TEST af Magnetic tiles fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Skip Hop Explore and More Bi fra Amvina.se

TEST af Magnetic tiles fra Randomshop

Flere af vores testere har testet magneter fra Magnetic Tales fra Randomshop. Her kommer et udpluk af deres anmeldelser:

Vores tester Nora har sammen med datteren Elina på knap 4 år og sønnen Eddie på 20 mdr., testet Magnetic Tiles fra Randomshop.

Er der noget jeg elsker, så er det at se glæden i mine børn, når de modtager noget legetøj, der virkelig bare hitter. Endnu bedre er det at se dem skabe læring igennem legen, og det må man sige at de fine Magnetic Tiles fra Randomshop formår. Det innovative, magnetiske 3D konstruktionslegetøj er designet til at fastholde børns interesse og koncentration.

Især Elina lærer meget om farver, former, mønstergenkendelse og får virkelig sat fantasien på spil. Eddie får i den grad øvet de fine motoriske færdigheder, og vi bruger det også meget, når vi skal lære at tælle.

Til de lidt større børn er der ligeledes rig mulighed for læring om både symmetri og geometri.

Vi har modtaget et kæmpe sæt fra Randomshop med hele 100 dele, og alle dele er magnetiske og transparente. Sættet indeholder 50 små firkanter, 4 store firkanter, 20 ligesidet trekanter, 11 højresidet trekanter, 15 trekanter. Jo flere former, jo mere kreativ bliver legen og byggeriet – for pludselig skaber den trekant, der senest er puttet på, en adgang til noget helt andet og nyt, og det er her, at fantasien virkelig sættes på spil. Elina elsker at bygge noget højt og stort, især er det sjovt, hvis det skaber lidt udfordringer, og der er risiko for at byggeriet vælter. 

Der er det lidt noget andet med Eddie, for han synes bare det er sjovt at putte de magnetiske firkanter ovenpå hinanden og bygge et tårn på den måde.

Det mest fascinerende må være at se den fordybelse, ro og koncentration, det skaber for begge børn. Har de haft en lang dag i institution, så kobler de faktisk på en måde fra ved at tage Magna Tiles frem og bygge. Både fordi det kan være nemt og ikke kræve det helt vilde, og så kan det være udfordrende alt efter, hvad overskud barnet har. 

Nu har vi haft legetøjet i en måned, og jeg er så overrasket over at kassen med Magna Tiles faktisk bliver hevet frem hver evig eneste dag – og det glæder mig bare at se, at noget legetøj kan have så stor interesse SÅ længe, for så er det virkelig noget der dur!

Magna Tiles giver anledning til leg imellem flere, og Elina og Eddie hygger sig både ved at skabe sammenhold, bygge og bruge fantasien sammen, men sidder også og bygger hver for sig. Fantastisk opfindelse og legetøj der er alle pengene værd!

Kender du iøvrigt Randomshop? Her finder du nemlig de lidt skæve men FEDE gadgets til hele familien. Jeg blev bekendt med hjemmesiden gennem Testfamilien, og det har lige siden gjort mit liv lidt sjovere med skøre, fantastiske, mærkelige og sjove ting, som vi ikke rigtig finder mange andre steder. Hvad enten vi søger efter idéer til sjove gaver eller bare vil forkæle os selv, så har de bare geniale gadgets til næsten ethvert formål – det er så hyggeligt, festligt og sjovt!

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Magna Tiles : 

Nytteværdi: MEGET GOD – Det kan bruges igen og igen, bliver flittigt tage frem og skaber magiske stunder, hvor hele familien er samlet og kan slippe fantasien løs. Produktet er helt utroligt populært, også i Danmark, og er flere gange blevet valgt som “toys of the year” i USA.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Magna Tiles bruges i både det private og i offentlige institutioner grundet deres muligheder for pædagogisk indlæring, men også på grund af deres robusthed. Det er meget svært at få dette konstruktionslegetøj til at gå i stykker, og selvom børnene har tabt det på et klinkegulv utallige gange, så er der ingen skader sket. 

Pris: MEGET GOD – Legetøj der bruges om og om igen, er der meget værdi i, da det netop handler om at finde noget, der fanger sine børns interesse, så Magna Tiles er aldeles uundværligt herhjemme. Det kan bygges om og om, og der gemmer sig så mange fine eventyr i hvert legesæt.

Prisen på Magna Tiles – 100 stk. transparent er  879,95 kr. og forhandles bl.a. hos Randomshop. Med den glæde det skaber herhjemme, er det en god pris og et helt fantastisk køb. 

Forhandles flere steder og prisen kan variere. 

 


Vores tester Sabrina har testet – Magnetic tiles 100 stk fra Randomshop

Sabrina fortæller:

Laura blev ellevild da vi modtog pakken med magnetter fra Randomshop, vi skulle straks gå i gang med at bygge en af figurerne i hæftet som medfølger.

Der bliver nærmest leget daglig med det, hun bruger sin fantasi til at bygge alt muligt, der er jo mange forskellige former med i pakken end bare kun firkantet, og det er fedt at børnene kan udforske flere former, og hvordan det kan sammensættes.

Vi er fan herhjemme af dem, selvom de er lidt skrøbelige, når man først har brygget en figur, så skal man være forsigtig, hvis man vil rykke rundt med den ellers braser den sammen, og så kan man godt få lidt sure børn.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Virkelig god for motorikken, fantasien og tålmodigheden, hvis den skulle gå i stykker.

Holdbarhed: GOD – Magneter går aldrig af mode, så hvis man passer ordentlig på dem, så kan de holde i rigtigt mange år.

Pris: GOD – Pakken koster 869,95 kr. hos Randomshop. Det er en fin pris for 100 stykker. Men magneter er bare dyre.

Kvalitet: MIDDEL/GOD – Virkelig flotte farver og design, men når man har bygget noget skal man være yderst forsigtig med at flytte rundt på det på gulvet, fordi magneterne går hurtigt fra hinanden, og så er det man har bygget ødelagt.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Skip Hop Explore and More Bi fra Amvina.se