TEST af SERO høretelefoner Randomshop – Testfamilien
Test af N'Sleep junior

TEST af SERO høretelefoner Randomshop

Vores tester Anne-Louise har den sidste måned testet trådløse høretelefoner fra SERO.

Anne-Louise fortæller:
Jeg manglede et par gode trådløse høretelefoner, både til gåturene med barnevognen, hvor jeg nyder at høre musik, podcast eller lydbog, og også til de daglige telefonopkald – disse høretelefoner fra SERO virkede som det rette match.

SERO By Linner Bluetooth høretelefoner med noise-cancellation er nogle super fine aktivt støjdæmpende hovedtelefoner produceret af det anerkendte Linner Audio. Høretelefonerne har tre niveauer af støjdæmpning: høj, medium eller slukket og blokerer næsten al baggrundsstøj ved at optage omgivelserne. De har også monitor mode, hvor der holdes et øre “åbent” for meddelelser, hvilket er smart under f.eks. flyvning eller ved andre vigtige meddelelser.

Noise cancellation er blevet utroligt stort på markedet, og hvis man er på udkig efter hovedtelefoner i god kvalitet som er noise cancelling, så er disse absolut et godt bud på hovedtelefoner, særligt til brug på kontor eller med offentlig transport, hvor der kan være megen støj.

Smart touch kontrol

Det trådløse headset har berøringsfølsom kontrol på det højre øre: man dobbelttrykker på panelet for at afspille eller stoppe musikken / sætte opkaldet på pause – eller man kan lægge sin hånd på det for at aktivere monitorfunktionen midlertidigt, så omgivelserne kan høres igen.

Jeg opsummerer lige, hvad man får med disse hovedtelefoner fra SERO:

–    Trådløs bluetooth v4.1 teknologi for et stabilt signal
–    Hi-res Audio som leverer en fantastisk lydkvalitet og et professionelt lydbillede med dyb bass og rig diskant
–    Indbygget mikrofon til samtale
–    Helt op til 34 timers batteritid på en enkelt opladning, som kun tager 2 timer
–    Super komfortable ørepuder som passer til alle størrelser
–    Rigtig fedt design med bl.a aluminium og blødt kunstlæder

Herhjemme er der rift om de nye høretelefoner. Særligt Silje (8) og Isak (7) vil meget gerne låne høretelefonerne, når de sidder med iPad. De er lette at indstille, så de passer til hovedet, og de lukker virkelig meget udefra kommende støj væk. De er lette at forbinde via bluetooth, og når først man har forbundet dem en gang, forbindes de automatisk.

Høretelefonerne er blevet min faste makker på mine daglige gåture og lyden er virkelig god. Jeg oplever også, at de er super gode ved telefonopkald. Jeg har prøvet mange høretelefoner, hvor støj udefra let opfanges og kan være til gene for den man taler med, men det opleves ikke her.

Alt i alt er det et par super gode høretelefoner, hvor pris og kvalitet er super god.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
  • Nytteværdi: MEGET GOD – høretelefonerne har en god lyd og noise-cancellation sørger for at lukke af for støj
  • Holdbarhed: MEGET GOD, de virker robuste
  • Pris: MEGET GOD – de koster 824,95 kr., hvilket jeg synes er en fin pris for et par høretelefoner i denne kvalitet
  • Kvalitet: MEGET GOD  – de er robuste, har mange fine detaljer og er bare super gode.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af N'Sleep junior