TEST af Mums with love – Testfamilien
TEST af Børste bøgerne fra Alvilda

TEST af Mums with love

Flere af vores testere har testet hud- og kropspleje serien til hele familien fra MUMS WITH LOVE.

”Vores tester Rikke har testet en lækker hud- og kropspleje serie til hele familien fra MUMS WITH LOVE” 

Rikke fortæller: Vi har testet serien, som består af en shampoo, bath & shower gel, bodylotion, bath & body oil, repair cream og happy cheeks creme. Produkterne er alle sammen prisvenlige og flotte i designet, så det er produkter, som man rent faktisk har lyst til at have til at stå fremme på sit badeværelse. Produkterne er udviklet med tanke på bæredygtighed, ansvar og fuld transparens i ingredienslisten. Vi har ret sart hud hjemme ved os, så det var et helt fantastisk match med denne test. Det er helt rene produkter, der kan bruges både til babyer, børn og resten af familien uden skadelige ingredienser.  

Vi har brugt bath & shower gel flittigt i badekarret. Det har givet et dejligt skumbad til husets yngste på snart 3 år kombineret med den dejlige shampoo. Efter badet er hun enten smurt med bodylotion eller en lille smule bath & body oil. Det giver den dejligste fornemmelse og den blødeste hud.  

Vinteren står for døren, og os med små børn kender alle de små frostsprængte læber og kinder. Med happy cheeks kan man heldigvis undgå dette. Cremen er fed og let at smøre ind på kinderne, så man forebygger røde kinder. Hvis skaden dog alligevel er ude, er repair cremen genial. Den kan rette op på tør og træls hud med ganske få smøringer.  

Serien får de varmeste anbefalinger – en serie der ikke rummer skadelige ingredienser, med meget værdi for pengene, høj kvalitet og en smuk, genanvendelig emballage – det er noget, vi kan lide herhjemme.  

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG. 

Vores vurdering af hud-og kropsplejeserien fra MUMS WITH LOVE bliver følgende: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Det har jo super meget nytteværdi, da det er noget alle familier med og uden børn bruger i dagligdagen. 

Holdbarhed: MEGET GOD – jeg syntes produkterne er drøje i brug.  

Pris: MEGET GOD. Igen – meget prisvenlige produkter, der koster fra 70-100 kr.  

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig i top, jeg elsker, at man nemt kan gennemskue, hvad produkterne indeholder. 


Sofie fortæller:

Jeg har været så heldig at få lov at teste de rene hud- og kropsplejeprodukter fra MUMS WITH LOVE. Da jeg er gravid, var det helt ideelt for mig at teste disse lækre produkter, som er fri for skadelige ingredienser, og som derfor kan bruges af både babyer, børn og voksne. 

Udover at være fri for skadelige ingredienser, er emballagen 100% genanvendelig og flot at have stående fremme i hjemmet.

De produkter jeg har testet er:

Bath & shower gel 

Denne shower gel er en meget mild sæbe. Den indeholder allantion, som beskytter huden mod irritation. Den er drøj i brug og skummer let op. 

Jeg har været super glad for denne shower gel, da jeg ikke har skullet være bekymret for at udsætte min gravide krop for skadelige ingredienser. Deruover har den været super let at anvende ved hjælp af pumpen. 

Shampoo

I modsætning til Bath & shower gel har denne shampoo ikke været lige så drøj i brug. Den skummer let op, men jeg synes, der skal meget til, før man føler håret er helt rent og lækkert. 

Det har dog stadig været brugt en del herhjemme, da man ved man ikke fylder håret og hovedbunden med skadelige produkter. Det gode ved denne shampoo er, at den ikke svier i øjnene og er derfor dejlig nem at bruge på børn. 

Bodylotion

Denne lotion er flittigt blevet brugt herhjemme. Den er let at anvende ved hjælp af pumpen. Derudover er den dejlig let at smøre ud, og den efterlader huden dejlig blød. Den tørre forholdsvis hurtig ind, og man føler derfor ikke, at man er fedtet efter brug.

