TEST af Muud oversized bumbag Vegas XL – Testfamilien
TEST af Rotteøen fra Forlaget Modtryk

TEST af Muud oversized bumbag Vegas XL

Vores tester Mie har gennem to måneder testet en Oversized bumbag fra Muud (Vegas XL), der er håndlavet i ægte læder. Den er købt hos Randomshop.dk.

Mie fortæller:

Jeg har længe overvejet at købe en bumbag, da det er ret praktisk, når man er på farten og har små børn. Derfor var det slet ikke så tosset at få lov at teste en hos Testfamilien. Faktisk var jeg ikke før stødt på en så stor udgave, men jeg er virkelig glad for at have fået XL-versionen. Den er faktisk så stor, at jeg uden problemer har plads til alt det, jeg plejer at have i en almindelig taske – plus en pakke vådservietter – og det er altså absolut et kæmpe plus når man har børn.

Den kan bæres både foran & bagpå, hvilket gør det nemt, når man skal kunne bevæge sig med ungerne. Jeg nyder at kunne skubbe den om på ryggen, når én af ungerne pludselig har brug for en ekstra hånd. På trods af at det faktisk er en bæltetaske, så er den også enormt rummelig.

Vegas XL tasken har et stort hovedrum, som er udstyret med en praktisk lomme med lynlås og derudover to gode åbne lommer. På forsiden af bumbaggen er endnu et rum med lynlås, til opbevaring af småting. På taskens bagside finder man endnu en lomme med lynlås, som er godt beskyttet fra lange fingre! Fordi den har så mange rum, er det nemt at holde orden på indholdet, som ellers kan være en udfordring i en “dame”-taske.

Tasken har en justerbar skulderrem, som kan justeres i længden, så den passer præcis til dig og dit behov – dvs. den kan bæres på mange forskellige måder. 

Fordi den er udført i ægte læder, bliver den kun mere blød & lækker med tiden – & former sig efter din krop. Jeg synes, den har et enkelt og stilrent look, samtidig med at den yder god komfort.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget GOD. Virkelig rummelig & praktisk for en mor med hænderne fulde!

Holdbarhed: Meget GOD. Lækker kvalitet/ægte læder. Bliver kun mere blød & skøn at bære med tiden. 

Pris og kvalitet: Meget GOD. Man får RIGTIG meget for pengene. Kan købes hos Randomshop.dk for 1.200kr!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Rotteøen fra Forlaget Modtryk