TEST af Skip Hop Explore and More Bi fra Amvina.se – Testfamilien
TEST af Ducray Dexeryl

TEST af Skip Hop Explore and More Bi fra Amvina.se

Vores tester Stine har sammen med datteren Selma på 3 måneder testet Skip Hop Explore & More Bi fra Amvina.se

Stine fortæller:

Vi har testet den fineste bi fra Amvina af mærket Skip Hop. Bien hører sammen med en sky som både blinker, spiller forskellige melodier og kører rundt. Bien skal hjælpe barnet med at styrke dets motorik, og give lyst til at bevæge sig rundt. Da Selma er lidt yngre end den anbefalet alder, fra 5 måneder, har hun ikke kunne bevæge sig efter den endnu. Selma har brugt lang tid på at kigge efter bien, der har kørt rundt imens hun har trænet i at ligge på maven. Her har den bien været genial, da den blinker og spiller musik, som hurtigt fangede hendes opmærksomhed. 

Selve bien kan tages af skyen, og den er også rigtig spændende for Selma at lege med  alene. Den har en god størrelse til at have i hænderne for Selma, og de små ringe ovenpå kan flyttes frem og tilbage. Den fine gule farve fanger hurtigt øjnene. 

Jeg er sikker på, at Selma får rigtig meget glæde af bien de næste mange måneder, når hun bliver større og klar til at krybe/kravle/gå rundt.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg synes det er et virkelig godt stykke babylegetøj, hvor der er tænkt over detaljerne, og jeg kan rigtig godt lide ideen med, at legetøjet kan bruges på forskellige måder fra helt lille og frem. Det er rigtig skønt med et stykke legetøj, der udfordrer barnets lyst til at bruge sin krop til at komme rundt.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Både Bi og sky er lavet i hårdt plastik og fremstår pænt lige fra kassen bliver åbnet. Selmas større søskende har haft tabt bien uden der er sket noget, så jeg har ikke en finger at sætte på kvaliteten. Den virker rigtig holdbar.
Pris: MEGET GOD. Skip hop Explore & more Bi kan købes fra omkring 400 kr, hvilket jeg synes er en god pris for et stykke legetøj, med så mange forskellige brugsmuligheder. Og som kan bruges i en længere periode,  alt efter babys udvikling. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Ducray Dexeryl