Happy cheeks & repair creme

Disse 2 produkter er lette at have med på farten. Jeg har især været glad for repair creme, og den har haft en fast plads i min taske, når jeg skulle nogle steder. Det er en SOS-creme, som især har hjulpet på mine vintertørre hænder. Den genopretter og beskytter huden. 

Happy cheeks var desværre ikke et hit herhjemme. Jeg synes, den fedter, når man smører den på, og min hud har efter brug af denne været efterladt rød i et par timer. Jeg elsker konceptet ved cremen, og da den indeholder både kokos og rasp olier, er man efterfølgende blød på de benyttede områder. 

Bath & body oil

Bath & body oil er en olie, der er baseret på 100% vegetabilske olier. Det har klart været det produkt, der er blevet brugt mest herhjemme. Den kan både bruges i badet og efter badet. Den efterlader huden meget blød, og jeg har især kunnet mærke, at huden har været ekstra smidig. Den er drøj i brug, og man kan selv vælge, om man vil benytte pumpen til eller ej. 

De fleste af produkterne fra MUMS with love får min anbefaling. 

Vurderingen af ovenstående produkter bliver derfor som følgende: 

Nytteværdi: ​god – nogle fine produkter, nogle produkter er blevet brugt mere end andre.

Holdbarhed: ​god – de fleste produkter er drøje i brug.  

Pris: ​god – Jeg synes, priserne er fair. De ligger mellem 69,95 – 99,95. Prisen hænger fint sammen med kvaliteten på produkterne. 

Kvalitet: ​god – kvaliteten på produkterne er god. De er uden skadelige ingredienser og er lette at anvende. 

 


Vores tester Mette har sammen med datteren Vigga på 4 år testet Mums with love produkter.
Mette fortæller:

Vi har modtaget:

Som navnet beskriver er produkterne lavet med kærlighed, og det er rene produkter, der kan bruges af hele familien. Der er nemlig ingen skadelig kemi i, og de er veganske, allergi certificerede, parfumefrie og svanemærkede.

Udover at produkterne er fri for en masse kemi, så er der også tænkt over, at både tuber og flasker er lavet i 100 % genbrugsmaterialer. Og så er designet jo samtidig mega flot og ser ekslusivt ud at have stående fremme.

Vi er blevet rigtig glade for repair cremen, som holder Viggas begyndende børneeksem nede, så det ikke udvikler sig.
Og happy cheeks cremen er virkelig god til Viggas sarte kinder, som beskytter mod vinterens kulde.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Produkterne passer til det, man altid har i skabet, og derfor rammer det spot on på nytteværdi.

Holdbarhed/kvalitet: GOD. Virkelig gode produkter og de har alle en holdbarhed på 12 mdr efter åbning.

Pris: MEGET GOD. Produkterne på 100 ml koster 69,95 kr, og produkterne på 250 ml koster mellem 89,95 kr og 99,95 kr, hvilket er yderst fair priser for produkter i den klasse med alle de gode certifikater.


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius testet produkter fra MUMS with love. Følgende produkter er blevet testet:

MUMS with love er en hudplejeserie, der er udviklet og produceret i Danmark. De er produceret med høje krav til miljøet og dit helbred. Det er en hudplejeserie til både børn og voksne. Kerneværdierne er med tanke på bæredygtighed, ansvar og gennemsigtighed. 

Alle produkterne bærer miljøcertificeringerne Nordi Swan Eco Label, Allergy Certified, Vega og Fragrance free.

Alle produkterne er i fin emballage, som gør, at produkterne er pæne at have stående fremme. 

Emballagen er også miljøvenlig, og derfor er tuber og flasker lavet af 100% PCR genbrugsplast, og låg/pumper lavet af materialet PP, som gør, at det kan genbruges. 

Der er virkelig tænkt på miljøet med disse produkter. 

Herhjemme har Happy Cheeks og repair cream helt klart været favoritterne. De er lækre produkter til børn og voksne og perfekt til årstiden, hvor kulden kan være hård både for kinder, hænder mm. 

Happy Cheeks  er en creme, som beskytter særligt udsatte områder – særligt børnenes kinder. 

Repair cream er en SOS-creme, som hjælper på tør hud og beskytter huden, når den har brug for ekstra beskyttelse og fugt. 

