TEST af Grundig Ring Light fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Dometic FTT 601 TC luft telt på Jambo Feriepark i samarbejde med Campingagenten Part 1

TEST af Grundig Ring Light fra Randomshop

Vores tester Heidi har testet Ring light 80 LED fra Grundig. Produktet indeholder LED Ring light, trefod stativ og Bluetooth fjernbetjening. Ringen er 20 cm. i diameter, har 80 LED lysdioder, tre forskellige lystyper og justerbar lysstyrke. 

Ring light ‘en var nem at samle. Den tilsluttes let strøm via usb udgangen, som enten sættes til et usb stik, en powerbank eller en mobiloplader.

Ring light‘en kan justeres i alle retninger og er let at bruge. Lyset kan indstilles i koldt, neutralt og varmt lys. Lyset er overraskende godt, og billederne bliver virkelig gode, når man bruger Ring light‘en. Lyset i vores hus er ikke altid egnet til gode billeder, men med denne Ring light, bliver alle billeder virkelig gode.

Den er perfekt til at tage billeder med, hvor man ikke behøver at holde mobilen selv. Den kan drejes i stort set alle retninger også ned i vandret position, hvilket gør det nemt at tage billeder af stort set alt. Den kan nemt slås sammen og tages med på tur. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, et produkt der lever op til forventningerne. Billederne, der bliver taget med denne, er virkelig gode, og lyset fungerer supergodt.

Holdbarhed: MIDDEL, Stativet er en smule ustabilt – ellers god holdbarhed. 

Pris: MEGET GOD, Prisen hos Randomshop.dk ligger på 379,95 kr. Ring light‘en ligger i den billige ende af gadgets – dog lever den fuldt ud op til mine forventninger af produktet.

Kvalitet: MIDDEL, Kvalitet og pris hænger sammen. Kvaliteten på stativet kunne nok godt være lavet bedre, men resten virker til at være lavet i god kvalitet. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Dometic FTT 601 TC luft telt på Jambo Feriepark i samarbejde med Campingagenten Part 1