TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black fra Amvina.se – Testfamilien
TEST af Mums with love

TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black fra Amvina.se

Vores tester Nanna har testet Doona+ Infant Carrier Nitro Black til sin søn på 3-4 måneder.

Doona+ Infant Carrier er en autostol med integrerede hjul, så den kan omdannes til klapvogn – og den første på markedet af sin slags. 

Autostolen kommer med en udtagelig spædbarnsindsats, som gør, at den nyfødte kommer i en næsten vandret ergonomisk position, så den nyfødtes ryg og nakke skånes under transport. Derudover medfølger et underlag til sædebeskyttelse, så evt. våde/beskidte hjul ikke skader sædet i bilen. Endvidere kan tilkøbes bl.a. Isofix-base. Stolen er godkendt fra 0-13 kilo.

Nanna fortæller: ”Hvis den er så smart, som den ser ud, så bliver den min absolutte yndlings-baby-gadget!”, sådan tænkte jeg, da jeg så den. Noah er vores tredje barn, så han er den 3’er, som altid må med på farten; på indkøb, samt hente sine storesøstre i børnehave og skole, og jeg var ved at slæbe mig ihjel med en tung autostol på armen hver gang. 

Noah sidder rigtig godt i stolen og er nem at spænde fast med 5-punktsselen. I starten af testperioden sad han med spædbarnsindsatsen, som gav ham optimal støtte. Han sidder virkelig godt i stolen uden at falde sammen.

Stolen laves med et tryk på en knap nemt om til en klapvogn uden, at babyen skal tages op af stolen – det er SÅ smart! Ligesom den lige så nemt klappes sammen med baby i og sættes i bilen. Det hele kan altså gøres uden, at baby skal vækkes eller forstyrres – G.E.N.I.A.L.T. Styret kan let justeres i højden. Der er drejbare forhjul, som man let kan styre vognen med én hånd, og så har den bremser.  

Jeg kan ærligt slet ikke skjule min begejstring! Og jeg er ikke den eneste, der er imponeret. Jeg tror endnu ikke, jeg har været på farten med Doona+ Infant Carrier uden, at mindst én har kommenteret på, hvor smart den er, og hvor meget de ville ønske, at de havde haft sådan en, da de slæbte rundt på deres babyer. 

Og ja, den er mindst lige så smart, som den ser ud! Jeg kan uden problemer hente pigerne, shoppe og i det hele taget have ham med på farten uden at skulle bekymre mig om, om der er parkering tæt på og uden at slæbe mig vind og skæv 😊 Og fordi hjulene sidder fast på stolen, skal man ikke tænke på at have plads til klapvogn eller hjul-stel i bagagerummet.  

Og så har jeg ikke engang nævnt, at stolen er FAA-flygodkendt til rejser! Forestil jer lige at have den med i lufthavnen og så kan baby have sit eget sæde med ind i flyet! 

KÆMPE anbefaling herfra – et genialt 2-i-1-produkt! 😊  

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den er bare genial, når man er afsted med sin baby! 

Kvalitet: MEGET GOD – Stolen har diverse sikkerhedsgodkendelser og betrækket er vaskbart. Den er nem at betjene og virker robust og lækker for baby at sidde i. 

Pris: MEGET GOD – stolen kan købes for 2699 kr. og for 3898 kr. med Isofix-base. Man får meget mere end en autostol i dette produkt, så prisen er absolut godkendt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Mums with love