MUMS with love Shampoo er rigtig fin til Elliot (5 år), som er korthåret, men den fungerer desværre ikke til mit lange, tykke hår. Den gør håret filtret og kruset. Den er dog god til børn med kort hår, særligt hvis man også vil passe på miljøet. Derudover har den en pumpe, som gør det nemt selv for børn at dosere. 

MUMS with love, bodylotion, bath & body oil og bath & showergel er alle lækre produkter, som både min søn og jeg har brugt. Jeg savner dog, at der er en lille naturlig duft i produkterne. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Jeg har særlig været glad for happy cheeks og repair cream. Men de har alle været gode og særligt til ens børn. 

Holdbarhed: GOD – Alle produkterne er drøje i brug. Derudover har de fleste produkter pumpe, hvilket gør det nemt at dosere, og dermed holder de længere. 

Pris: MEGET GOD – Alle produkterne har en virkelig god pris, særligt når alle produkterne er miljøcertificeret. 

Kvalitet:  GOD – Produkterne er gode og særligt velegnede til børn. 


Lene fortæller:

Vi har været så heldige at få lov til at teste en masse lækre produkter fra det danske brand Mums with Love. Vi har ikke tidligere prøvet deres produkter, men vi har allerede fundet et par MUST haves.

Med tvillinger og blemåse har vi i særdeleshed været rigtig glad for deres repaircreme. Den er ikke fed som jeg husker mine forældre brugte på os børn, da jeg var lille, men det er bestemt ikke et minus. Den er nemlig nem at smøre ud, og drøj i brug, og vigtigst af alt, så virker den. Jeg har også brugt den på mine vinterrevnede hænder, min tørre pande og mine flænsede læber. Den er blevet fast inventar på puslebordet og ryger også med i pusletasken, når vi skal på tur.

Vi har i også brugt deres Bath and Body Oil og Bath and Shower gel. Den helt perfekte kombination for vores tvillinger, der har aldrig været blødere, når vi har taget dem op af badet. Udover at den er god i badet, har vi brugt den til fjernelse af arp. Den efterlader nemlig ikke håret fedtet. Jeg har stadig til gode at få en lækker massage med olien, som den også kan bruges til.

Deres Happy Cheeks har vi også brugt på hele familien i testperioden. Jo koldere det bliver jo mere har jeg tendens til tør hud. Ungerne har vi også smurt, inden de bliver lagt til lur udenfor, hvilket har gjort, at de ikke har haft udtørrede kinder. Desværre har jeg været nødt til at stoppe med at bruge den, da jeg fik røde plamager af den, som den eneste i familien.

Bodylotionen er vi begyndt at have stående ved siden af vores håndvask. Den er nem lige at tage på efter bleskift, vask af hænder mm. Og så har den været ekstra god her i coronatiderne, hvor vi bruger så meget håndsprit, og hele familien har døjet med tørre hænder.

Udover at produktet opfylder ALLE certificeringerne, så de både er nordisk svanemærket, astma allergi mærket, allergi certificerede, veganske og parfumefri, så er jeg vild med, at deres emballager er genanvendelige, samtidig med at de er flotte.

Vurdering af produktet:
Nytteværdi: Meget god – så lækre produkter.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god. Produkterne er meget drøje i brug og er i fin og genanvendelig emballage

Pris: meget god, prisen ligger fra 69,95-99,- som gør, at det er et budget, alle kan være med til. Derudover synes jeg, at man får meget for pengene til forskel fra andre mærker.


Vores tester Lena har sammen med hendes døtre på 1 og 7 år testet produkter fra Mums With Love. Hun fortæller:

Vi har testet forskellige lækre produkter fra Mums With Love, og vi er især glade for cremerne, som alle er gode til både børn og voksne. Pigerne får happy cheeks cream smurt på dagligt, inden vi går ud i det kolde efterårsvejr. Vi har samtidig også døjet med mindre tørre områder på mave, arme og ben, og derfor har vi gjort brug af repair creme, som er dejlig at smøre på, og som samtidig har en mild duft. Det, at der er forskellige olier i, gør, at den er super lækker at have på. Derudover tørrer den også forholdsvis hurtigt, så man hurtigt kan få tøj på, uden at den fedter.

