TEST af SERO gaming sæt PRO fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black fra Amvina.se

TEST af SERO gaming sæt PRO fra Randomshop

Hos vores tester Kristina har kæresten Max testet SERO gaming sæt PRO fra Randomshop.

Max fortæller:

SERO “Astro5” mekanisk gaming-tastatur

Det første man lægger mærke til er vægten. Tastaturet virker robust og sammenlignet med utallige andre tastature gennem årene, bliver dette tastatur stående, også når tingene spidser til, og det virkelig blive sat på prøve. Funktionsmæssigt er jeg virkelig positivt overrasket. Dette mekaniske tastatur står fuldt ud til måls med de dyrere varianter og overraskende foretrækker jeg faktisk dette tastatur, fordi det dækker alle behov.

Tastaturet har led-lys. Der er 19 forskellige kombinationer med forskellige farver og effekter, hvor der både er løsninger til børnene, men også til kontorbrug, og man kan vælge helt at slukke lyset.

Dette tastatur er ikke kun til begynderen, men kan med fordel købes af enhver, der ønsker et tastatur af høj kvalitet til en god pris.

SERO “Nordlys” gaming-mus

Dette er en virkelig god begynder-mus. Der er alle relevante knapper til de mest gængse spil. Jeg var meget spændt på følelsen af selve knapperne, og jeg blev igen positivt overrasket over, hvor lækker en kvalitet det er, specielt i forhold til prisen. De sidder ikke løst, reagerer nemt og selve musen har en størrelse, hvor både en lidt større hånd og mindre hånd kan anvende den i flere timer uden ubehag.

Den stofbeklædte ledning sikrer, at musen kan holde til at blive trukket godt rundt på musemåtten til de personer, som foretrækker en lav sensitivity. Lidt tilpasning af den effektive DPI og musen klarer de fleste udfordringer, uanset om det har været til kontorarbejde eller spil.

SERO “Areal XL” gaming-musemåtte 40x90cm, sort  

Jeg er vant til en stor musemåtte, men ikke så stor, og jeg en kæmpe fan! Normalt har min ene hånd ligget på en musemåtte, mens den anden har ligget på bordet, og jeg har aldrig tænkt over niveau- eller temperaturforskellen, men hurtigt bemærker man, hvor lækkert det er, at forholdene for begge hænder er ens.

Jeg tog den med på arbejde for at teste, hvorvidt formen holdt efter en tur op og ned af tasken rullet sammen, og der var ingen slinger i valsen. Den fylder desuden overraskende lidt, når først den er rullet sammen.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

 

Nytteværdi : MEGET GOD – Alle 3 produkter dækker brugerens helt essentielle behov og mere til.

Holdbarhed : MEGET GOD – Sættet er virkelig robust, og der er virkelig mange timers brug i dette sæt.

Pris : MEGET GOD – Prisen på SERO gaming sæt PRO er 409,95 kr. Det er vildt lavt i forhold til lignende produkter af samme kvalitet.

Kvalitet : MEGET GOD – Kvaliteten ligger virkelig højt, funktionerne kan tåle at blive brugt.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black fra Amvina.se