelefonerne imponerer med deres støjreduktion (ANC).

Pris: MEGET GOD – Prisen er yderst fair. Pris og kvalitet hænger som bekendt sammen.


Trine har testet høretelefonerne aBEAT fra KREAFUNK i farven hvid.

Trine fortæller:

Vi har produkter fra KREAFUNK i forvejen, og jeg blev derfor glad for at skulle teste høretelefoner.

De hedder aBEAT, og de er lette og stilrene. De forbindes nemt via Bluetooth og kan styres fra hørebøffen også. Jeg går en del med barnevognen, og derfor er det vigtigt, at de ikke falder af eller ud, og derfor er jeg mest til hørebøffer og ikke in-ear.

Den vigtigste feature for mig er lyden. Jeg hører en del lydbøger, men også musik. aBEAT har en noise cancellation / er støjreducerende og lukker det meste støj/ lyd ude, hvilket er et must, når de bruges i byen eller når min datter danser rundt herhjemme og ikke gider høre sine brødres larm.

De lader op via USB-kabel, og de lader ret hurtigt – ca. 1,5 time. De har en batteritid på hele 15 timer, hvilket er en de største plusser i min optik. De er trådløse, og derfor perfekte til børn også (min datter hører meget lydbog og danser) OBS – de er ikke sat til max volumen som børnehøretelefoner.

De er virkelig behagelige at have på og gør ikke ondt på ørerne og igen må jeg påpege det flotte design.

Der er topkarakterer hele vejen rundt fra mig til disse.

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi kommer vel ikke udenom, at et par hørebøffer til podcasts, musik og lydbøger er et must i dag.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes, at 1,5 times opladning til 15 timers spilletid er virkelig flot. Mine børn har brugt dem, og de er ikke gået i stykker og de virker robuste nok. De er desuden egnet til vind og vand.

Pris: GOD – De koster 999 kr. hos f.eks. Coolshop. Det er måske lidt dyrere end almindelige, men der er omvendt heller ikke gået på kompromis med hverken lyd eller design.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Glamping og Mobilehome med Vacansoleil.dk (Camping De Schatberg i Holland)