Der er ingen tvivl om, at det er mine piger, som bruger produkterne mest herhjemme – både når den står på karbad og under bruseren. For en gangs skyld beklager min store datter sig ikke, når der kommer sæbe i øjnene. Derudover er hun også en pige med sart hovedbund, og derfor har vi brugt shampooen meget til hende. Det kan tydeligt ses, at den hverken udtører eller giver en rødme i hovedbunden, som vi tidligere har døjet med.

Personligt er jeg også meget glad for Mums with love body lotion, som giver en rigtig god fugt på både ben og arme. Den holder længe og er super lækker at tage på, og man behøver ikke et tykt lag for at kunne mærke forskel.

Det er skønt med en voksen-/børneserie af plejeprodukter, som er bæredygtige og ikke indeholder allergifremkaldende og skadelige ingredienser, og som samtidig er pæne i design, så de kan stå fremme både på puslebordet og på badeværelset.

Nytteværdi: God – dejligt med produkter som er neutrale og dejlige at bruge både til børn og voksne.

Holdbarhed/Kvalitet: God – kvaliteten lever op til min forventning.

Pris: God – Prisen for produkterne er meget rimelige.


Vores tester Gitte har sammen med sønnerne Storm og Bjørn på 1 og 4 år testet en række produkter fra Mums with Love: Repair creme, Happy Cheeks, Bath & body oil, body lotion, Shampoo og Bath & showergel.

Gitte fortæller:

Når man pakker pakken op fra Mums With Love, emmer det af lækkerhed, og ”simpel living” er det første, der falder mig ind.

Vi er ikke en familie, der bruger mange cremer og andre produkter, men vi bruger basis produkter. De ting som Mums with love har i deres sortiment, rammer ret godt til vores familie.

Udtrykket for produkterne er simpelt, men stadig med de informationer, man har brug for. Produkterne hedder det de er, så os der ikke er så stærke i, hvad forskellige cremer kan, nemt kan navigere i dem.

Emballagen er nem at bruge, og der medfølger pumper til, så det er nemt at dosere i en hurtig vending, når børnene hopper og danser, mens man prøver at smøre dem ind. Bjørn på 1 år har sågar selv luret, hvordan han pumper creme ud og smøre hænderne ind efterfulgt af et AHHH.

Priserne er yderst fair, og alle vil kunne være med på niveauet på alle produkterne.

Vi har prøvet alle produkterne, men da det ikke er blevet rigtig vinter, har jeg ikke vurderet Happy Cheek cremes virkning på børnene.

Jeg har selv haft stor glæde af Repair cremen. Den fugter hænderne godt, er nem at smøre ind og tørrer forholdsvis hurtigt, så man ikke skal sidde og vente på, at man tør røre ved noget.

Jeg har et arbejde, hvor jeg bruger en del vand samt arbejder ude. Så mine hænder har meget brug for pleje i vinterhalvåret.

Bath & showergelen og bodylotionen er brugt til daglig og lever fint op til forventningen om et produkt uden parfume, men som har den virkning, man forventer af det.

Bath & body oil har primært været brugt til fodbad hos mig. Den er super lækker i vandet og uden, at man føler sig helt fedtet ind, når man tager fødderne op. Fødderne kan nemt lige tørres med et håndklæde, og så er man klar til at gå på det glatte badeværelses gulv. Dagen efter vågner man med friske fødder, som føles bløde og lækre.

Shampooen har ikke passet til vores hårtyper og har fået mit hår til at blive lidt hø-agtigt. Dog skal det jo siges, at shampooen vasker det fint rent, og måske kunne det klares, hvis der fandtes en balsam.

Vi har alt i alt været ret vilde med produkterne og kan bruge dem med god samvittighed på både små børn og vokse uden følelsen af, at man har smurt sig ind i kemikalier og presset orangutang (palmeolie).

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god

Holdbarhed: Meget god

Pris: Meget god

Kvalitet: Meget god


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Børste bøgerne fra Alvilda